Sari la conținut

Ares.

VIP
 • Număr conținut

  752
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  4
 • Puncte

  8,392 [ Donate ]

Ares. a câștigat ultima dată ziua din Noiembrie 7

Ares. a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

43 Excelent

Despre Ares.

 • Rang
  Still cold
 • Dată Naștere 22.06.2005

Personal Information

 • Descriere
  hi boi
 • Oraș
  Timisoara
 • Experiență Minecraft
  Avansat
  Expert
 • ID Discord
  zino#1337

Vizitatori Recenți Profil

1.199 citiri profil
 1. Ares.

  @tommytz. ceau ba ce faci ba bn u
 2. Ares.

  1. Nume: Tarek. 2. Vârsta:13 si Jumatate. 3. Link către prezentarea ta:aici. 4. Pe baza a ce dorești să aplici pentru grad? ( activitatea de pe forum / testare ) : testare, pentru ca in ultimul timp nu am facut activitate, si imi pare rau pentru asta. 5. Ce idei pentru îmbunătățirea forumului ai avea?: Niciuna, momentan. 6. Link către topicul în care crezi că ai ajutat cel mai bine (în cazul aplicării pentru activitate) : recent x. 7. Experiență moderare: 10/10 8. De cât timp navighezi pe această comunitate?: 1 an si 5 luni. 9. Ce schimbări ai aduce regulamentului actual?: Niciuna. 10. Contact (Discord): PZeenO#0582 11. Alte precizări: Stiu ca am avut antecedente, si in ultimul timp nu am facut activitate; Dar toata lumea merita o a 2-a sansa, nu?.
 3. Ares.

  click Evident, nu este la calitate inalta cum ar fii KeKsHost Iar daca ai un buget mai maricel iti recomand gazduirejocuri click Sper ca te-am ajutat !
 4. Ares.

  1. Nume: Tarek 2. Vârsta:14 3. Link către prezentarea ta: Nu o mai gasesc pentru ca e destul de veche. 4. Pe baza a ce dorești să aplici pentru grad? ( activitatea de pe forum / testare ) : activitatea de pe forum. 5. Ce idei pentru îmbunătățirea forumului ai avea?: Niciuna. 6. Link către topicul în care crezi că ai ajutat cel mai bine (în cazul aplicării pentru activitate) : Am ajutat mult in multiple topic-uri, dar nu pot spune in care am ajutat cel mai mult deoarece autorul nu mi-a spus nimic in legatura cu raspunsul meu la topic-ul lui. 7. Experiență moderare: 9/10 8. De cât timp navighezi pe această comunitate?: 1 an si 3 luni 9. Ce schimbări ai aduce regulamentului actual?: Niciuna 10. Contact (Discord): PZeenO#0582 11. Alte precizări: MILA, tbh am luat remove de la helper pentru motive prostesti, adica mna, am dat 2 lock-uri gresite, inteleg ca ar fii trebuit sa iau remove de mult timp fiindca am dat poze de pe confa staff, dar am dat poza cu o gluma prosteasca iar eu prima data nu ma gandeam ca se poate ajunge la remove.
 5. Ares.

  motive mai sus si owneri foarte imaturi.
 6. Ares.

  Poti face un topic dupa 24 de ore de la ultimele 2!
 7. Ares.

  poti face un topic abia dupa 24 de ore FIX!
 8. Ares.

  sa vedem, sper sa nu ma dezamagesti. Prima si ultima sansa, btw.
 9. Ares.

  Poate ( da ) Ceha
 10. Moderator Team Leader. ( un fel de opg care se ocupa de staff )
 11. Ares.

  why not...
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Ares.

  Raden razyyy./CrazyZone ( op play )
 14. 1. Nick: Chuffy. 2. Nick-ul pe care îl vrei scris între ghilimele: "Ares." 3. De ce vrei să ți-l schimbi?: Imi place mai mult "Ares." 4. Ultima cerere: 5. Comentarii adiționale:
×