Sari la conținut

MrReacher

Premium
 • Număr conținut

  520
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  610 [ Donate ]

MrReacher a câștigat ultima dată ziua din Iulie 7

MrReacher a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre MrReacher

Vizitatori Recenți Profil

436 citiri profil
 1. MrReacher

  hai ca am intrecut si pinned post-ul la vizionari sus ^
 2. MrReacher

  Ce am facut cu Alberto? Sau ce am facut singur? Nu am nicio legatura cu ce a facut el, toata responsabilitatea pe actiunile mele este strict a mea. Ca m-am dus dupa pe comunitatea "rivala" ajutat de el, oarecum, voiam sa vad care-s diferentele. Bine, n-a durat mai mult de 3 zile pana cand am renuntat si acolo. Poti intreba ceilalti operatori globali care erau atunci la putere, i.e WinkBlue, aveam in gand sa ma retrag de mult timp.
 3. MrReacher

  haideti un up va rog nu, nu am luat remove, m-am retras de buna voie. nu comentez nimic pentru ce a urmat dupa. oh haide laur, ne stim de atata timp, asa proasta impresie ai despre mine? nu e nimic la mijloc doar pentru ca facem o cerere de recuperare grad.
 4. 1. Nume in joc: MrReacher 2. Varsta: 19 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Operator Global / Developer 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): ^ 5. De ce ai pierdut gradul?: am renuntat 6. De ce il vrei inapoi: sa fiu alaturi de iubita mea skydev 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: - 9. ID Discord: Reacher#1337 10. Comentarii aditionale: buna ziua
 5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 6. MrReacher

  Warned. :closed:
 7. MrReacher

  Staff-ul nu este nevoit sa iti pastreze dovada mai mult de 3 zile de la ban. In cazul tau, au trecut aproape 11 zile. Si pe de alta parte, ai banip de la Docaneata pentru multi-account. :respins:
 8. MrReacher

  A primit un avertisment verbal.
 9. MrReacher

  :acceptat:
 10. MrReacher

  Ai recunoscut, suporti consecintele. :closed:
 11. MrReacher

  :respins:
 12. MrReacher

  :respins:
 13. MrReacher

  Warned. :closed:
 14. MrReacher

  Nu trebuie sa-ti dau explicatii de ce si cum fac. Mai sus, in helpop, ai scris "nu mintii, stiu ca iti place", deduc ca ai folosit un limbaj vulgar inainte. Daca nu, pare rau, "sclavul meu". (iti raspund cu aceeasi moneda) :respins:
×