Sari la conținut

ITzMateyYT

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,262 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre ITzMateyYT

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ITzMateyYT

  exact cum spune si qStefanAdv este spam avoid!
 2. ITzMateyYT

  1) Nick-ul tău: ITzMateiYT 2) Nick-ul celui reclamat: MateiAsanRo 3) Staff/Donator: Nu stiu daca este staff sau donator deoarece era pe vanish si nu aparea pe tab sau list 4) Motivul pentru care il reclami: Abuz /unmute 5) Dovada: la minutul 3:19 se vede clar cum da unmute unui jucator si dovada ca a primut mute corect este la minutul 3:52 si la fel baiatului DenisGT care a facut reclama in msg dovada este: https://imgur.com/a/Z5ZArcT Dovada filmarii am primit-o de la prietenul meu CristyTheBest 6) Alte comentarii: -
 3. 1. Nick: ITzMateiYT 2. Propunerea ta: Spre exemplu un tip isi cumpara grad de ultra si se apuca sa faca pe staff-ul dand mute celorlalte grade mai mari decat al lui si nu mi se pare corect chestia asta si aceasta este propunerea mea ca ultra sa nu mai poata da mute la gradele de donatori si asa mai departe pentru fiecare grad! 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Pentru o desfasurare mai buna donatorilor ! 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: = 6. Alte comentarii: Este o idee destul de buna zic eu si merita incercata!
 4. ITzMateyYT

  MODEL: 1. NUME: 2. NICKNAME: 3. VARSTA: 4. EXPERIENTA IN BUILDING: 5. POZE CU CATEVA CONSTRUCTII FAINE FACUTE DE TINE: 6. AI FOST BUILDER PE ALTE SERVER MAI MARI?: 7. AI CITIT REGULAMENTUL?: 8. ALTE COMENTARI?: INFORMATII: 1. DACA ATI FOST RESPINSI TREBUIE SA ASTEPTATI 1 SAPTAMANA PENTRU A DEPUNE O CERERE! 2. NU AVETI VOIE SA AVETI ANTECEDENTE CU BAN-URI SAU REMOVE! 3. NU AVETI VOIE SA PUNETI CONSTRUCTII DE PE INTERNET!
 5. ITzMateyYT

  regulamentul nu l-ai citit si la punctul 9 nu ai raspuns!
×