Sari la conținut

mprocopenco

Membru
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,800 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre mprocopenco

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. mprocopenco

  Update
 2. mprocopenco

  Lucrările sunt relativ slabe, te-ai cam grăbit să depui cererea de designer. Încearcă să alegi niște fonturi care se combină bine cu imaginea aleasă, de dorit să ai un asortiment mai larg de fonturi. Textul pus pe overlay sau softlight nu arată ok, nu ai ales mărimea corectă și nici fontul corect, pe lângă toate astea l-ai și poziționat în cel mai nepotrivit loc. Folosește drop shadow sau stroke (pentru a evidenția textul). Dacă ai de gând să scrii ceva mărunt, alege un font care e făcut pentru asta (wendy, 04b03 ș.a). Încearcă să nu lași atât de mult lighten pe blur, sau dacă vrei să fie cu așa efect, pune sharpen edges pentru a arăta mai ok. Nu pune efectele din capul tău sau gen aceleași efecte pe toate imaginile, fiecare stock are nevoie de efectele sale cu ajustările sale specifice. Urmărește mai multe tutoriale legate de text, creează-ți un stil al tău propriu (ceea ce ține de efectele de pe stock), dar să nu fie ceva ieșit din comun (să fie plăcut ochiului și în același timp și special). Succes, cred că dacă vei depune ceva efort atunci vei fi în stare să te dezvolți și să ne arăți de ce ești în stare.
 3. mprocopenco

  Sper să-ți placă!
 4. mprocopenco

  Sper să-ți placă.
 5. mprocopenco

  Mai ai de lucrat. Efectele de pe avatare sunt mult prea accentuate, gen dacă folosești niște blur, încearcă să adaugi și sharpen sau sharpen edges, va arăta mult mai ok. Ai de lucrat și la text, îl poziționezi greșit (uite la textul secundar, ar arăta mult mai fain dacă nu s-ar intersecta cu cel principal), nu folosi gradiente fixe ( gen cu culori care se termină brusc, semnătura ta de exemplu), nu știu cum se numesc dar poate ai înțeles ideea. În orice caz ai capacități, dacă vei continua să capeți experiență și să progresezi, sunt sigur că vei avea lucrări foarte faine. Succes!
 6. mprocopenco

 7. mprocopenco

  Efectele de pe imagine sunt bune, arată ok, dar ceea ce ține de text...lasă de dorit. Încearcă să adaugi ceva un efect peste stock împreună cu textul acela, gen ca să arate mai bine la ochi, dar în general lucrările sunt bunicele. Continuă să progresezi!
 8. mprocopenco

  1. Nume real: Mihai 2. Nick: 3. Varsta: 16 ani 4. De unde ai auzit de noi?: Eu am fost odată designer pe această comunitate, eram destul de activ, undeva prin 2015 - 2016. 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?: Nani 6. Care este pasiunea ta?: Somnul 7. Comentarii: Hei, eu sunt Mișu
 9. mprocopenco

  Am făcut aceste lucrări după o pauză de aproximativ 2 - 3 ani. Nu s-au primit chiar bine, dar cred că e ok, voi continua să mă dezvolt. Aștept păreri și critici constructive.
×