Sari la conținut

Telfort

Membru
 • Număr conținut

  375
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

375

Dată Naștere

15.05.2004

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Telfort

  Salut... clipul face tot, foarte patetic sa te filmezi singur cu hack. Doar tu te-ai batut cu Brian ca l-am intrebat xd. O zi buna in continuare !
 2. Telfort

  Salut ,pe clip se poate observa cum joci cu kill-aura mai subtil + aveai anti-kb. Si Furry te-a suspectat si m-a trimis pe tine. De la 0:00 pana la 2:00 si finalul e la 5:42 Se vede clar cum dai cand dau tp pe tine :)))) dai in sus in cheat si dupa in player. Si ai avut si anti-kb. O zi buna in continuare !
 3. Telfort

  Si cica 60 de ucideri la rand consecutive ,nu ai nimic frate stiii? Las-o naibii de treaba :)))))) Apropo ce reach ma? n-am nici macar 1 hack in pc unul, controleaza-ma cand vrei ca nu gasesti. La tine s-a vazut clar cum dai ,macar lasa clicker-ul ca nu-i bun. Atat am avut sa spun.
 4. Telfort

  Salut ,pe clipul video se poate observa cum dai ori cu clicker ori cu kill-aura ,clicker nu poti sa-l filmezi deoarece e in bara ,dar eu l-am observat mai ales cand dadeai in toti 4. Deci asta e parerea mea. O zi buna in continuare !
 5. Telfort

  Salut, imi pare rau sa dau acest vot dar nu indeplinesti conditiile: 1. Nu ai voie sa faci cerere in timp ce e update pe server fiindca vei primi automat respins. 2. Nu stii timpul prea bine pentru mute, de ex la spam e 20m nu 30, si limbaj e 20m 3. Nu prea te-am vazut pe f. O zi buna in continuare !
 6. 1. Nume in joc: Telfort 2. Varsta: 15 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Moderator+Flyer 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): SkyPvP si KitPvP 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce il vrei inapoi: ca vreau sa fac ordine pe sectiune si sa-mi petrec timpul acolo. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 9. ID Discord: Telfort#4451 10. Comentarii aditionale: -
 7. Telfort

  pai nu era nevoie sa joci cu ghost/huzuni,destul reach/clicker, si da, poti da click-uri cand e activat, stiu pentru ca am folosit acum foarte mult timp ,si stiu cum e(nu pe play, alte servere) :)))) dar in fine, decizia unui op acum, eu raman cu parerea mea in continuare.
 8. Telfort

  Unde-i poza cu chatu ? daca tot esti asa fara hack :))) trebuia sa prinzi si chatu dar in fine. Uite dovada: daca dai viteza 0.25 se vede destul de bine ca ai dat cu spatele.
 9. Telfort

  Salut, din pacate votul meu este . Ideea e ca nu dam link-urile la staff sa dai pro sau chestii dintr-astea, si in plus varsta e cam mica... Imi pare rau, poate in viitor. O zi buna in continuare !
 10. Telfort

  Ceri pro-uri + nu te vad activ. Bafta in continuare !
 11. Telfort

  1) *Nick-ul tau: xGuardo 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: MeAdminMeBan 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/10RQTF2 + video : https://www.youtube.com/watch?v=_T2yoRraDpw Fii atent pe cine banezi 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Se vede foarte bine in clip 7) Alte comentarii: UNBANNED Vrea andu1a sa zica ceva: "Nu mai da ban pentur 5 sec de farmat."
 12. Telfort

  nu-mi place... Singurul contra, str2 e shit. Pe factions e bun aici nu , aici e distracție.
 13. Telfort

  xd
 14. Telfort

  1) Nick-ul tău: Telfort 2) Nick-ul celui reclamat:DarkKawasaKi 3) Sectiunea: skyblock 4) Motivul pentru care il reclami: reclama 5) Dovada: https://imgur.com/a/dFkwcIH 6) Alte comentarii: banip xd

Reputație Comunitate

16 Bun

Vizitatori Recenți Profil

912 citiri profil
×