Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

9

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. TakyZOWWW

  Username server: TakyZOWWW Cati sunteti in echipa 2 Coordonate oras/nume home-jucator (exemplu dino14:home):X: 3947/ Z: 6733 Nume co-echipieri: ItsKeed Tema (modern/medieval/etc):Japonez
 2. TakyZOWWW

  Propunerea ar fi fost buna daca jocul nu era competitiv, dar este. Avem pvp peste tot. E ceva normal sa fii "toxic" atat timp cat chiar esti bun la joc si e in limita bunului simt. Plus ca se pot face greseli, poate faci pvp cu prietenii, poate asa glumesti tu cu ei si iti iei mute degeaba. In mare parte nu vad nimic gresit in a arata ca esti bun la joc. Mai gresit este sa te enervezi ca cineva este mai bun si a pornesti o cearta.
 3. TakyZOWWW

  Mi se pare o idee buna dar cum o sa functioneze? Daca eu nu am grad de donator iar sectiunea este plina, sunt dat afara cand intra un donator? Pro.
 4. TakyZOWWW

  Cand se primeste ban, se primeste cu un motiv nu degeaba. Daca reusesti sa iei ban pe una din sectiuni meriti pe toate. Contra
 5. TakyZOWWW

  Trebuie sa fii greu de cap sa nu intelegi. El vrea sa spuna ca nu prea se ocupa nimeni de creative, este "dezastru" in chat si pe sectiune in mare parte. Nu stiu cum este pentru ca nu intru pe creative dar daca asa este eu sunt PRO.
 6. TakyZOWWW

  1. Nick: TakyZOWWW 2. Propunerea ta: Interzicearea trap-ului sau Tpa+kill. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Stiu ca aceasta regula a fost scoasa la un moment dat, dar observ ca din ce in ce mai multa lume face acest lucru. Tpa+kill e una dintre cele mai josnice moduri de a face rost de iteme iar multi de pe acest sv apeleaza la ea. Strica atmosfera sv-ului foarte mult cand vezi ca toata lumea incearca din rasputeri sa pacaleasca alti playeri pentru iteme sau bani. Avand in vedere ca nu mai poti da /tpa la nimeni si nici alte persoane nu au increderea sa accepte tp la tine, consider ca aceasta regula e foarte importanta pe un sv de survival. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Nu este nevoie 6. Alte comentarii:- Edti1: Mai propun sa se sanctioneze si tentativa de trap sau tpa+kill. Multi au aceste tra-uri deja construite, iar daca un admin sesizeaza sau ii este raportat acest lucru sa aplice o sanctiune.
 7. TakyZOWWW

  Contra. Mi se pare aiurea ca cei care sunt in top deja, sa primeasca si mai multe avantaje dupa wipe. Daca au reusit sa ajunga in top de la 0 odata pot si dupa wipe. Pana la urma playerii vin si pleaca indiferent daca sunt in top sau nu.
 8. TakyZOWWW

  Nu stiu unde ai vazut tu ca multi nu joaca. Cred ca e una din singurele sectiuni pline mai mereu. Iar multi nu au avantajele pe care (probabil) le ai tu si nu li se pare asa de plictisitor. *Contra*
 9. TakyZOWWW

  Salut am si eu o problema la conectare. Nu intra pe server si imi apare " failed to connect to the server. Timed out".

Reputație Comunitate

1 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×