Sari la conținut

SeeYou

Membru
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,610 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre SeeYou

 • Dată Naștere 24.08.2000

Personal Information

 • Descriere
  Designer student [ Photoshop / After Effects ]
 • Experiență Minecraft
  Avansat
 • ID Discord
  -
 • ID Skype
  -
 • ID Blizzard
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. SeeYou

  1. Nume in joc: SeeYou 2. Varsta: 18 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Legend 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Survival, creative , factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Inactivitate ( Nu aveam timp in mare parte ) 6. De ce il vrei inapoi: Vreau să mă reapuc de acest server. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu, am avut doar grad de donator 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord: SeeYou#0443 ( nu prea am activitate pe discord ) 10. Comentarii aditionale: Dacă am omis ceva, rog a se menționa mai jos și să nu se dea TC până ce nu s-a dat un verdict.
 2. SeeYou

  https://imgur.com/9Yr6dRO
 3. SeeYou

  Ia, că m-ai tot rugat...
 4. SeeYou

  Poftim.
 5. SeeYou

 6. SeeYou

  Salut, Incearcă să nu mai folosești atât belevel emboss si să folosești niște gradiente care se potrivesc cu personajul imaginii. Belevel emboss il poți folosi doar când vrei să scoți DOAR textul in evidentă, nici atunci nu trebuie să folosești valori mari, si când il folosești nu mări fontul prea mult, ultima semnătură ti-a iesit ok cu exceptia că ai depărtat prea mult caracterele la textul secundar si că ai dat copy paste la text si l-ai mutat mai in spate ca să dea efectul de drop shadow sau 3D sau ce-ai vrut tu acolo... Nu mai face asta, folosește drop shadow pe negru 1 0 1 70% Negru sau dacă fundalul este de culoare inchisă mai poți să ii dai un brush sub text ca să il scoți in evidentă. Poți si să folosești belevel cu valori mai ridicate, să dai Resterize Layer Style si să te duci la filter să adaugi niste efecte, si pe parcurs improvizezi... Textul de pe avatarul cu Kakashi strică toată imaginea, din cauza la acel belevel emboss, la Karnita si Dark la fel... Din nou, folosește niște gradiente potrivite cu personajul ( in cazul lui Karnita fundalul ) din imagine. Brushul de pe avatarul cu Karnita, puteai să il pui peste textul principal, sub textul secundar, textul secundar să il dai pe overlay, iar brushul pe linear dodge sau color dodge. La avatarul lui Dark puteai să mai lucrezi un pic la blur si contrast, iar la text dacă nu puneai acea copie in spate arăta mai decent... Don't judge me, sunt doar niște păreri si sfaturi ce te-ar putea ajuta dacă incerci să le aplici si să le exersezi. E bine si cum ai făcut tu, dar poți mai bine...
 7. SeeYou

  1. Nume: Cornel 2. Vârsta: 17 3. Experientă în platforma photoshop: 2 ani si cv 4. O lucrare la alegere cu tema Minecraft(avatar/semnătură/banner) : 5. Două avatare alături de o semnătură render cu stock-urile/renderele prezente mai jos: 6. Ce tipuri de lucrări nu poți face?: Depinde de situație 7. Link către portofoliul tău: 8. O scurtă descriere despre tine (minim 20 de cuvinte): Imi place să lucrez in photoshop si after effects. Momentan incerc să invăț cât mai mult pentru a ajunge la o facultate pentru creare de conținut. 9. ID Discord: SeeYou#3161 10. Respecți regulamentul forum-ului? : Desigur.
 8. SeeYou

  Salut, Nu mai folosi overlayul acela ca pe primul si al 3-lea avatar, nu arată bine, imaginea trebuie să fie smooth, la fel si la a 2-a imagine. Incearcă să folosești gradiente de corecție a culorii ( alb si negru - softlight intre 70% si 30% opacity ) si cu culorile stockului sau cu culori de evidentiere a anumitor zone si gradiente cu sharpen, poți să folosești si un gradient gri cu lighten pe 70%-50% Incearcă să copiezi imaginea la inceput si să dai copia pe softlight după să aplici un gaussian blur pe 1.0 si 1-2 sharpenuri. După ce termini de editat imaginea cu gradientele brightness curves si levels, poți să faci un layer nou si să dai apply image ( acolo sus la image lângă edit o să găsești tu ) după care să folosești tool-ul de blur/sharpen pe zonele unde trebuie să ,,echilibrezi situatia,, Legat de text: Incearcă să poziționezi textul intr-o zonă unde să nu acopere imaginea prea tare ( de ex la prima si a 2-a imagine nu e bine ) Nu mai folosi belevel emboss, foloseste gradiente care să se asorteze cu personajul principal al imaginii, sau dacă imaginea este ,,neutră,, (fără un anumit personaj) si nu trebuie evidentiat fundalul, de ex atunci poți să poziționezi textul astfel in cât acesta să iasă mai tare in evidentă, imaginea va ajuta la look oricum. ( a 4-a ai făcut-o ok cu mici exceptii ) Dacă ai un avatar in care ai un personaj intr-o anumită zonă si ai un spațiu care rămâne evident poți să-l acoperi cu acel text, de ex Textul secundar trebuie să fie la 8px pe fontul ce il folosesti tu si să fie mereu DREPT si in anumite momente pe overlay, pe a 4-a imagine puteai să il pui jos pe mijloc și să ii dai un brush ca să il scoți in evidentă Incearcă să folosesti cât mai mult brush pe text pe color dodge / Lighten color (Add) pentru a scoate textul in evidentă, textul pe o imagine cu text reprezintă 60-70% din look-ul imaginii. Textul principal trebuie să conțină mereu un drop shadow ( 1 0 1 70% Multiply Negru, unghiul in funcție de imagine ) Bordere: Incearcă să cauți un border care are legătură cu tema imaginii. De ex, nu dă bine un border Stylish medieval cu o imagine cu tema dubstep... Sper că te-am ajutat, multă baftă cu dezvoltarea ta ca designer.
 9. SeeYou

 10. SeeYou

  Poftiți avatare :))
×