Sari la conținut

andreivlk

Membru
 • Număr conținut

  22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

22

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. andreivlk

  Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către administrația server-ului nostru, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!
 2. andreivlk

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru! Intra pe Discord: https://discord.gg/fzQ7gm9
 3. andreivlk

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 4. andreivlk

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru!
 5. andreivlk

  Buna idee sa intrati pe serverul Lion, sa va inregistrati cu numele lui MEGA, numele meu, al lui Pychol, si desigur, why not, un cont numit FastVM. Congrats. Pot sa va dau si dovezile.
 6. andreivlk

  Mulțumim pentru cererea făcută. Vă informăm că aceasta a fost acceptată! Bine ați (re)venit in echipa server-ului nostru! Acceptat. Vino sa dai test.
 7. andreivlk

  Ai gresit forumul. T/C.
 8. andreivlk

  Ai greșit forumul. T/C
 9. andreivlk

  ACT I. Jucători 1. Nu aveți voie să făceți reclamă altor servere, indiferent din ce comunitate sunt. 2. Vă este strict interzis să jigniți, înjurați sau să creați ceartă între jucători sau membri staff. 3. Nu aveți voie să scrieți în chat cu CAPS LOCK, doar inițiala cuvăntului. 4. Vă este interzis să prelungiți cuvinte, și să făceți spam sau spam-avoid. 5. Nu aveți voie să folosiți cheat-uri, sau orice care vă poate influența jocul. (Hack, LabyMod, 5zig, etc.) 6. Este strict interzis să făceți spam pe /helpop sau să făceți off-topic. 7. Nu aveți voie să făceți ban-avoid. 8. Este interzis să vă setați /home în casa unui jucător. 9. Vă este interzis să dați /tpa unui player la o mină mai mare. 10. Nu aveți voie să abuzați de buguri, orice bug trebuie raportat. 11. Vă este strict interzis să griefați harta, să spargeți dirt, să explodați TNT sau altele. 12. Nu aveți voie să blocați cuferele, ușile sau furnalele de pe protecția unui jucător. 13. Vă este interzis să spargeți conturi cu grad, dacă i-ai aflat parola, te rugăm să raportezi membrul staff pentru parolă neadecvată. 14. Nu aveți voie să cereți iteme din gamemode de la un membru staff. 15. Vă este strict interzis să cerșiți grad. Dacă dorești grad, faci o cerere pe forum. ACT II. Staff Regulamentul jucătorilor se aplică si aici. 1. Nu aveți voie să folosiți coduri de culori în chat sau în nickname. 2. Vă este strict interzis să vă certați sau să folosiți un limbaj indecent. 3. Dacă ați dat un mute, kick sau ban trebuie să păstrați o dovadă clară. 4. Nu aveți voie să folosiți fly sau iteme din gamemode. 5. Vă este strict interzis să abuzați de comenzile /warn, /kick, /mute, /ban, /tempban sau /permban. 6. Nu aveți voie să amenintați un jucător sau un membru staff. 7. Vă este strict interzis să oferiți contul dvs. cu grad unei alte persoane. 8. Nu aveți voie să formați o părere proastă despre server sau stafful acestuia. Vă rugăm să citiți regulamentul săptămânal, căci poate suferi modificări. În caz că doriți să făceți o cerere grad, la punctul AI CITIT REGULAMENTUL? trebuie să răspunzi cu Da, l-am citit în întregime și îl respect. - zaTymbark
 10. andreivlk

  1. Nume în joc: 2. Propunere: 3. Link (dacă e cazul) sau poze: 4. Cu ce ar putea ajuta serverul? 5. Tutorial implementare: 6. Alte comentarii:
 11. andreivlk

  1. Nume în joc: 2. Problemă/bug găsit/ă: 3. Poze/video: 4. Alte comentarii:
 12. andreivlk

  1. Nume în joc: 2. Numele celui reclamat: 3. Motiv: 4. Dovadă: 5. Alte comentarii:
 13. andreivlk

  1. Nume în joc: 2. Numele celui care te-a banat: 3. Screenshot ban: 4. De ce dorești unban?: 5. Alte comentarii:
 14. andreivlk

  1. Nume: 2. Nume în joc: 3. Vârstă: 4. La ce parte ești mai bun?(config, traducere, java): 5. Știi să lucrezi în PUTTY, WinSCP sau FileZilla?: 6. Ce poți implementa pe server?: 7. ID Discord: 8. Ai citit regulamentul?:

Reputație Comunitate

2 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×