Sari la conținut

Simoki

Membru
 • Număr conținut

  34
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

34

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Simoki

  up
 2. Simoki

  Pai spune-mi pt ce am facut reclama, ca eu nu vad.
 3. Simoki

  1) *Nick-ul tau: clauu47_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: DimiXD 3) *Motivul pentru care ai fost banat: reclama, dar nu stiu ce reclama am facut, eu scriind pe chat Dimitriboss, vrand sa il strig pe un prieten. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/dtbBrDY 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Datorita faptului caci am scris pe chat Dimitriboss, si am primit ban chiar interesant, dupa ce am luat mute degeaba 24 ore si nici acum nu ati raspuns la reclamatie. 7) Alte comentarii: Nu mai dati grade la copiii toxici.
 4. Simoki

  Up, mai verifica cineva, vreau sa sanctionati donatorul, nu mai cumparati grade copiii care nu stiu sa le foloseasca.
 5. Simoki

  1) Nick-ul tău: clauu47_ 2) Nick-ul celui reclamat: katakuna1 3)Donator: 4) Sectiunea: Creative, muteul il am global. 5) Motivul pentru care il reclami: Mute degeaba, astept dovada pt mute. 6) Dovada https://imgur.com/a/d9kO3da 7) Alte comentarii: Vreau sa vad pentru ce am luat mute, mersi.
 6. Simoki

  1. Nume: clauu47_ 2. Nume real: Claudiu 3. Vârstă: 13 ani aproape 14 4. Nume + ID Discord: clauu // SPHINX#0577 5. Nr. de abonați: 1951 6. Link de la canal: https://www.youtube.com/channel/UCr02xWt-MRRymS5t30f5Guw?view_as=subscriber 7. Secțiunea pe care dorești gradul: Skyblock, dar de preferat global. 8. Link de la promovarea serverului: 9. Ai avut probleme cu stafful serverului Play?: Nu. 10. Ai avut probleme cu alți jucători?: Nu. 11. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte: Numele meu este Gabriel si locuiesc in Giurgiu,sunt un baiat inteligent,stiind intotdeauna cum sa ma descurc chiar si in cele mai grele situatii.Imi place sa ma distrez, sa fac glume in limita bunului simt si sa socializez cu diferite persoane.Ma pot lauda cu faptul ca sunt ordonat,ca stiu cum sa imi impart timpul, astfel incat sa fac tot ce mi-am propus.Nu mi-a placut si nici nu o sa imi placa vreodata minciuna,sunt genul de om care prefera sa ii se spuna totul in fata,decat sa fiu vorbit pe la spate. Eu merg dupa motto-ul "Respecta si vei fi respectat". 12. Alte comentarii: Salut.
 7. Simoki

  pro, asta are cel mai mare canal al universului.
 8. 1. Nume: clauu47_ pe server 2. Nume real: Claudiu 3. Vârstă: 13 aproape 14 4. Nume + ID Discord: clauu // SPHINX#0577 5. Nr. de abonați: aproape 2000 6. Link de la canal: https://www.youtube.com/channel/UCr02xWt-MRRymS5t30f5Guw?view_as=subscriber 7. Secțiunea pe care dorești gradul: Pai fratele meu, eu vreau global, daca nu se poate doar pe skyblock 8. Link de la promovarea serverului: https://www.youtube.com/watch?v=tiWcYXxds-w , nu fac clipuri eu promovez pe live bro 9. Ai avut probleme cu stafful serverului Play?: Nu, ba chiar eram prieten bun cu dino14, mi-a platit hostu 4 ani. 10. Ai avut probleme cu alți jucători?: Nu, toti sunt familia mea. 11. Descrieți-vă în minim 25 cuvinte: Salut,ma numesc Claudiu am 13 ani, locuiesc in Moldova. De caracter sunt o persoana foarte obisnuita , insa am destula ambitie si devotament pentru anumite responsabilitati . Imi place sa fac cunoatinta cu oameni noi, si apreciez dreptatea. 12. Alte comentarii: Salut
 9. Simoki

  1. Tipul lucrării avatar 2. Dimensiuni: Nu stiu sigur,din aceasta cum am acum gen de avatar . 3. Stock/Temă: Nu am stock,as dori mai multe sa imi faceti macar 2 sa pot alege una cu un caine pug sau cu ceva anime/fata 4. Text principal: @Simoki 5. Text secundar: Galaxy 6. Detalii: 7. Ultima cerere: Nu mai stiu,dar e de mult.
 10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 14. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă

Reputație Comunitate

1 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×