Sari la conținut

AbstractDark

Membru
 • Număr conținut

  609
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  9,394 [ Donate ]

Reputație Comunitate

12 Bun

Despre AbstractDark

 • Rang
  No matter how fast light travels, darkness is always faster.
 • Dată Naștere 19.01.2003

Personal Information

 • Descriere
  Iubesc şahul. <3
 • Oraș
  Arad
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Renevant#0630

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. AbstractDark

  Nume: NotTodaySir Numar: 3 Esti sigur ca ajungi?: Nu
 2. AbstractDark

  Citeste pana la capat. 1) Nick-ul tău: NotTodaySir 2) Nick-ul celui reclamat: BloBox 3) Staff/Donator: Helper 4) Motivul pentru care il reclami: Mute pentru un motiv invalid. 5) Dovada: https://imgur.com/a/85XIKlN https://imgur.com/a/ANUCbGB 6) Alte comentarii: Am mai facut o reclamatie si n-am primit niciun raspuns de la BloBox si totusi aceasta a fost respinsa de AFmV pentru un motiv "improvizat" (sa nu folosesc altfel de cuvinte). Am pus poza in care se vedea ca am mute o ora si am explicat de ce nu am putut face poza la momentul la care am primit mute, dar voi aveti acces la /history sau /staffhistory si puteti vedea clar ca BloBox e cel care mi-a dat mute. AFmV ori nu mi-a citit mesajul pana la capat si nu s-a gandit ca are acces la /history ceea ce nu e frumos deloc, ori se intelege bine cu BloBox si nu vrea sa-l sanctioneze, alta varianta nu vad. Sper sa reconsideri reclamatia, sa aduci argumente BUNE daca vrei sa o respingi (desi nu am primit raspuns de la BloBox in cele 24 de ore deci nu vad care ar putea fi acestea) si lasa favoritismul de o parte in caz ca asta e motivul pentru care mi-ai respins-o prima data. Multumesc anticipat. EDIT: https://minecraft-romania.ro/forum/index.php?/topic/48326-reclamație/ Uite ce a pus aceasta persoana la dovada: hist. Cererea lui a fost acceptata, care e diferenta intre ce a facut el si ce am facut eu?
 3. AbstractDark

  Au trecut 24 de ore de cand am facut reclamatia si nu am primit niciun raspuns, sper ca BloBox va fi sanctionat cu 1 Avertisment si 3 Puncte de penalizare conform regulii 6 din "Regulament Donatori / Staff".
 4. AbstractDark

  Keep Inventory e pentru nubi.
 5. AbstractDark

  Edit: Nu mai conteaza, m-am razgandit cand vad ce functii au unii ratati. ¯\_(ツ)_/¯ Revin alta data, succes cu serverul.
 6. AbstractDark

  1) Nick-ul tău: NotTodaySir 2) Nick-ul celui reclamat: BloBox 3) Staff/Donator: Helper 4) Motivul pentru care il reclami: Mute pentru un motiv invalid. 5) Dovada: https://imgur.com/a/85XIKlN 6) Alte comentarii: Nu imi merge roata de la mouse sa dau chat-ul mai sus la momentul la care am primit mute, dati /history pe mine si vedeti ca de la el e.
 7. AbstractDark

  1. Nickname: AbstractDark 2. Ce ai vrea să schimbi la forum?: Nimic 3. Ce nu îți place pe forum?: Imi place 4. Ce sugestie ai avea pentru îmbunătățirea lui: ¯\_(ツ)_/¯ 5. Ce ai vrea să schimbi pe Play?: As imbunatati sectiunea Parkour si as da remove celor care au luat Operator pe pile. 6. Ce nu îți place pe Play?: Nu se mai joaca nimeni, operatorii sunt alesi cam ca guvernul Romaniei. 7. Alege un număr de la 1 la 10000: 5001 8. Pe ce loc ai vrea să te clasezi?: Primul, dar ma multumesc si cu 2/3. ¯\_(ツ)_/¯ 9. Alte precizări?: Daca nu ma ajuta sa castig nu ma mai chinui sa fac propuneri bune pentru forum/server. Mult succes la toti lumea.
 8. AbstractDark

  1) Nick: NotTodaySir 2) Gradul detinut: Moderator 3) Motivul pentru care te retragi: Lipsa de timp, chef. 4) Comentarii aditionale: De ceva timp mi-am pierdut cheful dar am incercat sa mai stau pentru ca mi se pare ca server-ul trece printr-o perioada mai proasta si are nevoie de orice ajutor. Dar vad ca stau degeaba deci mai bine ma duc. Voi reveni in viitor stati linistiti.
 9. AbstractDark

  Nickname: NotTodaySir Propunerea ta: Harta ca insule putin mai mici dar mai multe. Alte precizări: Insulele nu trebuie sa fie intr-o configuratie ca niste molecule intr-un obiect solid. Adica simetrice, una la aceeasi distanta de alta... Ar trebui sa fie mai imprastiate.
 10. AbstractDark

  :P

  Wow ce motiv de retragere. Bafta cu contul tau 'premmium'.
 11. AbstractDark

  Up
 12. AbstractDark

  Up
 13. AbstractDark

  up
×