Sari la conținut

ChexEGras

Membru
 • Număr conținut

  22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,000 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre ChexEGras

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ChexEGras

  Eu eram in fata lui si am iesit din factiune sa pot accepta tpa :)) Eram in fata lui si pur si simplu n-a nimerit lol
 2. ChexEGras

  0:25 - 0:28 se vede clar lag-ul de pe server . Si la hit-ul de la sfarsit repet a 10-a oara , mergeai cu S-ul , logic ca-ti prind hit-ul , wtf ?!
 3. ChexEGras

  Tot freci filmarea aia si-o modifici sa para ca am hack , las-o-n mortii ei pe toata si se vede ca e lag la duel
 4. ChexEGras

  Asa e cand sunt oamenii mana in mana , n-ai ce sa le faci . Uitati-va drq la inceputul video-lui ca este LAG , uitati-va cum ma miscam iar la ultimul hit el se dadea in spate si l-am nimerit ...... Ce plm e asa greu de inteles
 5. ChexEGras

  De ce ma iei pe mine cu abureli ca nu stiu ce banuri am pe IP ? Pot fi ale factiunii. Pot fi conturi de farm , etc . Eu spun DOAR ce se vede in filmare si ce-a fost in duelul acela. Daca tot n-ai inteles , normal ca dau primul hit daca tu doar mergi cu spatele si te uiti la mine incercand sa-mi prinzi acel hit,lol :)) . Tu mergand cu spatele si eu venind din fata e logic ca-ti prin acel hit , mai ales ca eram si deasupra.
 6. ChexEGras

  Nu,nu ai inteles gresit . Am luat BAN AVOID nu ban pentru hack . Celelalte conturi erau la FERME AFK . Nu la blaze-uri . Ferma de cactusi , ferma de zombie . Asta 1 la mana 2 la mana . La primul hit si in timpul bataliei era lag , cel putin eu aveam lag dat fiind faptul ca nu am un calculator cine stie ce si aveam 50-60 fps mai ales ca eram pe 3 conturi drept pentru care mi-a dat si crash cand am vrut sa reintru . Iar,la sfarsit tu te dadeai in spate tocmai sa se vada " hack-ul " cand te dai in spate iar eu sunt deasupra ta este logic ca te voi nimeri :))) . Degeaba numeri block-urile cu o secunda inainte de hit-ul propriu zis ( 1:04 ) unde s-a vazut clar ca eu eram deja mai apropiat de tine ( tu mergand in spate incontinuu ) .
 7. ChexEGras

  1) *Nick-ul tau: qMar_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Raiquaza1 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/yNOx4zN 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu am avut hack deloc , am dat 2-3 duele in el in care n-a zis nimic si in al 4-lea in care l-am batut si i-am luat toti banii imi da ban pentru motiv " Height " :)) desi e lag pe server si m-am batut doar de langa el , doar ca am dat mai multe hit-uri 7) Alte comentarii: Eram pe 3 conturi cand am dat duelul ( 2 la ferme ) drept pentru care am luat si ban avoid pe cele 2 , iar in momentul in care am vrut sa intru pe play mi-a dat crash ca dadeam poze cu chat-ul si era mult mai ez. Oricum se va vedea pe filmarea lui ca n-am avut absolut NIMIC.
 8. ChexEGras

  https://imgur.com/a/68rJUaR Am facut pozele acelea repede sa am 59 minute , sa am imediat dupa ce am primit ban pentru o dovada in plus si am uitat sa apas F3. Poza asta e facuta acum https://imgur.com/a/68rJUaR
 9. ChexEGras

  Si daca ma invart pe langa tine inseamna ca am hack , lol ?! Dadeam aceleasi hit-uri .
 10. ChexEGras

  1) *Nick-ul tau: itzchex 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: 4AtacK_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/a/jOhqYi1 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu am avut hack , s-a frustrat ca l-am batut de 2 ori la OP , odata a avut auto armour si a iesit , apoi a reintrat dand duel cu mine si dupa ce-l bat imi da ban :)) 7) Alte comentarii: Screenshot facut imediat dupa ce am luat ban ( 59 min ) .
 11. ChexEGras

  Pai tocmai ca eu apasam click si s-a nimerit sa-l nimeresc...
 12. ChexEGras

  1) *Nick-ul tau: BaiTer_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Hadi 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: skywars 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: N-am intrat cu hack tot wipe-ul pe skywars , am filmat incontinuu.. 7) Alte comentarii: Am inteles ca am fost banat pentru 0:31 cand am lovit acel player , eu cazand in void .. Stiam ca-i low si doar am apasat click incontinuu si s-a nimerit sa-l lovesc.. Doar atat.
 13. ChexEGras

  Wtf ? De ce am primit acceptat ?! Unde este hack-ul ?! Uita-te la fov-ul lui . Am filmat de fiecare data cand ma bateam cu cineva , am atatea reclamatii . Wtf ?!
 14. ChexEGras

  Valea ma copil analfabet, d-aia erai tu " brb " ? Sa stergi tot din appdata? Jigodie.
 15. ChexEGras

  1) Nick-ul tău: BaiTer_ 2) Nick-ul celui reclamat: xMarianYT 3) Motivul pentru care il reclami: hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii: Copil redus mintal , analfabet a.k.a 20 cps dar da prin block-uri si-l scoate de la kill aura . Condoleante 90 win-uri.
×