Sari la conținut

Mihaita12

Membru
 • Număr conținut

  119
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  506 [ Donate ]

Reputație Comunitate

6 Neutru

Despre Mihaita12

 • Rang
  Presedinte "Tribunul II" al PRM

Vizitatori Recenți Profil

461 citiri profil
 1. 1. Nick: Mihaita12 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Problema cu usa la casa mea! 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Nu stiu cum s-a intamplat, am venit la Survival si nu stiu de ce mi s-a blocat usa! 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: Desktop 2019.01.06 - 13.29.34.01.mp4 6. Alte comentarii: Reparati aceasta problema! Atat!
 2. Mihaita12

  1. Nick: Mihaita12 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Nu mai pot sa arunc nimic 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Creative 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Asta a fost dupa wipe bug-ul asta 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: https://vimeo.com/user91574649/review/307333616/bc49346404 6. Alte comentarii: Si inca ceva! Ca sa scapati de lag, duceti-va la Setari ---> Video Settings (Setari Video) ---> Dati Max Framerate la Nelimitat (cel mai rapid)! Si va rog, raspundeti la acest topic!
 3. Mihaita12

  Asa e! Are dreptate! Știm cu toții că donatorii nu știu ce spun ei! Își bat joc de reguli pentru ca n-au creier, CleanMaster trebuie inlocuit de altcineva!
 4. Mihaita12

  Asta e escrocheria staff-ului, mai bine facem o lovitura de stat decat sa suferim! Schimbam opinia staff-ului si dam jos cu cei care refuza sa ne ajute la o problema mai dificila! Va spun sa va renuntati la dino14 si sa aratati la jucatori cine nu primeste unban! Asta e ajutor la care ne da dino14? Nu!! Vrem un alt owner care are grija de problemele noastre! M-am saturat de asta! De oameni care fac totul mai rau si actioneaza fara opinia noastra decat sa ne ajute, nu mai vrem, jucatorii vor pace, ajutor si disciplina! Ne-am saturat de asta, cine e cu mine/
 5. Mihaita12

  1. Nick: Mihaita12 2. Poză cu mesajul avertismentului: 3. Link spre topicul unde aţi primit avertismentul: 4. Motivul pentru care aţi primit warn: Insistare 5. Comentarii adiţionale: Rog ca acest warn sa fie anulat pentru ca a fost dat degeaba, ieri am dat cerere unban, astazi nici n-am dat de doua ori! Asta n-a fost insistare, aceasta cerere e despre ca vreau unban la nu stiu ce e, nu e o insistare, la a doua de ceva de unban e facut cu un alt raspuns de mine, unwarn!
 6. Mihaita12

  1) *Nick-ul tau: Mihaita12 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Valkiryan 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Grief 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Eu nici nu am facut grief, poate ca a dat ban intentionat sau din greseala 7) Alte comentarii: Atat!
 7. Stiu, asa cum am spus, a trecut cam mult timp, iar MrBlueRO are BAC de facut! De aia!
 8. Mihaita12

  Asta e tempban
 9. Pai au trecut cateva luni, poate cineva ia locul lui?
 10. Cel mai mult mi-a placut City-Network.Ro creat de MrBlueRO, as vrea sa stiu cand se mai reface, Va multumim! ATENTIE: NU INCHIDETI ACEST TOPIC, NU PUNETI NICIUN EMOJI, Doar raspundeti si atat!
 11. Mihaita12

  Salutari, sa vedeti aceasta parodie facuta de mine
 12. Mihaita12

  Nu inteleg, daca cererea mea de unban este respinsa, ce trebuie sa fac, mai astept inca o saptamana, sau mai incerc dupa 24 de ore?
 13. Mihaita12

  Ia uitati baieti! O parodie facuta de mine!
 14. Mihaita12

  Nu ma, ai scris ceva care e cenzurat, Daca ti-ai cenzurat o injuratura, ai mute!
 15. Mihaita12

  E cenzurat, dar se da mute!
×