Sari la conținut

SuntHecar

Membru
 • Număr conținut

  23
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,281 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre SuntHecar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SuntHecar

  Wtf ?! De ce respins frate ?! Daca farmam simultan spuneai ca am hack . Contu' ala nici macar nu era la farmat sa zicem . Pur si simplu s-a miscat , pentru ca era sor-mea pe laptop si a miscat putin de mouse . Uita-te la secunda 1:39 , conturile s-au miscat simultan
 2. SuntHecar

  Secunda 1:39 . S-au miscat simultan .
 3. SuntHecar

  Pai tocmai asta-i si ideea , lol ?! Pentru ca eu farmez si acel cont se misca :))) Iar cand contul ala se misca ( ChexV1) eu eram pe shift si farmam :)))) Si ma miscam stanga - dreapta.
 4. SuntHecar

  1) *Nick-ul tau: CheXIV_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: darkstar_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Rb3l0Sv 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: repet a 20-a oara ca eu stau cu conturi afk pe calculator si farmeaza sor-mea pe laptop... 7) Alte comentarii: idk
 5. SuntHecar

  De ce as fi farmat cu hack , sa spunem daca eu stiam ca e staff acolo ? Mi-a spus qMarsh ca-i cineva care ma filmeaza . Ai stat acolo nu mai putin de 30 de minute sa ma vanezi , c-aveam spawnerele alea in inventar.
 6. SuntHecar

  Si oricum , poate fi lag pe server , sunt foarte multe motive pentru care pot sa-ti dovedesc ca n-am avut hack . Repet , o dovada concreta si clara : puteai sa te scoti de pe vanish punandu-te in fata mea . Asa , nu ai ce sa spui.
 7. SuntHecar

  Iar la 0:13 eram la fel , fix langa blaze , trebuia sa dau in blaze daca aveam " Hack " . In schimb , n-am dat , pt. ca probabil n-am mai apasat click dupa ce am mancat.
 8. SuntHecar

  Uita-te atent , la 00:06 , niciun blaze in fata mea , eu am dat click din obisnuinta de la pvp , iar daca aveam hack mi se teleporta capu' in sus probabil dupa cel mai apropiat blaze . Daca voiai sa aduci o dovada concreta trebuia sa scoti vanish-ul si sa te pui in fata mea , eu te observam sigur .
 9. SuntHecar

  Sa mori tu , asta-i dovada ?! Poate dadeam click dreapta , mancand si apasam dupa , e o obisnuita de la pvp ?! Si de cand tu , ca staff, ai voie sa ma faci prost ? Si-mi spui mie sa nu te injur ?!
 10. SuntHecar

  1) *Nick-ul tau: _CheXII_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/Up8M74q 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: pt. ca n-am avut hack 7) Alte comentarii: in mortii ma-tii de plod prost , ai stat 30 de minute pe mine sa ma vanezi , si-am dat de 20 in blaze dai ban ? **** ***** **** *** eu . Marsh in ***** **** si fa ceva productiv , da un mute , da un ban la hackeri , ca-s raportati destui . Stai in *** ***si ma vanezi juma' de ora sa-mi dai ban ca-mi vezi spawnerele din inventar .
 11. SuntHecar

  1) *Nick-ul tau: qAppLe_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: MeAdminMeBan 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hace 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/WVJLILS 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: 1.8M alea alea 7) Alte comentarii: fara pzde de la el din factiune care dau respins fara sa se uite la dovada . multumesc.
 12. SuntHecar

  1) *Nick-ul tau: itzChex 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: darkstar_Yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/1g2g27u 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: am farmat pe 2 conturi deodata pe acelasi ip dupa cum mi-a spus el , unu' de pe laptop si farma sor'mea , si unu' eu , nu vad o dovada concreta pentru care as fi avut hack in 2 minute de farmat :)) 7) Alte comentarii: nimic
 13. SuntHecar

  Si-acum nu inteleg ? Daca Mihai a iesit din factiune cand a vazut topicul , se schimba ceva ? A stat tot wipe-ul la ei in factiune , sa ma lase pe mine c-a filmat el non-stop , ca n-are argumente.
 14. SuntHecar

  Scoteti-l pe Mihai din gradul de Operator . Favorizari peste favorizari , de cateva wipe-uri bune .
 15. SuntHecar

  1. Nume in joc: itsChex 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) Da 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) Contul nu este premium 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Browk#0001) Chex_#9568 5. Dovada când aţi cumparat gradul: Nu am , pentru ca gradul de flyer a fost donat sa zicem acum vreo 2 wipe-uri de catre cineva .. Am luat topu' pe factions la el si l-a luat de 5E 6. Comentarii aditionale: Pot aduce dovezi ca acesta este contul meu , stiu parolele vechi , am schimbat-o recent cred si nu mi mi-o mai amintesc
×