Sari la conținut

Cold_StYle10

Membru
 • Număr conținut

  34
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  6,893 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Cold_StYle10

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Cold_StYle10

  Darth, nu poti sa ii eviti. Efectiv era unu care ii OCOLEA pe toti si venea cu sabia aia in mana special pentru mine... Si eu nu stau sa isi bata niste ratati care nu stiu sa tina mouse-ul in mana joc de mine. E amuzant doar cand esti ratatul ala care nu are nimic altceva de facut.
 2. Cold_StYle10

  1. Nick: ColdStyle 2. Propunerea ta: Scoaterea kitului "Assassin". 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Exista playeri care dau **TARGET** folosind kitul "Assassin", iar acest lucru este foarte deranjant / enervant, avand in vedere ca cei care folosesc kitul pentru a da Target o fac pentru ca se oftica nefiind destul de buni incat sa faca un kill cu un kit normal. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: nup, dar nu stiu cat de greu ar putea fi. 5. Alte comentarii: Pe bune acum, exista cate un player care **OCOLESTE** ceilalti playeri , venind special sa ma omoare cu sabia aia... Iar in secunda 2 apare pe chat ca si-a luat bataie de la altcineva (e varza rau de tot).
 3. Cold_StYle10

  1) *Nick-ul tau: ColdStyle 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: qNeon_ 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" :)) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: KitPvP 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pt ca nu am hack 7) Alte comentarii: Vreau sa vad dovada + nici nu stiti sa tineti mouse-ul in mana, si dati ban playerilor care chiar stiu sa joace.
 4. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: ColdStyle 2) Nick-ul celui reclamat: iAndreiR0_ 3) Motivul pentru care îl reclami: REACH si probabil autoclicker (probabil bape cleint sau ceva ieftin de romanasi) 4) Dovezi: Perspectiva mea , ca spectator: (de la secunda 20 incolo se vede) Perspectiva lui brokenstap/Eblue in ACEEASI lupta : 5) Alte comentarii:tipul asta a jucat mereu cu cheat...
 5. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: AndreiSBG1 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): next (m-a rugat sa il inscriu si pe el in event de pe contul meu)
 6. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: ColdStyle 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): Next
 7. Cold_StYle10

  1) *Nick-ul tau: ColdStyle 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Docaneata 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am hack. Am fost banat in urma castigarii unei lupte impotriva lui Docaneata. (puteti sa ma si verificati) 7) Alte comentarii: As putea sa si filmez un 1v1 cu oricine si sa activez sonorul sa se auda mouse-ul. Daca pierdeti un 1v1 nu trebuie imediat sa dati hackusates.
 8. Cold_StYle10

  1. Nume în joc: ColdStyle 2. Ești sigur că poți participa?: da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 8
 9. Cold_StYle10

  sectiune pe care dai raid prin pvp si aici s-ar vedea skillul, nu dai raid cand nu e nimeni online si iei niste iteme :p. In plus, e ceva diferit fata de factions-ul normal unde stiu toti ce sa faca, ce sa farmeze. Pe HCF nu te mai faci asa op.
 10. Cold_StYle10

  Chiar as vrea ca mapele sa fie mai simple, fara decoruri cu panza sau alte lucruri care incurca jucatorii ; fara podea cu denivelari(de exemplu slab-uri lipsa). Modurile secundare de joc (de exemplu stick pvp si altele) ar trebui inlaturate, iar atentia ar trebui indreptata asupra inregistrarii hit-urilor si a knockback-ului de la modurile principale de joc (de exemplu Nodebuff, BuildUHC, SG, Gapple). Sper sa se adauge si Nodebuff si Sumo.
 11. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: Cold_StYle10 2) Nick-ul celui reclamat: Edward_Ro 3) Sectiunea: PracticePvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack(killaura, auto-soup, anti-kb) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Si el zicea de mine ca am hack
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Cold_StYle10

 14. Cold_StYle10

  Ar fi genial
 15. Cold_StYle10

  1) Nick-ul tău: Cold_StYle10 2) Nick-ul celui reclamat: ImJosue 3) Sectiunea: PracticePvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack(killaura, b-hop) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: sall
×