Sari la conținut

xSaMaCautiLaBIROU

Membru
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,040 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre xSaMaCautiLaBIROU

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. xSaMaCautiLaBIROU

  Eu propun sa luati ban amandoi!! Se vede clar kill-aura pe Kata03 !! Si daca va uitati ((Letal)) sau ((Legionarul)) sau cine a filmat, se vede clar ca huzuni este pus pe off de la secunda 0:13 pana in 0:20 se vede ca manca mergand cu spatele si cu arcu la fel!!!
 2. xSaMaCautiLaBIROU

  1) Nick-ul tău: SaMaCautiLaBirou 2) Nick-ul celui reclamat: Mihaitzaa 3) Motivul pentru care îl reclami: Hack 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: Se vede reach-ul!!
 3. xSaMaCautiLaBIROU

  1) Nick-ul tău: SaMaCautiLaBirou 2) Nick-ul celui reclamat: KingOita 3) Motivul pentru care îl reclami: Hack 4) Dovadă: 5) Alte comentarii: Imi pare rau ca nu am dat minutul in care avea hack dar se vede clar de la minutul 1:05
 4. xSaMaCautiLaBIROU

  In primul rand!!! Dupa ce primesti ban nu trebe sa te logezii!!! In al doilea rand joci pe 2 bari in caz ca joci cu hack si esti banat inchizi primul si filmezi cu al doilea!! Ca altfel nu trebe sa te logezi!!!
 5. xSaMaCautiLaBIROU

  De ce ti-l pui pe Sonic in colt sus?? S nu se vada huzuni?
 6. xSaMaCautiLaBIROU

  1) Nick-ul tău: SaMaCautiLaBirou 2) Nick-ul celui reclamat: JustG0D 3) Motivul pentru care il reclami: Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii: Bafta I'm a real street nigga Gotta keep it a rack with my people Turn the whole squad to bosses I can't be kickin' shit like I'm Adidas
 7. xSaMaCautiLaBIROU

  Ai iesti de 2 ori inainte sa iti dau ban! Deci si eu puteam sa ies inainte sa i-u ban si sa filmez!! dE CE NU AI FILMAT MINUTUL 59 dupa ce ti-am dat ban! Desi ai filmat dupa 2 minute!!
 8. xSaMaCautiLaBIROU

  hmm dati respins in speranta ca sunt andreas hmm
 9. xSaMaCautiLaBIROU

  1. Cum te numești?: Beniamin 2. Nume în joc (nickname): SaMaCautiLaBirou 3. Vârstă: 16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): 𝓢𝓪𝓜𝓪𝓒𝓪𝓾𝓣𝓲#2094 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Vip 6. De cand deții gradul?: 6 Luni 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?: SkyBlock si Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ si intelegator 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru activitatea pe care o dedic serverului si rabdarea pe care o am. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): In primul rand , ii voi acorda mute celui care injura si celui care face spam in chat, iar playerul care mi-a trimis mesaj in privat, il voi ajuta, o sa filmez acel codat , si daca acel player este codat il voi sanctiona dupa regulamentul serverului! Si daca playerul imi spune sa chem un operator , am sa ma ocup cu el, am sa ma duc la acel player si voi filma acel bug daca exista , apoi voi vorbii cu un operator , iar daca nu sunt operatorii online, ii voi spune playerului sa faca o reclamatie bug! 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii voi spune playerului ca nu detin informatiia acea! 13. Alte comentarii: Mult Noroc!
 10. xSaMaCautiLaBIROU

  Am mers pe la spate bafta
 11. xSaMaCautiLaBIROU

  Am miliarde-n mintea mea de milioane Nu învart grame Învârt dame (uuu) Nu panarame (uuu) Cu silicoane (uuu) Cu curu' mare (Uuu) Cookin’ in the kitchen sună-mă dacă ți-e foame (uuu)
 12. xSaMaCautiLaBIROU

  Nici nu ai 9 conturi
 13. xSaMaCautiLaBIROU

  Ba mia vandut contu mie dc sa faca recuperare si plus filmarea asta a luat-o de la mine
 14. xSaMaCautiLaBIROU

  Ba am dovada ca el mia dat contu la vandut
 15. xSaMaCautiLaBIROU

  1) *Nick-ul tau: bCyborgz 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Raiquaza1 3) *Motivul pentru care ai fost banat: cont spart 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/YCSBj76 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca mi-a dat un prieten contul sa ma joc pe el!! 7) Alte comentarii: https://imgur.com/g6wx4Yf
×