Sari la conținut

qCox

Membru
 • Număr conținut

  163
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  5,729 [ Donate ]

Reputație Comunitate

3 Neutru

1 Urmăritor

Despre qCox

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Nick: qCox 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Pvp in spawn 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Am gasit in spawn 2 playeri care aveau inca kit-ul meciului precedent, si toti ii puteam lovi. (se poate vedea in filmare) 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: https://youtu.be/RW1wSIo8_PM 5. Alte comentarii: -
 2. qCox

  1) Nick-ul tău: qCox 2) Nick-ul celui reclamat: georgiann 3) Motivul pentru care il reclami: hack 4) Dovada: https://youtu.be/R8iVr1Ry3ac 5) Alte comentarii: Sa ia ban si asta
 3. qCox

  1) Nick-ul tău: qCox 2) Nick-ul celui reclamat: Noo8NUKER11 3) Motivul pentru care il reclami: Fly hack/ kill aura/ reach 4) Dovada: 5) Alte comentarii: Sa-i ia foc pc-ul si astuia =)))
 4. qCox

  1) Nick-ul tău: qCox 2) Nick-ul celui reclamat: TheRED17 3) Motivul pentru care il reclami: Hack (kill aura, reach, fly, speed) 4) Dovada: 5) Alte comentarii: Sper sa-i ia foc pc-ul
 5. 1. Cum te numești?: Cosmin 2. Nume în joc (nickname): qCox 3. Vârstă: 17 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): qCox#7989 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Eu as putea aduce activitate, experienta si un coleg nou (am mai fost in staff). 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Nu am multe calitati, dar cele pe care le am sunt de valoare: Pasiune in tot ceea ce fac, rabdare si respect. 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt o alegere buna deoarece, dupa cum am spus, am experienta (am fost in staff mult timp). Sunt sigur ca unii membrii s-ar bucura sa ma intorc. Sectinea de practice este foarte slab moderata, asa ca eu vreau sa fiu acela care se ocupa de ea. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Gradul de Helper are mai multe roluri, dar principalul este de a ajuta jucatorii. 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Vreau sa primesc gradul pe Practice. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Probleme cu personalul au fost, si mereu vor fi. Eu, personal, nu prea am intampinat probleme cu staff-ul serverului in ultimul timp. 11. Ai citit regulamentul?: Mc-Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Numele meu este Cosmin, am 17 ani si sunt un fotograf, cameraman la televiziunea orasului meu si de asemenea un gamer. De mic m-am indragostit de Minecraft. Acum 3 ani am descoperit Play.Minecraft-Romania.Ro, serverul m-a facut sa ma distrez grozav, si comunitatea m-a facut sa ma simt primit. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): In acest scenariu, in primul rand ii dau mute jucatorului care spameaza chatul, apoi ii dau mute celui care injura in chat. Al treilea lucru pe care il fac este sa-i spun jucatorului care raporteaza hackerul sa faca o dovada video, apoi s-o raporteze pe forum. Si in final ma duc la playerul care cere chemarea unui operator, sa vad daca intr-adevar exista un bug. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: In acest caz ii spun jucatorului ca nu detin niciun detaliu cu privire la acea intrebare. Lucru pe care il fac pentru a evita alte intrebari. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează): In postura de jucator as raporta pe forum greseala, pentru a putea fi remediata in cel mai scurt timp. Iar ca Helper i-as spune ca a facut o greseala in acordarea pedepsei, in caz ca nu ia nicio masura o rezolv eu in limita posibilitatilor. 16. Comentarii adiționale: Sper sa iau gradul, mi-am indreptat problema cu activitatea, acum am pc bun si pot juca mai mult.
 6. qCox

  1) Nick-ul tău: qCox 2) Nick-ul celui reclamat: TurtaDulce 3) Motivul pentru care il reclami: Hack (anti knockback) 4) Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=1WrG53zp6fw&feature=youtu.be (1:15) 5) Alte comentarii: Am jucat dupa un meci (nu era filmat) si lua mult kb. Apropo, priviti atenti cum nu ia kb absolut deloc nici cand dau din spate, deci nu se poate spune ca face w-tap.
 7. qCox

  Nume (IGN) : qCox Grad : Helper Motivele : Plec in vacanta si nu voi putea juca cam o luna, si oricum, voiam sa ma las de minecraft. Daca pleci , si vrei sa revii esti de acord sa primesti un grad mai mic ? : Nu, nu este grad mai mic =)) Lista Respecte : Respect staffului care inca respecta regulile si nu merg pe sistemul 'pilelor', aceeia sunt cei care au toate respectele mele, se stiu ei. Bafta baieti, succes in continuare!
 8. qCox

  Bafta frate, ai fost un coleg foarte bun si mai mult de atat, ai fost si inca imi esti un prieten bun. Sper sa revi curand. Iti vom duce dorul.
 9. qCox

  Perfect, nu mai trebuie sa pun eu dovada. Tu ai scris 'te drq' care vine de la 'du-te dracu' care, in caz ca nu stiai, e insulta. O seara buna.
 10. qCox

  Nu cred ca ai rezolvat nimic prin faptul ca ai facut reclamatie, ai avut hack cand ti-am dat ban si ai fost raportat pentru hack de multe persoane. Cand ai luat ban erai intr-un meci de sumo si foloseai linistit Anti Kb. Plus ca la reclamatie nu ai pus macar o dovada care sa arate ca nu ai hack. Asta a fost punctul meu de vedere, acum asteapta un verdict. O zi buna!
 11. qCox

  Hi.
 12. qCox

  1) Nick-ul tău: qCox 2) Nick-ul celui reclamat: Tuti_plm 3) Sectiunea: Practice 4) Motivul pentru care il reclami: Nume Obscen 5) Dovada: https://imgur.com/a/0Dwh9 6) Alte comentarii: -
 13. I) Nickname : qCox II) Ce nu îți place la forum : Tema default, e prea plictisotare III) Ce sugestie ai avea pentru îmbunătățirea lui : Pentru a putea face statul pe forum o 'placere' ati putea adauga teme custom, fiecare sa-si personalizeze layout-ul si tema dupa bunul plac. Pe langa asta s-ar mai putea adauga group chat-uri pentru a indemna jucatorii sa foloseasca mai mult forumul si de asemenea sa adaugati activitati care se pot face pe forum, de exemplu mini-jocuri cum ar fi XșiO intre utilizatorii forumului. IV) Alege un număr de la 130 la 5000 : 3574 V) Alte precizări : Chiar daca nu voi castiga sper sa fie de folos ideile mele.
 14. qCox

  Vad ca ai facut cu adevarat reclamatie la adresa mea... mute permanent nu ti-am dat, sau daca am dat a fost pentru reclama. Warn-urile le-ai primit pe merit, am pozele in care spamai si ma injurai cu caps in /helpop. Comportamentul tau este inadecvat, nu consider ca ar trebui sa iei unmute, sigur ai facut tu ceva. O seara buna!
 15. qCox

  -Nickname-ul din joc: qCox -Numarul (exemplu 1-12) : 9 -Esti sigur ca poti participa: Da
×