Sari la conținut

MaKeVMVM

Membru
 • Număr conținut

  88
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  3,692 [ Donate ]

MaKeVMVM a câștigat ultima dată ziua din Aprilie 9

MaKeVMVM a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

3 Neutru

Despre MaKeVMVM

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Ai dreptate si tu,eu am primit remove la prime care e 60 de euro,degeaba de la qGabriel si Exo,nici macar n-am primit dovezile cum ca am acumulat 3/3,si nu se ocupa nimeni de asta,servaru e la pamant,cu lag si tot staff-u de kkkt
 2. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:4AtacK_ 2) Nick-ul celui reclamat:qGabriel 3) Staff/Donator:staff 4) Motivul pentru care il reclami:remove degeaba 5) Dovada . 6) Alte comentarii: am avut 2 warn-uri acum vreo 2 saptamani pt injurii, gen nu aveam 2/3 1/3 sau chestii aveam 15 puncte,si am dat un mute random acum si am primit remove,vreau dovezile clare unde scrie ca aveam 1/3, si am primit iar 1/3 si 8ptc si am luat remove.
 3. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:4AtacK_ 2) Nick-ul celui reclamat:LilFlame_ 3) Staff/Donator:Donator 4) Motivul pentru care il reclami: hack. 5) Dovada 6) Alte comentarii: ban+sanctiunile .
 4. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:4AtacK_ 2) Nick-ul celui reclamat:Munkesy 3) Staff/Donator:Staff 4) Motivul pentru care il reclami:mute pentru reclama indireta degeaba. 5) Dovada O pune el,pentru ca iesisem de pe sv si cand am intrat aveam mute,si au zis toti ca el mi-a dat 6) Alte comentarii: DE cand daca zici hai pe premium e reclama indirecta? poate ma refeream la hypixel cel mai mare server,ii face play-u reclama la hypixel? de cand?
 5. MaKeVMVM

  1 la mana,am avut antecedente cu staff-ul deoarece nu-si fac datoria,nu cred ca am mai jignit pe nimeni pe chat,poza de mai sus am vrut sa scriu pe /f c f si da imi asum ca am injurat,3 ma poti verifica cu orice program in pc,oricum nu esti primul si nici ultimul sa vezi daca sunt legit sau nu,si "jumate din hated"? e doar lilflame din hated la noi,Nu cred ca as putea sa favoriezez jucatorii,si daca as face-o exista grade mult mai mari care pot verifica daca fac sau nu abuzuri si sa primesc remove,vorbesti in mare parte in nestire de cauza,deci da.Astept parerea unui operator
 6. MaKeVMVM

  Am vorbit cu ninjagarmadon sa facem un test,a fost de acord,deci n-am de ce sa primesc warn.
 7. MaKeVMVM

  Am scris din greseala,am vrut sa scriu pe /f c f dar mna,asta e ..
 8. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:4AtacK_ 2) Nick-ul celui reclamat:Stinca 3) Motivul pentru care îl reclami:SpeedHack.... 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: Aveti de gand sa bagati si voi un anti-cheat bun?
 9. MaKeVMVM

  1. Cum te numești?:Alin 2. Nume în joc (nickname):4AtacK_ 3. Vârstă:20 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):4AtacK_#6933 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Prime 6. De cand deții gradul?:2 luni 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Activitate 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt foarte activ,ajut playerii,etc 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): II dau mute celui care injura conform regulamentului, ii dau mute celui care spameaza,la fel, pe codat incerc sa-l filmez daca pot daca nu trimit la un grad mai mare, incerc sa rezolv eu bugul daca nu pot,chem un operator pentru a rezolva bugul respectiv 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu detin aceasta informatie. 13. Alte comentarii: Sper sa fiu acceptat.
 10. MaKeVMVM

  Normal ar trebui sa-i dai,regulamentul e pentru toti,nu doar pentru playeri,acum daca am gresit,scuzati-ma pe mine
 11. MaKeVMVM

  Lol,nici macar nu sunt eu ala,rog un operator sa verifice log-urile sa vada ca e dovada fake,si domul asta sa primeasca ceva pentru falsificare.
 12. MaKeVMVM

  Eu i-am dat trade si nu era in combat,dupa daca el a intrat in combat asta e partea a doua.
 13. MaKeVMVM

  hitu de la 0.12 ce a fost cu el? +restul filmarii.
 14. MaKeVMVM

  Ultimul hit de unde a venit fratelo? :))
 15. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:4AtacK_ 2) Nick-ul celui reclamat: Raiquaza1 3) Staff/Donator: Staff 4) Motivul pentru care il reclami: Ban in combat lui KyllerS 5) Dovada 6) Alte comentarii: .
×