Sari la conținut

Cold_StYle10

Membru
 • Număr conținut

  32
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  6,143 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Cold_StYle10

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Cold_StYle10

  1) *Nick-ul tau: ColdStyle 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: qNeon_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" :)) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: KitPvP 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pt ca nu am hack 7) Alte comentarii: Vreau sa vad dovada + nici nu stiti sa tineti mouse-ul in mana, si dati ban playerilor care chiar stiu sa joace.
 2. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: ColdStyle 2) Nick-ul celui reclamat: iAndreiR0_ 3) Motivul pentru care îl reclami: REACH si probabil autoclicker (probabil bape cleint sau ceva ieftin de romanasi) 4) Dovezi: Perspectiva mea , ca spectator: (de la secunda 20 incolo se vede) Perspectiva lui brokenstap/Eblue in ACEEASI lupta : 5) Alte comentarii:tipul asta a jucat mereu cu cheat...
 3. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: AndreiSBG1 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): next (m-a rugat sa il inscriu si pe el in event de pe contul meu)
 4. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: ColdStyle 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): Next
 5. Cold_StYle10

  1) *Nick-ul tau: ColdStyle 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Docaneata 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am hack. Am fost banat in urma castigarii unei lupte impotriva lui Docaneata. (puteti sa ma si verificati) 7) Alte comentarii: As putea sa si filmez un 1v1 cu oricine si sa activez sonorul sa se auda mouse-ul. Daca pierdeti un 1v1 nu trebuie imediat sa dati hackusates.
 6. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: ColdStyle 2. Ești sigur că poți participa?: da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 8
 7. Cold_StYle10

  sectiune pe care dai raid prin pvp si aici s-ar vedea skillul, nu dai raid cand nu e nimeni online si iei niste iteme :p. In plus, e ceva diferit fata de factions-ul normal unde stiu toti ce sa faca, ce sa farmeze. Pe HCF nu te mai faci asa op.
 8. Cold_StYle10

  Chiar as vrea ca mapele sa fie mai simple, fara decoruri cu panza sau alte lucruri care incurca jucatorii ; fara podea cu denivelari(de exemplu slab-uri lipsa). Modurile secundare de joc (de exemplu stick pvp si altele) ar trebui inlaturate, iar atentia ar trebui indreptata asupra inregistrarii hit-urilor si a knockback-ului de la modurile principale de joc (de exemplu Nodebuff, BuildUHC, SG, Gapple). Sper sa se adauge si Nodebuff si Sumo.
 9. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: Cold_StYle10 2) Nick-ul celui reclamat: Edward_Ro 3) Sectiunea: PracticePvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack(killaura, auto-soup, anti-kb) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Si el zicea de mine ca am hack
 10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 11. Cold_StYle10

 12. Cold_StYle10

  Ar fi genial
 13. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: Cold_StYle10 2) Nick-ul celui reclamat: ImJosue 3) Sectiunea: PracticePvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack(killaura, b-hop) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: sall
 14. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: Cold_StYle10 2) Nick-ul celui reclamat: Qmesns 3) Sectiunea: PracticePvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack(killaura, anti-kb, no-slowdown) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: sal
 15. Cold_StYle10

  Nume in joc: Cold_StYle10 Numar:(ex:1,2,3 va rog nu va repetati) IN ORDINE: 2 Sigur poti sa participi la event?: daca e dupa 4-5 DA.
×