Sari la conținut

Antonius

Membru
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  5,029 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Antonius

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Antonius

  1. Nick: Antqnius 2. Propunerea ta: sa fie șters home-ul de pe un teritoriu inamic automat după o ora 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Factions 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: așa nu ar mai fi nevoie de staff online pentru a scapă de cineva care are sethome la tine pe teritoriu. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: - 6. Alte comentarii:
 2. Antonius

  Pro.
 3. Antonius

  am scris numele greșit când i am dat mute prima oară, apoi i-a dat jahun mute. când i am dat unmute scrisesem cast și am dat tab de aia i am dat mute lui Castorv1. La al doilea unmute i-am dat lui castrov1 apoi i-am acordat din nou lui Castorv1 mute 15 minute pentru prelungire . dovada: https://imgur.com/a/rUvF3HL
 4. Antonius

  1) Nick-ul tău: Antqnius 2) Nick-ul celui reclamat: DadoLP 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Scam 6) Dovada: https://imgur.com/a/vSLbQ71 7) Alte comentarii: enjoy
 5. Antonius

  Problema este ca nu sunt staff.
 6. Antonius

  e același lucru. am ieșit de pe pc așa ca ți am dat o dovada de pe telefon. o sa îți dau dovada mea când mi o cere Mihai sau alt Operator .
 7. Antonius

  Uite dovada. Nu cred ca donatorii scriu acel ip, cel puțin nu pe factions
 8. Antonius

  1.Nu, nu este același ip, și nu, nu este scris de cel puțin 5 persoane. 2. LabyMode nu prea cred ca este legit ținând cont ca poți adaugă xray și reach la mod-uri. Mute-ul nu a fost acordat degeaba. Nu scrie nicăieri ca play.caalul.net este o alta forma de ip pentru play.minecraft-romania.ro deci este considerată ca și reclama. 
 9. Antonius

  Nu a fost acordat degeaba. Acea poza poate fi editata ușor și poți adăuga ip ul acelui server. Nu scrie nicăieri ca play.caalul.net este o alta forma de ip pentru play.minecraft-romania.ro deci este considerată ca și reclama.
 10. Antonius

  https://imgur.com/a/d7T9YNY
 11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 12. Antonius

  https://imgur.com/a/TYVBM
 13. Antonius

  1) *Nick-ul tau: IamAntonius 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: gold03q 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/iCbRP 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: kitpvp 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: pt ca naveam hec 7) Alte comentarii: :'(
 14. Antonius

  1) *Nick-ul tau: IamAntonius 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: xSokae 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Team cu hacker 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/6eqFm 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu a avut nimeni hack. 7) Alte comentarii:
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×