Sari la conținut

xGamerCartofx

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,542 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre xGamerCartofx

 1. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:GamerCartof 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat:'Hack; 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/QPsuBrB 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece aram intr-un bk si ii dadeam iteme unui coleg de factiune 7) Alte comentarii:Deja stiu de ce se lasa lumea de sv!
 2. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:GamerCartof 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:J3eeso 3) *Motivul pentru care ai fost banat:"HACK" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/MWAhx9s 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece farmam si eu normal si ascultam muzica si BUM Ban pe motiv "Hack" 7) Alte comentarii:mai am luat pe 1 cont ban pe apsolut nimic!!! stateam afk sa fac power, deja stiu de ce se lasa lumea de server!
 3. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:GamerCartof 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat:HACK 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/CXDdLfT 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:pentru ca acel helper(sau ce era) a avut lag si daca are net prin sarma csf ca iti merge in reluare 7) Alte comentarii:BA,deci daca si ala e hack,e vina mea?, ca ai net prin sarma, csf n-ai csf !!!
 4. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:Flux3hack 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Alin_11 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/ZjZKV1c 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:ca nu am facut nimic!, stateam si farmam! 7) Alte comentarii:nimic!
 5. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:YouDead 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Cutitaru 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/LYKRv9k 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:pentru ca nu am hack 7) Alte comentarii:nimic!
 6. xGamerCartofx

  1) *Nick-ul tau:GamerCartof 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Pikolo129 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/eyik3Zj 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:pentru ca nu am jucat cu hack!!! 7) Alte comentarii: am mai luat ban si in combat!
×