Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

12

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău: qMaKe 2) Nick-ul celui reclamat: Reload 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami: hack . 5) Dovada: 6) Alte comentarii: in semi finala la eventu 3v3 a jucat cu reach, vrem win-ul,nu merita sa castige minut 4.50 da de la 6 blocuri din fata si + ca eram cu fov pe normal ! nu era qukepro sau ceva ! Vrem win-ul !
 2. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:qMaKe 2) Nick-ul celui reclamat:ZTheFireM 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Mi-a dat ban sa nu particip la event 3v3 cu motiv "hack" si cu adminu pe factiune si in combat ban !. 6) Dovada https://imgur.com/a/hsCSBwt 7) Alte comentarii:Dovada cand vorbea sa dea ban la admin si la toata factiunea,vreau unban cat mai repede ! In dovada asta spune ca a platit pe unu sa dea ban si ca nu o sa puna dovada,de fapt e contul lui si a zis asa sa nu-si ia remove si pe DoctorWho69.
 3. MaKeVMVM

  1) *Nick-ul tau:qMaKe 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:ZTheFireM 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/hsCSBwt 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:N-am avut nimic ! 7) Alte comentarii:Mi-a dat ban ca sa nu particip la eventu 3v3,cer sa puna dovada pe care nu o are pana diseara la event +ca mi-a dat ban in combat .
 4. MaKeVMVM

  1) Nickname-ul pe care detii gradul: DumitruChirpici 2) Nickname-ul pe care vrei sa il muti:qMaKe 3) Motivul pentru care vrei sa le muti: Vreau sa-mi iau up la supreme si nu se merita pe numele asta. 4) Un screenshot in care sa apara nickname-ul impreuna cu gradul pe care il detii(scoreboard): https://imgur.com/a/7YJ4Nhs
 5. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:MaKeTheLaW 2) Nick-ul celui reclamat:qMarsh 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:blocuri cu freecam 5) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=mDPWanMyF4E&feature=youtu.be 6) Alte comentarii: 1.05 blocuri cu freecam.
 6. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:MaKeTheLaW 2) Nick-ul celui reclamat:Menty 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:kill-aura 5) Dovada: 6) Alte comentarii: minut 0.33 da prin blocuri
 7. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:Reload 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:Hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii: minut 0.15 in colo hituri de la 6-7 blocuri,eu am dat de la 5 si am luat ban,sa vedem la asta ce ii faceti.
 8. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:StormELaur 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack 5) Dovada: 6) Alte comentarii: minut 2.08 autoarmor.
 9. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:NuFarmezCuHack 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:hack. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:ban
 10. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:DIICOTLaur 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami: kill aura+autoarmor 5) Dovada: 6) Alte comentarii:0.42 autoarmor-u .
 11. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:SuperNer0ess 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami:blocuri freecam 5) Dovada: 6) Alte comentarii: 2.44 se vede numele 3.05 blocuri cu free.
 12. MaKeVMVM

  1) Nick-ul tău:AlinFTW 2) Nick-ul celui reclamat:_DarkRo_ 3) Sectiunea:Factions 4) Motivul pentru care il reclami: reach. 5) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=WDxktWEfYb8&feature=youtu.be 6) Alte comentarii: cum am luat eu ban pe MaKeVM pentru "reach" ca am dat cu cateva blocuri in + din spate asa sa ia si asta ban ;)

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×