Sari la conținut

Dennys_96

Membru
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,740 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Dennys_96

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Dennys_96

  1. Nume in joc: Dennys_69 2. Varsta: 17. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Moderator. 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):Factions,Skypvp,kitbattle 5. De ce ai pierdut gradul?: Am renuntat din lipsa de timp. 6. De ce il vrei inapoi: Deoarece acum am mult timp liber. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Da. 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/a/h7zli8q 9. ID Discord: Killer#2175 10. Comentarii aditionale:
 2. Dennys_96

  Pwp pe toti.
 3. Dennys_96

  1) Nick:Dennys_69 2) Gradul detinut:Moderator 3) Motivul pentru care te retragi:Nu prea mai am timp pentru jocuri. 4) Comentarii aditionale:Multumesc pentru sansa de a intra in staff.
 4. Dennys_96

  1) Nick-ul tău:Dennys_69 2) Nick-ul celui reclamat:BogdduKelement 3) Motivul pentru care il reclami:Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii:
 5. Dennys_96

  Chiar te ocupi de chat si esti activ. Succes
 6. Dennys_96

  activitate 0 nu ajuți jucători
 7. Dennys_96

  Up Vreau mai multe modele, mersi
 8. Dennys_96

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar):avatar 2. Dimensiune:150x250 3. Stock/Temă:Nu conteaza. 4. Text principal:Dennys 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro): 6. Alte cerinte:Mersi!
 9. Dennys_96

  Nu te-am vazut sa ajuti pe cineva.
 10. Dennys_96

  Warnul a fost scos.
 11. Dennys_96

  Nume in joc: Dennys_69 Ai vrea un adversar in modspecial?:Nu Esti sigur ca poti participa pe toata durata eventului?(In jur de o ora sau doua):Da.
 12. Dennys_96

  Probabil ca nu ai inteles ca am facut o gluma in acea seara, si cu ajutatul playerilor, sa te uiti mai atent si sa vezi ca ajut pe cine are nevoie de ajutor, totusi mersi de parere.
 13. Dennys_96

  1. Cum te numești?:Denis 2. Nume în joc (nickname):Dennys_69 3. Vârstă:17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Killer#2175 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:ULTRA. 6. De cand deții gradul?:De aproape 6 luni. 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions. 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru devotat si activ. 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru calitatile mele, acestea fiind: onestitatea, devotamentul si seriozitatea. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Mc-Ro. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):O sa ma ocup de chat prima data, asa ca acord mute celui ce injura, apoi celui ce spameaza chat, o sa raspund celui ce imi da mesaj despre ce codat este vorba, si apoi o sa vorbesc cu acel player de ce este nevoie sa chem un operator si incerc sa-i rezolv problema, daca nu o pot rezolva o sa chem un superior. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu stim acest lucru./Nu putem oferii date confidentiale. 13. Alte comentarii:-
×