Sari la conținut

SasukeUchihah

Membru
 • Număr conținut

  66
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutru

Despre SasukeUchihah

 • Dată Naștere 21.10.2001

Personal Information

 • Descriere
  Mă numesc Dănuț, și am vârsta de 18 ani.
 • Oraș
  Zărnești.
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  SasukeUchiha
  #7310
 • ID Skype
  Nu folosesc.
 • ID Blizzard
  Nu folosesc.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SasukeUchihah

 2. SasukeUchihah

  1. Cum te numești?: Mă numesc Dănuţ 2. Nume în joc (nickname): SasukeUchihah 3. Vârstă: 16 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): SasukeUchiha#7310 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot să le aduc un nou membru al saff-ului zic eu destul de activ chiar şi la orele târzii când sunt putini playeri dar şi un număr al staff-ului redus. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: 1.Simţul umorului dezvoltat. 2.Creativitatea. 3.Sinceritatea. 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt online mereu,joc de peste 3 ani pe serverul ăsta sunt răbdător cu playerii începători care au nevoie să fie îndrumaţi chiar dacă se prind puţin m-ai greu. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui Helper este să fie răbdător cu playerii care au nevoie de ajutor să fie destul de activ, să sancţioneze playerii care încalc regulamentul si să fie mereu disponibil să ajute câte un player care are o nelămurire/o problemă legată de joc. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Survival. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu 11. Ai citit regulamentul?: Mc-Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Mă numesc Dănuţ şi am vârsta de 16 ani, sunt un băiat înţelegător, îmi place să îmi ajut prietenii, practic sport cum ar fi MMA şi sală de forţă, îmi plac foarte mult maşiniile, sunt în clasa a 10-a, mă gandesc la alţii la fel cum mă gândesc la mine, sunt foarte silitor si harnic. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): În primul rând: Am să îl sancţionez pe cel care face spam,apoi am să îl sancţionez pe cel care înjură astfel chat-ul va fi curat, apoi am să verific dacă jucătorul raportat joacă cu coduri sau nu, şi apoi am să chem operatorul pentru a rezolva bug-ul. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Am să îi răspund politicos că nu îi pot oferii aceea informaţie fiindcă este confidenţială. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postură de jucător i-aş face reclamatie pe forum dacă nu îşi corectează greşeala dându-i sancţiunea corectă. Iar în postură de Helper i-aş scrie un mesaj privat spunandu-i că nu i-a dat sancţiunea corecta şi dacă el se va contrazice cu mine spunându-mi că greşesc ce zic am să-i fac o reclamaţie pe forum. 16. Comentarii adiționale: -
 3. SasukeUchihah

  1) *Nick-ul tau: SasukeUchihah 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: TensaZangetsu 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/MAkO2mG 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca eu nu am avut hack farmam la ferma de blaze cu chat-ul off si in acelasi timp stateam pe telefon si ma uitam pe instagram si m-am trezit cu ban pe motivul "hack" 7) Alte comentarii: Sper sa raspundeti repede la cererea asta.
 4. SasukeUchihah

  Toti la pvp fug cu elytrele in caz de e sa-si piarda itemele si pentru ei sunt mai impornate itemele decat jail 1 ora de-asta trebuie sa fie marit macar cu 2/3 ore mai mult.
 5. SasukeUchihah

  1) Nick-ul tău: SasukeUchihah 2) Nick-ul celui reclamat: MrNyco 3) Motivul pentru care îl reclami: Elytra /warp pvp. 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: Cand pleaca cu elytra e pe la sfarsit.
 6. SasukeUchihah

  Frate-miu se numeste combo cu sabie knockback 2 + speed II.
 7. SasukeUchihah

 8. SasukeUchihah

  Ma scoate si daca fac 10 CPS, propun sa se poata juca si pe versiunea 1.8 dar si pe 1.12, cei care joaca la build sa joace pe 1.12, si cei care sunt "axati" pe pvp sa joace pe 1.8.
 9. SasukeUchihah

  1. Nume: Danut 2. Varsta: 16 3. Activitati pe care le practici in timpul liber: MMA, stau pe PC, ies cu prietenii in oras. 4. Poze: https://imgur.com/a/aeiTDgu 5. Alte informatii (optional): -
 10. SasukeUchihah

  1. Nick: SasukeUchihah 2. Propunerea ta: Propun ca din wipe-ul viitor sa se scoata sistemul cu ganguri, si sa se faca un sistem mai complex. De exemplu in loc de ganguri sa se numeasca Clanuri. Ca sa faci un clan sa dai o anumita suma de bani ridicata.Si ca sa intri in acele "clanuri" sa se faca un topic pe forum pe sectiune. CLANURI , TOP 10 clanuri , aplica in clanul ex "Uchiha". Si sa ai nevoie de o anumita suna de killuri, de timp petrecut pe joc etc. Si in total sa fie vreo 20 de clanuri. Sa avem o comanda in care sa ne batem intre clanuri intr-un spatiu amenajat gen un fel de /warp pvp, pe o suma de bani care va ajunge in depozitul clanului, si clanul care vor avea cele mai multe killuri in /battle clan , si cei mai multi bani in /cdeposit(sa nu-i poata soata nici liderul/ nici-un membru din clan sa fie in clan top. Si cererile de intrare in clan sa se faca pe forum. Sa aiba maxim 10 jucatori sau mai putin in clan. In clan sa se puna intr-un topic tot pe forum top 10 (toti jucatorii din clan) care a fost cei mai buni incepand de la 10 pana la top 1. Si in fiecare battle cel care nu a omorat nici-un jucator sau nu a miscat nimic la battle sa primeasca 1 advertizment din 3. Si la 3 advertizmente sa fie dat afara din clan facand loc la alti jucatori.Si ca sa intri in clan fiecare lider/co-lider sa-si testeze membrii la un set de 3 puncte pe practice cu filmare. Sau o filmare cat de bun este acel jucator care a aplicat pusa in cerere. (toti jucatorii vor veni cu itemele lor personale) 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Sincer cred ca va ajuta in dezvoltarea sectiunii/serverului stiind ca acest mod nu este adaugat pe nici-un server.Si va fi mult prea fun. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu am, dar pentru dragul serverului as plati un scripter sa faca acest sistem. 5. Alte comentarii: Sper sa fie acceptata propunerea ca din wipe-ul viitor sa fie mult mai distractiva sectiunea.
 11. SasukeUchihah

  1) *Nick-ul tau: CallMehDanu 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: katakuna1 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/xvNX0Ub 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: PEntru ca sunt nevinovat si respectivul mi-a dat ban degeaba. 7) Alte comentarii: Sper sa fie sanctionat conform regulamentului.
 12. SasukeUchihah

  1) Nick-ul tău: CallMehDanu 2) Nick-ul celui reclamat: katakuna1 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Ban degeaba 5) Dovada https://imgur.com/a/xvNX0Ub 6) Alte comentarii: Eram pe alt cont sub acoperire., numele meu e SasukeUchihah
 13. SasukeUchihah

  1) Nick-ul tău: SasukeUchihah 2) Nick-ul celui reclamat: ItzRealPvp 3) Motivul pentru care îl reclami: Elytra la /warp pvp 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: -
 14. SasukeUchihah

  Buna
 15. SasukeUchihah

  Caine Vaca sau Oaie
×