Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Premium

Număr conținut

763

Dată Naștere

22.06.2005

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Ares.

  1. Cum te numești?: Tarek 2. Nume în joc (nickname): PZeenO 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Pouya#0582 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Prime 6. De cand deții gradul?: Am avut legend cam 1 an, si dupa mi-am luat upgrade la prime. 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ respectuos si serios. 8. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece cred ca sunt destul de experimentat in moderare/administrare, si pot ajuta serverul destul de mult. 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Dau mute celui care a spamat, timp de 20 de minute (in functie de cate randuri a spamat, daca au fost peste 8, ii voi da 1d), celui care a injurat pe chat timp de 20 de minute, filmez codatul iar apoi chem un operator, iar daca nici un operator nu este disponibil voi face un topic pe forum. 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii spun ca nu detin informatia respectiva. 12. Alte comentarii:
 2. Ares.

  esti minecraft-ist daca zici fara bow dar la sfarsit, tot dai cu bow pt 5mil pe factions.
 3. F: MODERATOR S:.Admin-Operator.
 4. Ares.

  -Nume : Tarek -Varsta : 14 ani -Nume in Joc : PZeenO -Ai citit regulamentul? : indata ce apare, il citesc. -De ce vrei sa ajungi staff : ca sa ajut.. :)) si sa cresc in rang cat mai mult. Cate ore pot acorda minim-maxim, pe zi? : 3-4 ore, depinde de cati playeri sunt on..daca is 0/100, normal ca nu intru singur :)), dar daca am cu cine sa joc, va asigur ca stau 3-4 ore, minim xD.
 5. Ares.

  UP.
 6. Ares.

  1. Cum te numești?: Tarek 2. Nume în joc (nickname): PZeenO 3. Vârstă:14 ( Pentru cei care nu cred, va dau 7 litere din cnp, si stiu ca exista multi care nu cred.) 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):mr.penet. (pzeeno).#0582 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Prime. 6. De cand deții gradul?: De pasti ( cam prin aprilie, CRED.) 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ, matur care s-a schimbat si nu mai intra in conflicte, cearta cauzata dintr-un motiv penibil. 8. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca sunt foarte activ atunci cand ceva ma motiveaza, cum ar fii sa fiu staff, nu VANEZ, imi vad de gameplay iar atunci cand o incalcare a regulilor este in desfasurare actionez cat de repede pot 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad. 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): /mute celui care spameaza timp de 20 de minute, mute celui care injura timp de 20 de minute, incerc sa filmez codatul respectiv, iar daca nu reusesc ii voi spune unui supervizor/admin, sa se uite pe el, apoi creez un topic pe forum legat de acel bug, si ii dau link unui Operator. ( sau ii zic direct ce bug este ) 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii Spun ca nu detin informatia respectiva. 12. Alte comentarii:
 7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 8. Ares.

  1. Cum te numești?: Tarek 2. Nume în joc (nickname): PZeenO 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): PZeenO#0582 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Prime. 6. De cand deții gradul?: Nu mai tin minte exact, dar peste 2-3 luni. 7. Păstrezi accesele de donator?: Da. 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un coechipier respectuos si matur, amuzant in unele momente, iar serios in altele. 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca am activitate, experienta, ( am mai fost moderator p-aici ). 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Dau mute celui care spameaza chatu' timp de 20 de minute, apoi dau mute celui care injura timp de 20 de minute, apoi filmez hacker-ul iar daca nu am posibilitatea sa-l filmez ii spun celui care l-a raportat sa il filmeze si sa-i faca reclamatie pe forum www.minecraft-romania.ro/forum, apoi chem un operator sa rezolve bug-ul, iar daca nu este disponibil, filmez/fac poza si fac topic la reclamatii bug-uri/probleme pe forum. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu detin informatia respectiva. 13. Alte comentarii: Sunt activ pe sectiunile urmatoare : -Factions -SkyBlock -SkyPvP ( sau o sa incerc sa fiu activ pe ele ).
 9. Ares.

  @tommytz. ceau ba ce faci ba bn u
 10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 11. Ares.

  click Evident, nu este la calitate inalta cum ar fii KeKsHost Iar daca ai un buget mai maricel iti recomand gazduirejocuri click Sper ca te-am ajutat !
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Ares.

  motive mai sus si owneri foarte imaturi.

Reputație Comunitate

Ares. a câștigat ultima dată ziua din Ianuarie 20

Ares. a avut cel mai apreciat conținut.

46 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

1.331 citiri profil
×