Sari la conținut

Dennys_96

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Dennys_96

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Dennys_96

  Warnul a fost scos.
 2. Dennys_96

  Nume in joc: Dennys_69 Ai vrea un adversar in modspecial?:Nu Esti sigur ca poti participa pe toata durata eventului?(In jur de o ora sau doua):Da.
 3. Dennys_96

  Probabil ca nu ai inteles ca am facut o gluma in acea seara, si cu ajutatul playerilor, sa te uiti mai atent si sa vezi ca ajut pe cine are nevoie de ajutor, totusi mersi de parere.
 4. Dennys_96

  1. Cum te numești?:Denis 2. Nume în joc (nickname):Dennys_69 3. Vârstă:17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Killer#2175 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:ULTRA. 6. De cand deții gradul?:De aproape 6 luni. 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions. 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru devotat si activ. 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru calitatile mele, acestea fiind: onestitatea, devotamentul si seriozitatea. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Mc-Ro. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):O sa ma ocup de chat prima data, asa ca acord mute celui ce injura, apoi celui ce spameaza chat, o sa raspund celui ce imi da mesaj despre ce codat este vorba, si apoi o sa vorbesc cu acel player de ce este nevoie sa chem un operator si incerc sa-i rezolv problema, daca nu o pot rezolva o sa chem un superior. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Nu stim acest lucru./Nu putem oferii date confidentiale. 13. Alte comentarii:-
×