Sari la conținut

BanMachine

Membru
 • Număr conținut

  78
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,082 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre BanMachine

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. BanMachine

  la final de video manaci in timp ce lovesti.
 2. BanMachine

  EDIT: din pacate youtube-ul are probleme asa ca am pus video aici spre a fi descarcat: https://ufile.io/84qr3
 3. BanMachine

 4. BanMachine

 5. BanMachine

  auto-tool + nuker
 6. BanMachine

  Apoi ai iesit si ai revenit cu ip schimbat:
 7. BanMachine

 8. BanMachine

  Nu iau, daca tie ti se pare o gluma buna sa scrii pe helpop de pe contul tau secundar, mrartorarestat2, ca ai hack si dupa sa te prefaci ca ai, imi pare rau sa te anunt dar ramai 15 zile pe tusa. https://imgur.com/a/hPVdPj2
 9. BanMachine

  Poate data viitoare faci si tu topic unde trebuie, nu imi faci reclamatie ca iti dau ban fara motiv. Motivul e scris clar: HACK.
 10. BanMachine

  1. Nick: Ban machine 2. Poză cu mesajul avertismentului: pass 3. Link spre topicul unde aţi primit avertismentul: 4. Motivul pentru care aţi primit warn: posthunt 5. Comentarii adiţionale: am gradul de admin pe acel server.
 11. BanMachine

  Am sa iau eu responsabilitatea de a scoate interzicerea inaite, din pozelel tale pare a fi dat ban pentru razbunare. Daca chiar are dovada e liber sa o posteze aici dupa sa te baneze in continuare, iar daca individul nu aduce dovada pana la termenul limita tot risca warn.
 12. BanMachine

  Din momentul in care posesorii de drept nu intra si tu intrii in locul lor deja tu le deții. Asa procedau in trecut si persoanele de la tine din staff, chiar daca o persoana oferea contul pentru kituri tot primeau ban daca se depasea numarul de 3 pe acelasi IP. Mai mult, tu avand coleader puteai sa te abtii sa le bagi pe toate 4 in aceeasi factiune si doar sa iei kitul de pe un cont sau sa dai kick, sa iesi, ca ai accesele necesare.
 13. BanMachine

 14. BanMachine

  Alea nu-s reactii umane, nici macar nu au disparut blaze din fata ta ca ai si intors capul spre cei mai apropiati, si la 1:15 cand a aparut un blaze in plus in latera care sa fie mai apropiat de tine instant ti s-a dus capul pe ala singuratic si ai revenit spre stackul creat in fata ta. Nu iti cumpar povestea.
 15. BanMachine

  0:25, 1:14 si la final de video.
×