Sari la conținut

iAndreiiii_

Membru
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

5

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. iAndreiiii_

  1. Nume in joc: iAndreiii_ 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) da 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) https://imgur.com/zBgnlf1 am pus poza 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Browk#0001) iAndreiii_#1745 5. Dovada când aţi cumparat gradul: https://imgur.com/lO1OJ7f https://imgur.com/xoNdg3a https://imgur.com/02hZqNk https://imgur.com/zBgnlf1 6. Comentarii aditionale: am donat 5 e +5e sa iau ultra ( link uri mai sus)
 2. iAndreiiii_

  t/c ca nu am cum sa fac alt cont
 3. iAndreiiii_

  1) Nickname-ul pe care detii gradul:iAndreiii_ 2) Nickname-ul pe care vrei sa il muti:iCyberGhost 3) Motivul pentru care vrei sa le muti:pai am contul premium pe numele iCyberGhost si de aceea 4) Un screenshot in care sa apara nickname-ul impreuna cu gradul pe care il detii(scoreboard):
 4. iAndreiiii_

  UP
 5. iAndreiiii_

  1. Nume in joc: iAndreiii_ 2. Dvs. ati inregistrat contul pe server: (Da/Nu) da 3. Dovada ca aveti un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) (am facut o poza) daca e nevoie de clip fac :https://imgur.com/44Wiwru 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Browk#0001)iAndreiii_#1745(ti am dat mesaj xRadeN) 5. Dovada când aţi cumparat gradul: ti le dau in privat raden cu toata conversatia cu dino ( nu vreau sa fac publica conversatia):) 6. Comentarii aditionale:

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×