Sari la conținut

john11

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  250 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre john11

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. john11

  1. Nume: Palade Andrei 2. Varsta: 19 ani 3. Nume in joc: palade11 4. Experienta Building: Experienta mea in building este de 6 luni, stiu ca nu e mult dar ma pricep mai bne decat altii care au 10 ani in acest domeniu. 5. Cunostinte WorldEdit/VoxelSniper/CS: Aici nu prea ma descurc dar sunt deschis sa invat. 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Organic 7. Cel mai mult timp petrecut la o constructie: 2 saptamani, asta s a intamplat acum 2 wipe uri la o constructie de pe server. 8. Constructii/Portofoliu: 9. Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un tip de treaba, imi place fotbalul, pescuitul, ma joc foarte mult pe pc, sunt un om de cuvant si nu las o treaba pe care o incep neterminata. 10. Esti capabil sa lucrezi in echipa? Parerea mea este ca da, chiar ma descurc in building si fac asta cu placere si daruinta, sunt deschis sa invat lucruri noi si sa ma distrez. 11. Alte precizari: Acum un wipe am luat locul 1 la concursul de orase pe sectiune survival.
 2. john11

  1) Nick-ul tău: palade11 2) Nick-ul celui reclamat: zRobyPvP 3) Staff/Donator: donator 4) Motivul pentru care il reclami: mute aiurea 5) Dovada 6) Alte comentarii: warn
 3. john11

  1) Nick-ul tău: palade11 2) Nick-ul celui reclamat: zRobyPvP 3) Staff/Donator: donator 4) Motivul pentru care il reclami: mute aiurea 5) Dovada 6) Alte comentarii: warn
 4. john11

  1) Nick-ul tău: palade11 2) Nick-ul celui reclamat: ionutgamerul 3) Staff/Donator: donator legend 4) Motivul pentru care il reclami: motivul de la mute acordat aiurea. 5) Dovada 6) Alte comentarii: motivul pentru care jucatorul ionutgamerul a acordat acest mute este unul inexistent.
 5. john11

 6. john11

  1) Nick-ul tău: john11 2) Nick-ul celui reclamat: ionutgamerul 3) Staff/Donator: donator, legend 4) Motivul pentru care il reclami: vanish abuz 5) Dovada : 6) Alte comentarii: L-am bagat in trap si nu puteam sa dau in el pentru ca era pe vanish, am dat si find plus ca am deschis si tab-ul si nu aparea si ca i se vede si pet-ul in trap, un prieten de-al meu a primit warn pentru acelasi abuz de vanish.
×