Sari la conținut

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

Membru
 • Număr conținut

  1.044
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  3
 • Puncte

  5,835 [ Donate ]

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK a câștigat ultima dată ziua din Mai 27

ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

63 Excelent

3 Urmăritori

Despre ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

 • Rang
  community veteran

Personal Information

 • Descriere
  cool tymbark
 • Oraș
  Cluj-Napoca, România
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  zatymbark#3102

Vizitatori Recenți Profil

1.940 citiri profil
 1. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  1. Nick-ul userului reclamat: @Sillas 2. Motivul pentru care il reclami: Daca ai PLAY SUPPORT si ai un grad diferit fata de el trebuie sa ai Play Support in semnatura. 3. Regula incalcata + poza cu aceasta: Daca ai PLAY SUPPORT si ai un grad diferit fata de el trebuie sa ai Play Support in semnatura. 4. Link catre regulamentul din care face parte regula: - 5. Poza cu mesajul reclamatului: https://gyazo.com/f080ef77cef8af88edfbcff1278d5fe3 6. Link catre mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
 2. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  omg omg omg! astept overwatch 2 sa-l joc cu bluri!! cea mai faina stire !!
 3. Unul câte unul, giganții tech din America renunță să mai ofere suport Huawei. De data aceasta a venit și rândul unei companii pe care n-o vedeai în situația asta. Facebook nu va mai permite ca aplicația pentru rețeaua socială să fie pre-instalată pe telefoanele produse de Huawei. Asta s-ar aplica doar pentru modelele noi de telefoane, cele care încă nu au părăsit fabrica. Dacă ai un telefon Huawei acum, vei putea, totuși, să descarci și să actualizezi aplicațiile oferite de Facebook. Totuși, asta nu pentru foarte mult timp, dat fiind că suportul pentru Android și serviciile Google e incert. Atât Facebook, cât și alte aplicații, precum Twitter sau Booking, vin instalate pe unele telefoane cu Android. Asta poate fi destul de enervant pentru unii, pentru că ele nu poate fi șterse, indiferent dacă vrei sau nu. În urma acestor informații, noile telefoane ale producătorului chinez ar urma să vină fără aplicația pentru rețeaua socială. Situația nu pare extrem de gravă, dar este o altă lovitură pentru companie. Aceasta pierde treptat parteneriatele cu giganții tech americani. Pentru piața chineză impactul e limitat, dar la nivel mondial e destul de mare.
 4. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Fals. Următorul are Nokia
 5. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  zPenguin69 Eu vs Warrior
 6. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  I-aș băga un cuțit în ochi
 7. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  The Sims 4. A Plague Tale: Innocence / Plague Inc.
 8. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Fără. Cu sau fără @JFK
 9. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Un neon
 10. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  rezumat
 11. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Pințguin
 12. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Salut, în caz că vrei să fii recrutat ca staff pe o comunitate nouă, te rog să dai un reply la acest topic. Caut membrii staff pentru forum și pentru server.
 13. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Erai foarte activ și avem nevoie de unul ca tine.
 14. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  Nu au voie să-l vadă.
 15. ᘔᗩTYᗰᗷᗩᖇK

  rezultat
×