Sari la conținut

cRazvan10

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,530 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre cRazvan10

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. cRazvan10

  Ori m-am prajit eu ori v-ati prajit voi .. Vreau sa vada altcineva postarea ! Acolo se vede clar ca nu folosesc nici un fel de hack !
 2. cRazvan10

  Nu vad unde e hack acolo ca sa mor eu daca vad
 3. cRazvan10

  Ala este hack ? doamne iarta-ma doamneee , unde vezi tu ca am dat cu hack ?
 4. cRazvan10

  contra ce ? =)) Pentru ca am luat ban nevinovat ?
 5. cRazvan10

  https://imgur.com/a/7cXtNaE - f3 on
 6. cRazvan10

  1) *Nick-ul tau:zSedix 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:ImSpec 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Cica hack dar eram cu labymod :))) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/tQDLbgR 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am jucat cu hack , eram in combat s am luat ban ! Vreau dovada ! Am luat ban si in combat ! Vreau dovada pentru ce am luat ban . multumesc 7) Alte comentarii:VREAU DOVADA
 7. cRazvan10

  1) *Nick-ul tau:Sedix 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:TheMihai3FTW 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/lqwhHO8 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Faction 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:NEVINOVAT ! 7) Alte comentarii: Nush de ce am luat ban nici nu m-am batut cu nimeni si am luat ban eram la mine in bk si am luat ban .. VREAU DOVADA pentru ce doamne iartama am luat ban . multumesc
 8. cRazvan10

  1) *Nick-ul tau:cRazvan10 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Conall89 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/iuAJW6k 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:FActions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am luat pe nedrept. 7) Alte comentarii: Eram la /warp iesire , m-a bateam cu Conall89 , m-a prins in trap si a fost lag , a fost lag in aceasta dimineata din 30 din 30 de minute , si dadeam in el si el zicea ca am killaura :)) Am doubleclick pe mouse si el zicea ca am kill aura dar infine AS VREA O DOVADA ! Sa vad ce kill aura am euy . multumesc anticipat ! O zi frumoasa !
 9. cRazvan10

  1) *Nick-ul tau:cRazvan10 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:LilSnow_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/0MMMGS7 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu am folosit nici un fel de hack , a fost lag pe server si m-a dat inapoi s-a blocat 1 secunda eu mi-am pus armura pe mine si dupa cand si-a revenit am fost omorat asta fiind la /warp pvp . 7) Alte comentarii: Vreau dovada pentru ce am luat ban ! multumesc anticipat.
×