Sari la conținut

Mr_killzone215

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,067 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Mr_killzone215

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:Becu231 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Gappell 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/OcxaTkX 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu aveam hack 7) Alte comentarii:Abuz,eu cel putin nu aveam poate celalalt player care era langa mine
 2. Mr_killzone215

  Frate dar stiti ca exista si macro?Daca nu stiati va zic eu acm,asa ca inainte sa dai ban uita-te si tu cand de repede dau sau ceva.Ca se poate vedea ca dau normal!
 3. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:SenpaiTrestie 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:xSoKaE 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/NiiWgYZ 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca eu am terminat pvp-ul si m-am dus la masa si cand vin ma trezesc cu asta... 7) Alte comentarii:Frate eu nu inteleg staff-ul acesta care stie numai de hack!Faceti schimbari!
 4. Mr_killzone215

  Asta nu este un motiv !Aveam macro pus pe mouse de la RAZER
 5. Mr_killzone215

  Am dovada pe youtube
 6. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:babamacaroane231 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/OrjA8Lk 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca filmam in timp ce am luat ban! 7) Alte comentarii:Am filmare!
 7. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:Macaroane2005 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:darkstar_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/BxZ1qfw 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu este adevarat! 7) Alte comentarii:Aveam macro si i-am si raspuns la mesaj si nu folosesc hack deoarece am facut imd ce mi-a dat ban poza
 8. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:CioaraPvP 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:darkstar_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/C4kpsh8 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca am avut discutia asta cu el astazi si i-am spus ca am 2 pc-uri deaorece fratele meu sta cu mine in camera. 7) Alte comentarii:Eu ii folosesc si pc-ul lui folosind ce este valabil adica macro!
 9. Mr_killzone215

  1) Nick-ul tău:Mr_killzone215 2) Nick-ul celui reclamat:MeAdminMeBan 3) Staff/Donator:Staff 4) Sectiunea:Factions 5) Motivul pentru care il reclami:Are huzuni cand imi da ban! 6) Dovada: 7) Alte comentarii:Omul care ne da ban pentru hack este chiar el care joaca cu hack.Sper sa iti dai ban singur
 10. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:Mr_killzone215 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:MeAdminMeBan 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/PUO56ET 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Deoarece farmam ca sa imi repar armura si nu aveam de ce sa folosesc hack pentru lvl 23 care se face usor 7) Alte comentarii:Eu cred ca are ceva cu factiunea mea
 11. Mr_killzone215

  Acel cont este al lui frati.miu asa ca nu ai de ce sa imi dai ban avand in vedere ca foloseste macro-ul sau rareori autoclicker.
 12. Mr_killzone215

  1) *Nick-ul tau:Mr_killzone213 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:MeAdminMeBan 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Motivul este hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/8EtSimh 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Am luat pe factions. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pentru ca nu am folosit hack! 7) Alte comentarii:Sper sa primeasca un warn sau ceva.
×