Sari la conținut

KenT.69

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre KenT.69

 1. KenT.69

  1. Cum te numești?: Razvan 2. Nume în joc (nickname) : Midniq 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord (Exemplu Pixel#6969 , Pixel - Nume , #6969 - ID) : KenT.69#2890. 5. Cu ce poți să ajuti Staff-ului?: Pot ajuta staff-ul cu diferite buguri gasite si cu reclama pe YouTube (Am peste 100 de abonati),si desigur cu moderarea chat-ului si poate banarea hack-erilor (ii filmez si arat la un admin/owner). 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectul,Maturitatea,Sarcasmul. 7. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca am sa incerc sa ajut cat de mult pot server-ul. 8. Care este rolul principal al unui Helper? : Moderarea Chat-ului si ajutarea Playerilor. 9. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 10. Ai citit regulamentul?: Pixel.Mc-Ro.Ro. 11. Descrie-te în minim 20 de cuvinte: Sarcastic,amuzat,prietenos,scund "inteligent",Matur.
 2. KenT.69

  1. Cum te numești?: Razvan 2. Nume în joc (nickname) : Midniq 3. Vârstă: 13 4. Nume + ID Discord (Exemplu Pixel#6969 , Pixel - Nume , #6969 - ID) : KenT.69#2890. 5. Cu ce poți să ajuti Staff-ului?: Pot ajuta staff-ul cu diferite buguri gasite si cu reclama pe YouTube (Am peste 100 de abonati),si desigur cu moderarea chat-ului si poate banarea hack-erilor (ii filmez si arat la un admin/owner). 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectul,Maturitatea,Sarcasmul. 7. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca am sa incerc sa ajut cat de mult pot server-ul. 8. Care este rolul principal al unui Helper? : Moderarea Chat-ului si ajutarea Playerilor. 9. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 10. Ai citit regulamentul?: PixelMC. 11. Descrie-te în minim 20 de cuvinte: Sarcastic,amuzat,prietenos,scund "inteligent",Matur.
 3. KenT.69

  1.Nume: Razvan (ingame Midniq) 2.Propunerea ta: Adaugarea unui anticheat (daca nu este deja). 3.Beneficiul propunerei tale: Cu un Anti-Cheat ar fi mult mai usor scaparea de codati si de jucatori necinstiti. 4.Resurse de implimentare: Anti-Cheat 5.Comentarii aditionale: Nu.
 4. KenT.69

  1.Nume: Razvan (ingame Midniq) 2.Propunerea ta: Insule noi pe sectiunea de skypvp,si mai putine signuri op. 3.Beneficiul propunerei tale: Ar fi mult mai distractiv si mai coop sa iti faci singur de exemplu gapple,nu sa le gasesti. 4.Resurse de implimentare: ... 5.Comentarii aditionale: Nu.
 5. KenT.69

  1.Nume: Razvan (ingame Midniq) 2.Propunerea ta: Daca s-ar putea adauga un plugin care sa cenzureze automat o injuratura sau un site/server .com .org .er .top etc,si in acelasi timp sa avertizeze staff-ul cu ce a spus acel player. 3.Beneficiul propunerei tale: Staff mai usor,playeri mai multi,civilizatie. 4.Resurse de implimentare: Aici sincer nu prea stiu,parca era ceva de genul,AutoCensor. 5.Comentarii aditionale: Nu.
 6. KenT.69

  1.Nume: Razvan (ingame Midniq) 2.Propunerea ta: Ar fi genial daca ati putea adauga o sectiune de factions sau survival. 3.Beneficiul propunerei tale: Playerii vor creste o data ce vor vedea cat de bine este configurat/scriptat server-ul. 4.Resurse de implimentare: Factions sau o lume normala de survival cu pluginuri inculse (ProtectionStones, etc.) 5.Comentarii aditionale: Nu.
 7. KenT.69

  1.Nume: Razvan (ingame Midniq) 2.Propunerea ta: Ar fi genial ca sa adaugati un plugin de Daily Reward,ar fi genial. 3.Beneficiul propunerei tale: Vor intra mai multe persoane pe zi,si probabil le va creste interesul de a juca pe server. 4.Resurse de implimentare: Daily Rewards. 5.Comentarii aditionale: Nu.
×