Sari la conținut

deyabkarim

Membru
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

17

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. deyabkarim

  1) Nick-ul tău:CoolBoyAnonim1 2) Nick-ul celui reclamat:qaz_OWN 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:survival 5) Motivul pentru care il reclami:Lbj/donator 6) Dovada: 7) Alte comentarii:Se vede ca a insultat playerii
 2. deyabkarim

  1) Nick-ul tău:CoolBoyAnonim1 2) Nick-ul celui reclamat:zTheMihai69 3) Staff/Donator:Staff 4) Sectiunea:Faction 5) Motivul pentru care il reclami:Mute degeaba se si vede a dat degeaba,abuz 6) Dovada: 7) Alte comentarii:Se si vede ca este abuz oricum astept raspuns si ce are de zis:))
 3. deyabkarim

  1) *Nick-ul tau:CoolBoyAnonim1 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:darkstar_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Pe toate pentru ca am fost banat permanent.... 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Promit ca nu se va mai intampla si eu cred,ca ar trebuii sa-mi dati unban deoarece iubesc aceasta comunitate si imi pare rau pe fapta care am facut-o sper sa ma iertati....:(((( 7) Alte comentarii:Va multumesc #pace:((
 4. deyabkarim

  1) *Nick-ul tau:CoolBoyAnonim1 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:darkstar_yt 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Pe toate am luat ban ip 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Pai voi promite ca nu voi mai face reclama si as vrea sa reintru in aceasta comunitate 7) Alte comentarii:Va multumesc!
 5. deyabkarim

  1) Nick:CoolBoyAnonim1 2) Gradul detinut:HelperJr 3) Motivul pentru care te retragi:Numai am timp de staff si de toate cele trb sa invat la scoala am teste si teze numai pot intra nu cred ca mai pot intra foarte mult poate intru la un sall la staff si la lume.... ms mult! 4) Comentarii aditionale:Va multumesc tuturor care ma-ti ajutat tot staffu respect ySad,Gugal,MrDelwe,Body si altii ms mult ca ma-ti ajutat sa ajung pana aici:(.
 6. deyabkarim

  1. Cum te numești?:deyabkarim 2. Nume în joc (nickname):CoolBoyAnonim1 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Hype#1234, unde Hype este numele, iar #1234 este ID-ul):ANQNIM#9868 5. Ore jucate pe server(minim20)?:6.57 h dar eu aveam si mai mult. 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Iubire si respect 7. Enumeră 3 calități pe care le ai:Generos,Frumos si bun 8. Care este rolul principal al unui Helper?:De a ajuta serverul si lumea si desigur aceasta comunitate 9. Pe ce secțiune doresti gradul?Pe faction 10. Ai întâmpinat probleme cu Staff-ul?:Nu chiar niciuna 11. Ai citit regulamentul?:HypeMC989 12. Descrie-te în minim 20 cuvinte:Ma numesc karim,sunt un copil care ii place minecraftul si sa stea pe pc. 14. (SCENARIU) Jucatorul Adi primeste ban pentru hack, el intra peste 5minute cu un nou cont numit Adi1, cum procedezi?:Fac ss si il pun pe forum si ii dau la fondatori desigur sau la un grad care poate da ban acel ss adica poza si am rezolvat. 15. Comentarii adiționale:Sunt sigur si as dori chiar sa iau HelperJr va multumesc!
 7. deyabkarim

  Bug

  Trb ai dovada screenshot mai bn ti-ai sterge postarea ca iti iei warn... si o sa se inchida topicul...
 8. deyabkarim

  Bug

  1. Nick:CoolBoyAnonim1 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o:Pai vad ca pot sa pun la spawn minion... 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru:SkyBlock 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Pai am pus minion pe langa spawn acolo. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii:Va multumesc
 9. deyabkarim

  Pro o sa-si primeasca ban.
 10. deyabkarim

  Foarte tare si frumos acum asteptam rezultatele:) Sa vedem cine o sa castige.
 11. deyabkarim

  Foarte frumos dar n-ar strica sa pui poze diferite oricum eu sunt pro.
 12. deyabkarim

  1. Cum te numești?:deyabkarim 2. Nume în joc (nickname):CoolBoyAnonim1 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Hype#1234, unde Hype este numele, iar #1234 este ID-ul):ImNotTheGodsImTheLegend#9868 5. Dispui de un microfon functional pentru ati lua un interviu?:Da 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?Multa iubire si respect 7. Enumeră 3 calități pe care le ai:Bun,respectos si generos 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Sa ajute lumea si serverul. 9. Pe ce secțiune doresti gradul?:Pe skyblock 10. Ai întâmpinat probleme cu Staff-ul?:Nu niciuna Ai citit regulamentul?:HypeMC989 12. Descrie-te în minim 20 cuvinte:Salut, sunt Karim am 14 ani sunt in clasa a 8-a si imi place sa joc minecraft si s aajut aceasta comunitate! 14. (SCENARIU) Jucatorul Adi primeste ban pentru hack, el intra peste 5minute cu un nou cont numit Adi1, cum procedezi?:Ii dau kick daca mai intra cu alt hack sau cu mai multe ii spun unui grad mai mare daca nu il pun pe report si fac reclamatie si cu poza desigur. 15. Comentarii adiționale:Va multumesc foarte mult!
 13. deyabkarim

  Vreau pe creative
 14. deyabkarim

  1. Cum te numești?:deyabkarim 2. Nume în joc (nickname):CoolBoyAnonim1 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Hype#1234, unde Hype este numele, iar #1234 este ID-ul):deyabkarim#9868 5. Dispui de un microfon functional pentru ati lua un interviu?:Da 6. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Iubire si experienta 7. Enumeră 3 calități pe care le ai:Generos,milos si ascultator:) 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Sa ajute lumea si serverul. 9. Pe ce secțiune doresti gradul?:Pe Hype.Minecraft-Romania.Ro:25565 10. Ai întâmpinat probleme cu Staff-ul?:Nu niciuna Ai citit regulamentul?:HypeMC989 12. Descrie-te în minim 20 cuvinte:Salut sunt karim si imi place minecraft-ul sa ajut lumea care nu stiu sa joace imi place sa invat pe cnv daca nu stie ca donator s-au ca staff sa dea mute s-au ban il ajut cu toata inima mea. 14. (SCENARIU) Jucatorul Adi primeste ban pentru hack, el intra peste 5minute cu un nou cont numit Adi1, cum procedezi?:Zic la un grad mai mare care are acces la ban si il raportez pe forum cu dovezi in caz ca nu este on. 15. Comentarii adiționale:Va multumesc!
 15. deyabkarim

  Ma numesc in joc CoolBoyAnonim1 si a trecut de ora 18:00:))))) Si sunt sigur ca pot participa:))

Reputație Comunitate

0 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

244 citiri profil
×