Sari la conținut

TakyZOWWW

Membru
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,558 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre TakyZOWWW

Vizitatori Recenți Profil

122 citiri profil
 1. TakyZOWWW

  Sunt multi care au abuzat de IP dinamic si au facut N conturi. Adica este un player care are mai multi bani decat un operator doar la cateva zile dupa wipe. Contra. Cat despre petshop. Sunt toatal de acord.
 2. TakyZOWWW

  Cu toate ca a fost scos ... Pro
 3. TakyZOWWW

  Nu vad nimic gresit in ce faceam. Am dat tp la el , a acceptat (poate din greseala poate nu ). Cert este ca pvp nu faceam si pe filmare nu se vede cum spamam eu nimic. Nu mi-a spus niciodata sa plec, sau ca nu am voie cu fly pe protectia lui.
 4. TakyZOWWW

  Contra. Mending-ul nu este folosit doar pentru pvp.
 5. TakyZOWWW

  Contra. Avem deja questuri, jobs pentru bani
 6. TakyZOWWW

  Pro Se intampla sa nu fie admin on sau sa nu raspunda si asa poti lua un fel de masura. E buna propunerea pentru ca nu incurca cu nimic restul jocului.
 7. TakyZOWWW

  1. Nick: TakyZOWWW 2. Propunerea ta: Adaugarea unei noi reguli. Recent am inceput sa lucrez la un oras pentru event si , normal, am chemat lume sa vada "creatia", sa isi dea cu parerea. Si la un moment dat vad ca toata constructia mea a fost incojurata de protectiile altui player. Vreau sa se adauge o regula unde se specifica interzicerea plasarii protectiei de orice fel (anti-grief/anti-pvp), fara intentii de a construi sau de extindere. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?:Consider ca e pur si simplu un lucru fara rost sa vii si sa pui protectii doar pentru a incurca pe cineva sau pentru a impiedica extinderea acestuia. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 6. Alte comentarii:-
 8. TakyZOWWW

  Contra Sunt sectiuni pe care un grad de la bun inceput fara sa donezi este mult prea op (factions, survival, skyblock) Dar se poate da update sau se poate adauga un /info kit "nume kit".
 9. TakyZOWWW

  Username server: TakyZOWWW Cati sunteti in echipa : 1 Coordonate oras/nume home-jucator (exemplu dino14:home):X: 3947/ Z: 6733 Nume co-echipieri: - Tema (modern/medieval/etc):Japonez
 10. TakyZOWWW

  Propunerea ar fi fost buna daca jocul nu era competitiv, dar este. Avem pvp peste tot. E ceva normal sa fii "toxic" atat timp cat chiar esti bun la joc si e in limita bunului simt. Plus ca se pot face greseli, poate faci pvp cu prietenii, poate asa glumesti tu cu ei si iti iei mute degeaba. In mare parte nu vad nimic gresit in a arata ca esti bun la joc. Mai gresit este sa te enervezi ca cineva este mai bun si a pornesti o cearta.
 11. TakyZOWWW

  Mi se pare o idee buna dar cum o sa functioneze? Daca eu nu am grad de donator iar sectiunea este plina, sunt dat afara cand intra un donator? Pro.
 12. TakyZOWWW

  Cand se primeste ban, se primeste cu un motiv nu degeaba. Daca reusesti sa iei ban pe una din sectiuni meriti pe toate. Contra
 13. TakyZOWWW

  Trebuie sa fii greu de cap sa nu intelegi. El vrea sa spuna ca nu prea se ocupa nimeni de creative, este "dezastru" in chat si pe sectiune in mare parte. Nu stiu cum este pentru ca nu intru pe creative dar daca asa este eu sunt PRO.
 14. TakyZOWWW

  1. Nick: TakyZOWWW 2. Propunerea ta: Interzicearea trap-ului sau Tpa+kill. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Stiu ca aceasta regula a fost scoasa la un moment dat, dar observ ca din ce in ce mai multa lume face acest lucru. Tpa+kill e una dintre cele mai josnice moduri de a face rost de iteme iar multi de pe acest sv apeleaza la ea. Strica atmosfera sv-ului foarte mult cand vezi ca toata lumea incearca din rasputeri sa pacaleasca alti playeri pentru iteme sau bani. Avand in vedere ca nu mai poti da /tpa la nimeni si nici alte persoane nu au increderea sa accepte tp la tine, consider ca aceasta regula e foarte importanta pe un sv de survival. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Nu este nevoie 6. Alte comentarii:- Edti1: Mai propun sa se sanctioneze si tentativa de trap sau tpa+kill. Multi au aceste tra-uri deja construite, iar daca un admin sesizeaza sau ii este raportat acest lucru sa aplice o sanctiune.
 15. TakyZOWWW

  Contra. Mi se pare aiurea ca cei care sunt in top deja, sa primeasca si mai multe avantaje dupa wipe. Daca au reusit sa ajunga in top de la 0 odata pot si dupa wipe. Pana la urma playerii vin si pleaca indiferent daca sunt in top sau nu.
×