Sari la conținut

Bomby31

Membru
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,299 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre Bomby31

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Bomby31

  1. Nume: Mihai 2. Nick pe Play.Minecraft-Romania.Ro: Bomby31 3. Cat de mult poti sa ajuti jucatorii pe forum?: Pai, in general, ii pot ajuta destul de mult, stiu modera forum-uri de 1-2 ani. 4. De ce iti doresti acest grad?: Eu imi doresc acest grad, deoarece imi place sa ajut lumea noua, si cei care nu sunt familiarizati cu forum-ul. 5. Da-ne doua sugestii pentru imbunatatirea legaturii intre Play si forum: Pai in primul rand, puteti sa faceti un tutorial sau mai bine zis un model, pus pe ceva youtube, twitch, etc... Retele de socializare, unde ca jucatorii, sa vada cum pot face pe forum mai multe chestii, adica cum ar fii: Cereri de unban, cereri de recuperare parola, pentru ca unii jucatori de pe server, nu stiu sa faca o cerere de acest gen. Si aveti un nume care nu stie sa intre pe forum si sa faca cereri, etc... Nick: loh Si in al doilea rand sa va ocupati mai mult de sectiuni pe Minecraft pe server, deoarece sunt unele sectiuni, nejucate, deoarece este foarte mult lag, cum ar fii: KitBattle. 6. Comentarii aditionale: Nu, te pup dino si Robert.
 2. Bomby31

  Mapa de Skypvp de pe play, sau de pe legend, da gen sa fie smekera, se poate? Va rog [Harta]
 3. Bomby31

  Mapa este copiata de pe net. Nu incerca sa minti. iti pot arata si video cu mapa ca nu e facuta de tine.
 4. Bomby31

  1) Nick-ul tău: Bomby31 2) Nick-ul celui reclamat: RainbowPvP_ 3) Motivul pentru care il reclami: reclama 4) Dovada:https://imgur.com/a/S0RXPMR 5) Alte comentarii: Mai si imi zice hai la 1v1 ca se oftica ca il bat.. moor =))
 5. Bomby31

  Nume in joc: Bomby31 Esti sigur ca poti participa pe toata durata eventului?(In jur de o ora sau doua): logic Numar(Primul incepe cu 1 dupa fiecare cu 2,3 si asa mai departe15
 6. Bomby31

  1) Nick-ul tău: Bomby31 2) Nick-ul celui reclamat: iNotHacker_YTB 3) Motivul pentru care il reclami: reclama 4) Dovada: https://imgur.com/a/WIRKv6u 5) Alte comentarii: Mda.. nabi.
 7. Bomby31

  1) Nick-ul tău: Bomby31 2) Nick-ul celui reclamat: Alexandru10 3) Motivul pentru care il reclami: codat.. 4) Dovada: 5) Alte comentarii: urat
 8. Bomby31

  Nume in joc: Bomby31 Esti sigur ca poti participa pe toata durata eventului?(In jur de o ora sau doua): CRED
 9. Bomby31

  1) Nick-ul tău: Bomby31 2) Nick-ul celui reclamat: zBrau 3) Motivul pentru care il reclami: reclama 4) Dovada: https://imgur.com/a/pJzuZkv 5) Alte comentarii: Urat
 10. Bomby31

  1. Numele tau: Bomby31 2.Esti sigur ca vei putea ajunge la eveniment: Desigur 3.Numar (un numar de la 1 la 24): 14
 11. Bomby31

  .
 12. Bomby31

  1) Nick-ul tău: Bomby31 2) Nick-ul celui reclamat: Deea43 3) Sectiunea: SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack ( dadea in doi deodata ) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: REZOLVATI-L DA-TII BAN!!!!
 13. Bomby31

  Hello, raspunde cineva staff la acest TOPIC?
 14. Bomby31

  Bine fra, voiam doar sa ne intelegem ca oamenii, desi eu nu folosesc si nici nu voi folosi CODURI, ok?
 15. Bomby31

  Cum sa raman calm cand eu vreau sa ma bat, si totusi acel ban iti zic eu l-ai dat pe degeaba, NU SUNT GENU DE CODATII, ba chiar urasc CODATII! deci te rog mane, poti sa-mi dai unban sa mor eu de folosesc hack si nici nu am folosit, aveam doar speed 2 si iti prindeam combo ca dadeam 13 cps e Simplu… Poti sa-mi dai unban pls?
×