Sari la conținut

Ares.

Premium
 • Număr conținut

  833
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  6

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Premium

Număr conținut

833

Dată Naștere

22.06.2005

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Ares.

  Chiar daca nu ajuti playerii sper sa fii mai activ pe viitor.
 2. Ares.

  Nu esti activ Nu ajuti playerii Comportamentul lasa de dorit.
 3. Ares.

  Bafta.
 4. Ares.

  Nu le stiu pe nici una, dar aleg free fire :))) League of legends/ OSU.
 5. Ares.

  up
 6. Ares.

  ai incercat sa ma minti ca stii plugin development, iar trebuie sa stii neaparat macar putin plugin development ca sa faci cerere de scripter Ai spus : stiu plugin development. Te-am intrebat : ce stii sa faci? Si dupa tu ai spus : pai nu prea stiu, acolo la prostie Eu : adica nu stii? Tu ai inceput sa dai cu intors si ai zis : pai man, in cerere am scris ca stiu doar traducere si config ( de altfel si asta este gresit ). de ce? Noi in cerere intrebam la ce te pricepi CEL MAI BINE; daca intrebarea era : la ce te pricepi? intelegeam, dar asa se vede ca nici nu ai citit conditiile si nici macar modelul in totalitate :))))
 7. Ares.

  Pentru a fi acceptat trebuie sa stiti PLUGIN DEVLOPMENT.
 8. Ares.

  peNNNk01/22/2019 Bupi_ rmv + bl [furt de donatii]
 9. 1. Cum te numești?: Tarek 2. Nume în joc (nickname):xKraken 3. Vârstă:14 ( primele 7 cifre din cnp : 5041212 ) 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Morty.#0001 5. Experiență spigot/bukkit: Pro 6. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca ma pricep destul de bine la configurare si la traducere. 7. La ce te pricepi cel mai bine? (traducere, config, plugin development): Traducere si Configurare si putin Plugin development in WordPress )) 8. Alte comentarii:
 10. Ares.

  Nu au trecut 168 de ore *7d* de la ultima cerere. Nu te vad sa ajuti playerii nici macar nu te vad prin chat, inactiv.
 11. Ares.

  1.ai editat gresit. 2. Ai 2 warn-uri active, iar maxim este 1. 3. Nu te-am vazut sa dai mute/warn/etc, deci asta inseamna ca nu ai 50 de entries. 4.Nu Ajuti playerii.
 12. Ares.

  up
 13. Ares.

  Deja este destul de mult staff pe factions. ( chiar daca regula este scoasa, eu consider ca e destul de plin ) Cerere prost formulata. Mai da un ochi peste regulament inceput prost, dai mute celui care spameaza ca sa linistesti chatu. aha, eu nu cred ca il lasi pe ala sa spameze, pana verifici tu un codat :)))) "spam infernal" explica frumos, cum ar fii spam de peste 9 randuri. ???????? ii spui ca nu ai vioe sa ce? Nu te mai grabii cand faci aceste cereri, fiecare greseli minore te costa.
 14. Ares.

  nu este inchis, trebuie sa faci 50 de postari ca sa ti se deblocheze. + chiar daca ai fii facut cerere de helper nu ai fii avut conditiile. Nu mai faceti cereri de helper random fara conditii.

Reputație Comunitate

Ares. a câștigat ultima dată ziua din Martie 30

Ares. a avut cel mai apreciat conținut.

59 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

1.493 citiri profil
×