Sari la conținut

GeorgeKillerTop

Membru
 • Număr conținut

  589
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  126 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre GeorgeKillerTop

 • Dată Naștere 03.03.2004

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat:Alexandra093 3) Sectiunea: Factions 4) Motivul pentru care il reclami: Reclama 5) Dovada: https://imgur.com/a/ZiARS9U 6) Alte comentarii:
 2. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat: Kickout 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Limbaj neadecvat 6) Dovada : https://imgur.com/a/mVr7qeT 7) Alte comentarii: Dupa noul regulament , ar trebui sa primeasca puncte de penalizare.
 3. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat: old2 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Limbaj neadecvat 6) Dovada : https://imgur.com/a/7eCZ28e 7) Alte comentarii: Dupa noul regulament , ar trebui sa primeasca puncte de penalizare.
 4. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat: iTsFl3sH_ 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Limbaj neadecvat 6) Dovada : https://imgur.com/a/GWAHj2w 7) Alte comentarii: Dupa noul regulament , ar trebui sa primeasca puncte de penalizare.
 5. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat: TheD3vils 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Limbaj neadecvat 6) Dovada : https://imgur.com/a/WHWXDVi 7) Alte comentarii: Dupa noul regulament , ar trebui sa primeasca puncte de penalizare.
 6. GeorgeKillerTop

 7. GeorgeKillerTop

  adevarat cu cele 80 de pagini , din 80 de pagini sunt maxim 10 iteme cu pret acceptrabil si vreo 5 pagini cu preturi sub 100K
 8. GeorgeKillerTop

  1. Nick: GeorgeKillerTop 2. Propunerea ta: Sa Fie o limita de bani pe ah . Ex : sa NU poti pune un item pe ah cu pret mai mare de 1M sau 100K 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ai putea cumpara toate obiectele , adica asta este macar un numar? https://imgur.com/VBCektx 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Da 6. Alte comentarii: ---
 9. GeorgeKillerTop

  1. Nick: GeorgeKillerTop 2. Propunerea ta: Sa se adauge gravel la shop 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: L-am putea vinde pentru ca nu prea avem alceva ce face cu el 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Da 6. Alte comentarii: ---
 10. GeorgeKillerTop

  In acest joc va trebui sa ghicesti greutatea celui care a postat inaintea ta
 11. GeorgeKillerTop

  1.70
 12. GeorgeKillerTop

  1. Cum te numești?: George 2. Nume în joc (nickname): GeorgeKillerTop 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): GeorgeKillerTop#2638 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si capabil. 6. De ce să te alegem pe tine?: Am mai fost in staff si sunt capabil , iar acum sunt donator. 7. Ai citit regulamentul?:Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora 8. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Activ , Gumet cand este de glumit , si tratez cu seroizitate problemele importante . De asemenea imi pace sa imi petrc majoritatea timpului liber pe acest server si sa ajut playeri . 9. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): -Mute 20m celui care spameza, -Mute intre 20min - o ora celui care injura in funcite de gravitate, -Incerc sa filmez codatut si sa il pun la sectiunea #Report Hackeri/Reclama, -Chem un operator sa rezolve bugul. 10. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu detin acea informatie 11. Alte comentarii:
 13. GeorgeKillerTop

  Deci acum donatorii pot sa injure fara sa pateasca nimic
 14. GeorgeKillerTop

  1) Nick-ul tău: GeorgeKillerTop 2) Nick-ul celui reclamat: cosmin 3) Sectiunea: Factions 4) Motivul pentru care il reclami: hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
×