Sari la conținut

xImAndys

Membru
 • Număr conținut

  58
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,250 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre xImAndys

Personal Information

 • Oraș
  Constanta
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  xImAndys#1111

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. xImAndys

  mama frt tu nu intelegi ca pot sa fac si eu o poza inainte sa intru cu hack-ul In aceasi zi.... si dupa intru cu hacku da spun dupa la cerere unban ca cica vezi frt verifica ca e aceasi data :)))))))
 2. xImAndys

  M-ai sparte frate serios adica nu e ca si cum poti sterge imd hack-urile din versions lmao astept decizia unui superior.
 3. xImAndys

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar):Avatar 2. Dimensiune:Cum vreti 3. Stock/Temă: 4. Text principal: xImAndys 5. Text secundar (Pe langa watermark: Mc-Ro.Ro):Respecta si vei fi respectat. 6. Alte cerinte:Sa fie gif
 4. xImAndys

  Serios chiar le-ai facut inainte ? Dar timp-ul pe ele unde e? ca asa vin si eu fac o poza prima oara cand intru si intru cu optifine etc dupa intru cu hacku si "am rezolvat-o" ai mai dat si banii degeaba pe grad rip. Ma tii si in aer 5 secunde adica acm serios chiar credeai ca nu te prinde cnv lmao , poftim video-ul . Se aude si pe fundal cum rup mouse-ul si tu tot ma tii 5 secunde in aer frumos.
 5. xImAndys

  1. Nick: xImAndys 2. Propunerea ta: Sa se adauge o sanctiune pentru trap kill pentru ca multi dau tphere si dupa te omoara imd si nu e fair chestia asta 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nu o sa mai dea playerii rage ca isi pierd itemele. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 5. Alte comentarii:Ii astept cei care fac trapkill-uri sa imi dea contra.
 6. xImAndys

  1. Cum te numești?: Numele meu este Andy. 2. Nume în joc (nickname): xImAndys. 3. Vârstă: 17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Numele meu pe discord este : xImAndys#1111 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: In acest moment detin gradul de Prime. 6. De cand deții gradul?: 2 saptamani 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?: Cel mai importat vreau sa devin staff pe sectiunea de survival , skyblock , si creative. 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus echipei staff-ului un om activ care se ocupa si este mereu atent sa vada daca sunt playeri care nu stiu o comanda sau care trebuie pedepsiti 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca sunt un player care se joaca destul de mult pe server as putea spune ca stau mai mult pe server decat unii din staff, din cauza gandirii mature,rabdarea etc. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Cel care spameaza ii dau mute 15m spam avoid 20m spam depinde de situatie,mute celui care injura 20m-1h depinde de situatie,filmez hackerul si dupa am sa fac reclamatie pe forum,chem un operator cat mai repede iar daca nu este un operator ma duc la player si incerc sa rezolv problema insa daca poate fii rezolvata doar de un operator ii spun ca poate filma bug-ul si sa il posteze la sectiune x la Raportari Bug-uri. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu avem voie sa spunem astfel de lucruri si ca sunt confidentiale. 13. Alte comentarii: Iti multumesc ca mi-ai acordat timp pentru a imi citi cererea de trial staff.
 7. xImAndys

 8. xImAndys

 9. xImAndys

 10. xImAndys

  Post-ul asta ar trebuii postat la raportari bug-uri
 11. xImAndys

 12. xImAndys

  1. Nick: xImAndys 2. Propunerea ta: Propun sa se adauge premisiunile pentru comenzile /getcar /gettank /getplane la donatori. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Cred ca vor fii mai multi playeri care vor dona pentru acele comenzi deoarece sunt foarte smechere :)) 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Este deja plugin-ul in server 5. Alte comentarii:
 13. xImAndys

  1. Nick: xImAndys 2. Propunerea ta: Propun sa se aduca inapoi redstone-ul si sa poti da /gm 1 si /gm 0 deoarece asa poti face ori niste mini event-uri la tine pe plot cu ceva ex: box sau tir cu arcul . 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Pai sincer eu m-as apuca 100% de creative daca s-ar baga inapoi redstone-ul, cred ca asta va aduce niste playeri noi sau o sa fie mai multa lume on. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Este deja in server 5. Alte comentarii:
 14. xImAndys

 15. xImAndys

  Sincer si eu as sta mai mult pe creative daca ar fii redstone sa faci creatii si toate astea.
×