Sari la conținut

Ninu

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

4

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. 1. Nume in joc: Andreigh 2. Varsta: 13 3. Gradul pe care l-ai detinut: Prime 4. De ce ai pierdut gradul?: cont spart , cred ca am luat un keylogger si mi-a fost spart de asemenea si contul de discord. 5. De ce il vrei inapoi: Pt ca am dat bani pe el si pt ca zic eu ca eram foarte activ si aveam multe entries-uri 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Tocmai ce ziceam,nu mai aveam accel discord,dar am reusit sa-l recuperez 8. ID Discord: Moflea.#5581 9. Comentarii aditionale: Am fost plecat in America (1luna), va pot dovedi , am si pasaportul si când m-am intors in romania , dau sa intru pe minecraft pe play si prime ciuciu.TIP: am luat keylogger in minecraft si eu avand accelasi mail la discord...aia a fost toata smekeria. Se vede clar ca cererea este facuta de mine pe data de 21 decembrie 2018 exact când am plecat eu in America.
 2. 1. Nume in joc: zTheAndrew69 2. Varsta: 14 3. Gradul pe care l-ai detinut: Supreme 4. De ce ai pierdut gradul?: Am fost inactiv,de aproximativ 1 wipe si ceva. 5. De ce il vrei inapoi: Vreau sa ma reapuc de mc in forta si nu vreau sa mai arunc cu baniii pe grade 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: NU 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: http://prntscr.com/lyqhws http://prntscr.com/lyqig6 , astea sunt singurele dovezi pe care le-am mai gasit in conversatia cu dino 8. ID Discord: zTheAndrew69#5581 9. Comentarii aditionale: Tin sa mentionez ca am fost vip si am donat pentru up la supreme.
 3. Ninu

  1) Nick-ul tău: Adviser 2) Nick-ul celui reclamat:Brian 3) Staff/Donator:donator 4) Sectiunea:creative 5) Motivul pentru care il reclami:limbaj 6) Dovada http://prntscr.com/lxtjfu 7) Alte comentarii:-
 4. Ninu

  1. Cum te numești?:Cosmin 2. Nume în joc (nickname):Adviser 3. Vârstă:13 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Ninu.#8101 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Legend 6. De cand deții gradul?:2sapt 7. Păstrezi accesele de donator?:da 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ,la inceput in moderarea serverelor. 9. De ce să te alegem pe tine?:Nu va oblig , daca doriti sa ma ajutati sa devin trial si sa capat mai multa experienta,+sunt foarte activ. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:PlaySquad 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):Dau sanctiunile celor ce spameaza respectiv injura pe chat , daca nu sunt supervizor nu ii pot face control respectivului codat si daca nu sunt supervizor stau cu vanish pe el.Si in ultimul rand anunt un operator sau manager despre respectivul bug. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu detin detalii confidentiale despre server. 13. Alte comentarii:salut.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×