Sari la conținut

totallynotdavid

Membru
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,250 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre totallynotdavid

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. totallynotdavid

  1. Meit e doar un copil imbecil, stie doar sa minta, pana la urma, nu ma intereseaza pe mine ce crede fiecare despre fiecare. 2. Cred ca greseti persoana frate. 4. Ce comportament bossule? 5. Injuraturile au fost atunci cand am luat si BlackList. 6. Cum am spus si la Akro, vreau o poza unde acel staff injura pentru a il putea sanctiona!
 2. totallynotdavid

  La cererile afiliere doar staff-ul forum-ului (inclusiv gradele de Server Staff si V.I.P.) poate vota. Orice vot trebuie justificat (minim 15 cuvinte). 1. In prima poza ( cea cu Quest-ul, am decis sa scot pluginul pentru ca avea multe buguri pe care le-am observat ulterior ) am rezolvat, in a doua, nu vad unde este Engleza si Romana, eu vad doar Romana, in poza a treia am rezolvat. 2. Am rezolvat. 3. Incapabil nu cred, nici n-am vazut sa fi injurat sau sa nu fi ajutat vreun jucator, daca ai o poza sau ceva, ii voi sanctiona! 4. Am specificat si in cerere ca NU avem harti facuta de noi si ca, cautam builderi experimentati pentru spawnuri originale! 5. Nu cred ca sunt incapabil, daca as fi fost, nu as mai fi avut bani pentru host! 6. Meniurile sunt facute de mine in proportie de 99%, restul de 0.1%, m-am inspirat de la alte servere Romanesti/Englezesti! 7. Nu o sa dau 10$ pentru un plugin, nu se merita! 8. Nimeni nu s-a nascut invatat sa stii!
 3. totallynotdavid

  1. Am modificat meniurile, am lasat in meniul cu "navigator"-ul doar informatii despre HOST, iar in cartea din inventar sunt restul de informatii! 2. Am rezolvat, am setat totul in romana! 3. Chestia cu "deny" n-am gasit s-o rezolv, in caz ca stie cineva cum, sa-mi dea un mesaj pe Discord! 4. Am adaugat, acel item iti va deschide un meniu cu setari pentru insula ta, este situat pe slot-ul 9 din hotbar-ul tau!
 4. totallynotdavid

  DIN PACATE, OWNER-UL zPenguin69 S-A RETRAS. UPDATE: Serverul este Online si merge perfect, chestia cu hostul s-a rezolvat!
 5. totallynotdavid

  Serverul este Offline momentan deoarece cei de la host lucrează la VPS-uri, voi reveni cu un reply când va merge! O zi bună.
 6. totallynotdavid

  1. Nick detinator(i): totallynotdavid_ & zPenguin69 & SuperHori 2. Platforma pe care ruleaza server-ul: Linux (Debian 9), respectiv BungeeCord & Spigot 3. Numar sloturi: 500 4. O mica descriere a server-ului: Este un server ce s-a infiintat pe data de 21/09/2018 cu scopul de a ajunge un server de Minecraft destul de frumos si unic, atunci, la acea data serverul nu era planificat sa fie bagat in MC-RO, erau si alti Owneri, in ultima luna, am decis sa refacem serverul in intregime si sa incercam sa-l aducem la normele de a intra in MC-RO, pe server avem momentan doar 2 sectiuni, dar pe parcurs daca vom fi acceptati si vom avea si jucatori, suntem dispusi sa adaugam mai multe, sectiunile pe care le avem mai exact sunt MoonPVP ( O sectiune ce se aseamana cu KitPVP) si sectiunea de SkyBlock ( aceasta sectiune are diferite sisteme destul de frumoase, mai exact, minioni, upgrade-uri la Insula/Membrii/Generatoare/Case, meniuri speciale pentru majoritatea comenzilor importante, avem Quest-uri zilnice, recompense Zilnice/Saptmanale/Lunare, Crate-uri cu premii, iti poti seta border-ul insulei tale.) MOMENTAN, NU AVEM HARTI FACUTE DE NOI, SUNTEM IN CAUTARE DE BUILDERI SI DE STAFF CAPABIL! 5. IP-ul server-ului: 51.75.215.107 6. Versiunea de joc: 1.8.X - 1.13.X 7. Firma hosting: https://neesp.fr ( Este o firma destul de buna pentru preturile pe care ei le au, au calitate destul de buna, o recomand tututor ) 8. DNS dorit: Moon.Minecraft-Romania.Ro 9. Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.75.215.107:25565/ 10. ID Discord: david.#0069 & https://discord.gg/cfrN2VM 11. Comentarii aditionale: Iti mulumesc ca ai acordat 5 minute pentru a citi cererea facuta de mine, va urez o zi buna!
 7. totallynotdavid

  1. Nu mai stiam exact cine mi-a acordat blacklist. 2. Cred ca am dat si grief dar motivul principal pentru care am primit blacklist a fost pentru injurii asupra unui membru staff.
 8. totallynotdavid

  1. Numele real: David 2. Vârsta: 13 ani 3. Toate nickname-urile folosite pe forum / în joc: Error_ qError_ totallynotdavid_ sau totallynotdavid 4. Cine te-a adăugat în blacklist: MEGA 5. Care a fost motivul adăugării în blacklist: Injurii asupra staff-ului. 6. Îți recunoști faptele pe care le-ai făcut?: Da, de aceea doresc si unblacklist. 7. De cât timp ești pe comunitate?: De foarte multi ani. 8. De cât timp ești in blacklist?: De un an si putin. 9. Explicații pentru care nu ar trebui să fi în blacklist însoțite de dovezi: Pentru ca mi-am dat seama de greseala facuta si mi-o asum dar as vrea sa se scoate blacklist-ul pentru a putea ajuta comunitatea cu servere in aceasta sau cu grade pe diferite servere ale comunitatii.
×