Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

64

Dată Naștere

03.06.2003

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. N0_BuG

  o ideea buna
 2. N0_BuG

  Nu vad rostul, o sa joace maxim 20 de jucatori
 3. N0_BuG

  o propunere buna
 4. N0_BuG

  Poti sa dai t/c ca nu are rost
 5. N0_BuG

  Survival games
 6. N0_BuG

  te-am vazut activ pe factions
 7. N0_BuG

  1.Numele tau:N0_BuG 2.Esti sigur ca vei putea ajunge la eveniment:Da 3.Numar (un numar de la 1 la 24):1
 8. N0_BuG

  Foarte activ pe skywars
 9. N0_BuG

  Activ
 10. N0_BuG

 11. N0_BuG

 12. N0_BuG

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar):Avatar 2. Dimensiune:150x250 3. Stock/Temă:Neymar 4. Text principal:N0_BuG 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro):- 6. Alte cerinte:-
 13. N0_BuG

  1. Cum te numești?:Sergiu 2. Nume în joc (nickname):N0_BuG 3. Vârstă:15 ani , fac 16 la vara 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): N0_BuG#4278 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ si serios. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Serios , atent si rapid. 7. De ce să te alegem pe tine?:Sunt activ , eu cred ca scriu repede , invat rapid si sunt serios. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal a unui helper este de a ajuta jucatorii , si de a se ocupa de chat 9. Pe ce secțiuni ești cel mai activ?:Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, si nici nu vreau sa intampin probleme. 11. Ai citit regulamentul?:Da PlaySquad 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Salut! Ma numesc Sergiu , am varsta frumoasa de 15 ani si imi place sa ma joc minecraft si alte jocuri multiplayer cu prietenii , sunt o fire amuzanta dar si serioasa cand trebuie.Imi fac prieteni rapid si sunt o persoana sociabila , imi place sa fac sport si sa ascult muzica , orice gen de muzica. Imi place sa am cati mai multi prieteni si sa ma distrez alaturi de ei. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Iti dau mute jucatorului care injura , apoi ii dau mute celui care face spam , cel care mi-a dat mesaj ii zic sa filmeza jucatorul cu cod si sa il reclameze , apoi chem un operator iar daca nu gasesc nici unul ii spun sa reclameze bug-ul. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii explic ca este confidential. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator ii spun ca a gresit si daca nu face nimic in legatura cu greseala il reclam , iar in postura de helper ii explic ca a gresit si daca nu face nimic incerc sa rezolv eu problema 16. Comentarii adiționale:Ai doar o viata , bucurate de ea.
 14. N0_BuG

  1) Nick-ul tău:N0_BuG 2) Nick-ul celui reclamat:DupeIpPLS 3) Sectiunea:Practice 4) Motivul pentru care il reclami:Kill aura (infecta) 5) Dovada: 6) Alte comentarii:

Reputație Comunitate

2 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

184 citiri profil
×