Sari la conținut

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

Membru
 • Număr conținut

  1.071
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  3
 • Puncte

  7,040 [ Donate ]

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK a câștigat ultima dată ziua din Mai 27

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

67 Excelent

3 Urmăritori

Despre ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

 • Rang
  community veteran

Personal Information

 • Descriere
  cool tymbark
 • Oraș
  Cluj-Napoca, România
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  zatymbark#3102

Vizitatori Recenți Profil

2.061 citiri profil
 1. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  sal
 2. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  v2 efecte si inimoara
 3. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  iar asemenea proști ca dumneavoastră nu există!
 4. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Imi plac lucrarile tale, mai ales cele legate de fotbal. forta
 5. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Bună seara.. din nou! Când se va modifica VIP din această descriere? https://gyazo.com/be9cf3493098ca451ab650feb32da8e8 Căci am această realizare dar nu văd gradul de VIP
 6. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Bună seara! Ca helper am voie să reclam staff? L-am văzut pe Viper făcând-o și dacă se poate aș vrea să devin helper să reclam stafful. O seară bună!
 7. 1. Numele membrilor din echipe: b0ss, tymbark, nuca vs cexus, tudornxs, andreiblue 2. Imaginea: blackscreen in alb, negru si rosu 3. Tipul lucrării (Semnătură/avatar/userbar/logo/banner/LP): avatar 4. Dimensiuni: 150x300 5. Text: principal: la alegere (este obligatoriu si cel principal si cel secundar) 6. Număr voturi: 12 7. Imaginea o trimiteți la: @Hateee
 8. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Dacă ai 6 euro, poți cumpăra un VDS de 6EUR de la TehnicHost.biz cu 4GB RAM. Pentru BungeeCord, nu ai nevoie de mai mult de 1GB, iar pentru Lobby și secțiuni, câte unul.
 9. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Doar cu ajutorul warn-urilor pot învăța minte să verifice regulamentul cu atenție înainte de a posta dacă nu sunt siguri pe ei. În momentul de față sunteți îngânduitori pentru că nu aveți alt staff de adus. Warn-uri le dați doar dacă vă găsește cineva mai mult de 2-3 motive, iar cu alte "generații" de staff se primea warn din prima, doar pentru că unii din staff iau această comunitate ca pe un loc unde poți să-ți bați joc de cei cu care ai probleme personale.
 10. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Şi aşa că moderatorul actual nu faace nimic, şi nu e o problemă personală. Sper că te-am lămurit şi îmi pot vedea de treabă.
 11. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Şi în legătură cu "vânatul", gradul de membru îmi permite asta.
 12. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  "Ai vazut ca nu esti acceptat inapoi". Nu am vrut să revin pentru a activa din nou pe comunitate, ci pentru un motiv anume. Dacă nu ştii despre ce vorbeşti, mai bine nu-mi da mie mesaj. "Sunt din altă parte a ţării" - în orice parte a ţării se vorbeşte aşa cum trebuie limba română, dar da e adevărat că unele şcoli / licee nu sunt la cel mai bun nivel şi nu poţi învăţa cum trebuie dar dacă ai calculator / laptop şi ai şi acces la internet şi vezi că ţi se spune că nu eşti foarte bun la limba română ar trebui să foloseşti internetul în scopul învăţării. Sunt multe bloguri pe net pe care profesorii de limba şi literatura română activează acolo şi te pot ajuta. Şi indiferent că eşti din Ardeal, Oltenia, Bucovina sau alte regiuni ale ţării, regionalismele nu te încurcă să îţi înveţi propria limbă. Seară bună.
 13. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  v2, la v1 arata oribil si ai pus doar nigga sa se vada, la ce se uita?? se uita la gradul de membru unde ar trebui sa fiti cam toti
 14. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Bună seara! Aş dori să ştiu dacă stafful de pe forum e luat doar pentru că nu mai e altcineva pentru că nivelul lor de moderare sau ce mai fac ei este foarte scăzut şi e mult sub limitele nivelului de moderare al staffului mai vechi, insă nici limba română nu prea o folosesc. Minecraft-"România"
×