Sari la conținut

iYukey

Membru
 • Număr conținut

  61
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

61

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. iYukey

  1) *Nick-ul tau: Rares03 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Inferno5002 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/sQjYTl4 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am primit ban de la un donator 7) Alte comentarii: astept dovada
 2. iYukey

  1) *Nick-ul tau: Rares03 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/pWeqtwl 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca eu farmam si vorbeam cu maicamea .. si el imi zcea ba , ba in msg si cand am vrut sa raspund atunci mi-a dat ban . nu sunt vinovat !! daca era sa fiu vinovat nu mai faceam aceasta cerere ! 7) Alte comentarii: Eu vorbeam cu ai mei ... si exact atunci nu ma uitam si apasam decat pe click sa farmez . si el mi-a scris in msg ba , ba si eu am si cand sa raspund ,, da ba ,, exact atunci mi-am luat ban .
 3. iYukey

  * Nickname : Rares03 * Ce ai vrea să schimbi la forum : Forumul e unul foarte bun ! Nu ar mai trebuii facut nimic la el ! * Ce ai vrea să schimbi pe serverul PLAY : staff-ul . * Alege un număr de la 0 la 966641 : 889 * Pe ce loc ai vrea să te clasezi : 1 sau 2 * Dacă ai de adăugat ceva : Bafta la toti !
 4. iYukey

  1) Nick-ul tău: Rares03 2) Nick-ul celui reclamat: lucagaming005 3) Sectiunea: Kit Battle 4) Motivul pentru care il reclami: hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii: pwp
 5. iYukey

  1) Nick-ul tău: Rares03 2) Nick-ul celui reclamat: MATABGANSTA 3) Sectiunea: Kit Battle 4) Motivul pentru care il reclami: hack ( anti kb ) 5) Dovada: 1 : 32 6) Alte comentarii:
 6. iYukey

  1) Nick-ul tău: Rares03 2) Nick-ul celui reclamat: kratos007 3) Sectiunea: Kit Battle 4) Motivul pentru care il reclami: Hack 5) Dovada: 0:27 6) Alte comentarii:
 7. iYukey

  discrod-ul : M**eDragnea(Rares)#8849
 8. iYukey

  1. Cum te numești?: Rares 2. Nume în joc (nickname): Rares03 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): CENZURATDragnea(Rares)#8849 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate , incredere si seriozitate. 6. De ce să te alegem pe tine?: Toti suntem la fel . Nu e nici unul mai bun ca altul . 7. Ai citit regulamentul?: Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora 8. Video cu orele jucate pe acele secțiuni (minim 12h; pentru video vă duceți în STATISTICS): 9. Descrie-te in minim 25 cuvinte: Sunt o fire careia ii place sa afle lucrui noi , imi place sa ma joc pe PC si sa ies pe afara . Nu imi place scoala . 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): -> Mute celui care injura si celui care spameaza apoi filmez codatul si intre timp chem un op sa rezolve bugul ! 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu il pot adresa ca este confidential ! 12. Sectiunea pe care vrei gradul (MAXIM UNA, NU MAI MULTE SAU GLOBAL): Factions 13. Alte comentarii: Incercarea moarte-nare !
 9. iYukey

  Nu inteleg de ce ati mai facut cererile de unban daca nu raspundeti la ele !
 10. iYukey

  Dacă asta e hack acum eu iți dau 20 euro . Cum poți sa spui așa ceva ? Nu se vede niciun hack . Stupid .
 11. iYukey

  1) *Nick-ul tau: Rares03 ( Roaker , Haker , MADAFAKER ) 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Karnita69 - zboara puiule zboara 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack )))))) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/nrUZV 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Omu se lauda ca ma bate .. mare smeker m-a batut 4-0 pe practice ma facea praf si acum imi da ban )) 7) Alte comentarii: Daca as fi Dumnezeu pentru o zi moama ce i-as face lu' KarnitaDePui
 12. iYukey

  am uitat de prima data sa dau copy paste la : Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora" pwp
 13. iYukey

  1. Cum te numești?: Rares Florin 2. Nume în joc (nickname): Rares03 3. Vârstă: 14. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): RaresGeGe#3397 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate , incredere si perseverenta ! 6. De ce să te alegem pe tine?: Eu cred ca toti suntem la fel . Nici unu nu e mai bun ca altu . 7. Ai citit regulamentul?: Da . Cu cea mai mare atentie . "Am citit cu atentie acest regulament,ma simt pregatit sa intru in personalul Play,sunt de acord ca daca abuzez sau gresesc sunt sanctionat.O sa respect intotdeauna gradele superioare si ma voi subordona acestora" 8. Video cu orele jucate pe acele secțiuni (minim 12h; pentru video vă duceți în STATISTICS): ">https://www.youtube.com/watch?v=j3bVLeYWd6c&feature=youtu.be 9. Descrie-te in minim 25 cuvinte: Sunt o fire distractiva , care stie de gluma . Imi place sa ma joc pe pc si sa mananc pizza . Nu imi plac minciunile nici oameni falsi ! 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Dau mute celui care injura apoi celui care spameaza , chem un operator , pana vine operatorul eu filmez codat-ul ! 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca este confidential si nu il pot adresa aceasta informatie ! 12. Sectiunea pe care vrei gradul (MAXIM UNA, NU MAI MULTE SAU GLOBAL): Factions ! 13. Alte comentarii: As dori acest grad deoarece consider ca sunt on mereu pe factions si as dori sa ma ocup de chat .
 14. iYukey

  1) Nick-ul tău: Rares03 2) Nick-ul celui reclamat: Karnita69 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: imi da mute fara sa fac nimic 6) Dovada: https://imgur.com/a/BXBK9 7) Alte comentarii: .... nu as vrea sa ma vad asemenea staff pe server !

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×