Sari la conținut

xTeodor95_

Server Staff
 • Număr conținut

  358
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,778 [ Donate ]

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre xTeodor95_

 • Rang
  * I'm back! *
 • Dată Naștere 12.01.2004

Personal Information

 • Descriere
  I'm back <3!
 • Oraș
  Valenii de Munte
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Teodor#4238
 • ID Skype
  Skype is usless.

Vizitatori Recenți Profil

472 citiri profil
 1. xTeodor95_

  Regulament necitit + ca vad ca tot insisti sa ai grade pe "n" servere si sa nu faci nimic pe niciunul.
 2. xTeodor95_

  Ca pe orice alt server, pentru ca totul sa se desfășoare cum trebuie și pentru a nu exista probleme care sa afecteze gamplay-ul, trebuie respectate anumite reguli de baza, prezentate mai jos: Este strict interzisa promovarea site-urilor, serverelor, canalelor de YouTube ș.a.m.d. - Sanctiune BanIP. Este interzisa folosirea oricărui mod / tool / cheat și orice va poate oferi avantaje în joc. - Sancțiune Ban 30 zile. Nu toleram limbajul de cartier, limbajul vulgar, abuzul de tasta CAPS LOCK și spam ul. - Sancțiune Mute 15 minute. Nu aveți voie sa abuzați de exploit urile și problemele găsite pe server. - Sancțiune Ban permanent. Este interzisa folosirea fără sens a comenzii /helpop. - Sanctiune TempBan 20 minute. Este interzis sa jigniți un membru staff. - Sancțiune Mute 24 de ore. Camp-ul pe SkyPvP și pe Survival sunt interzise. - Sancțiune Ban 2 ore. Este interzisa orice disputa pe chat ul public. - Sancțiune Mute 6 ore. Ca membru staff, nu aveți voie sa ajutați jucătorii cu iteme din diverse kit uri, din gamemode, modate ș.a.m.d, si de asemenea nu aveți voie sa le folosiți cât timp jucați alături de jucători. Membrii staff care se cearta vor primi remove fără niciun avertisment. Ca membru staff, nu aveți voie sa va dati mare cu gradul. - Sancțiune Remove. Ca staff, nu aveți voie sa abuzați de comenzi: Sancțiune Remove. Orice dauna adusa serverului, atat tehnica, cat și materiala se pE depășește cu BANIP / Conform legii, după gravitatea problemei. La cererile de grade, la punctul cu "Ai citit regulamentul?" se va răspunde cu "Nu, nu l-am citit". Regulamentul va suferi modificări pe parcurs.
 3. xTeodor95_

  Prenume: Nick: Varsta: Număr de abonați: Link de la un clip filmat pe server: ID Discord + tag: Comentarii adiționale:
 4. xTeodor95_

  Prenume: Nick: ID Discord + tag: Vârsta: De ce vrei sa aplici pentru aceasta funcție?: Un videoclip / poza cu o constructie de a ta: Deții acest rang pe alte servere? Și dacă da, pe câte: Ai citit regulamentul?: Comentarii aditionale:
 5. xTeodor95_

  Prenume: Vârsta: Nick: ID Discord + tag: Data nașterii: (anul ne interesează mai mult): Descrie-te în minim 20 cuvinte: Secțiunea pe care dorești gradul: De ce vrei sa aplici pentru acest grad: Ai avut vreo problema cu unul din membrii din staff-ul nostru?: Ai citit regulamentul? Dacă vei fi acceptat, în ce interval de ore poți fi activ?: - 09:00-14:00, - 14:00-18:00, - dupa ora 18:00. Scenariu: Un membru spune ca vrea sa doneze și nu știe la cine, iar altul îi spune sa doneze la el. Cum reacționezi în aceasta situație?: Comentarii adiționale:
 6. xTeodor95_

  Nick: Nick-ul celui care te-a banat: Motivul pentru care ți-a fost restricționat accesul la joc: Subserverul pe care ai primit ban: Dovada ca ai primit ban: (cu F3 on): Data la care ai primit ban: Comentarii adiționale:
 7. xTeodor95_

  Nick: Nick-ul celui reclamat: De ce îl reclami pe respectivul?: Dovada video / poza: Persoana reclamata este: (jucător, donator sau staff): Cu ce a încălcat regulamentul: Cum l-ai sancționa pe respectivul:
 8. Nick: Problema / bug-ul găsit: Subserver: Cum crezi ca ar putea fi remediată problema?:
 9. xTeodor95_

  Nick: Propunerea ta: Cu ce ar ajuta serverul?: Secțiunea pe care vrei sa fie implementata: Comentarii aditionale:
 10. xTeodor95_

  In primul rand, MOTD-ul la mine se vede perfect, da un refresh si iti garantez ca merge. Conteaza asezarea? Hah, nu credeam ca sunteti atat de penibili. De ce iti trebuie /help pe hub? Alo, pe ce servere vezi tu ca merge /help pe hub? Avand in vedere ca e al meu, fac ce scoreboard vreau, l-am mai folosit de N ori si crede-ma, ca daca verifici fiecare server in parte, nu gasesti pic de originalitate. Am schimbat culoarea aia de verde daca chiar mureai pentru ea. Am scos acel cufar, nici macar nu era crate. Crede-ma, scoreboard-ul ala e pe aceiasi tema. Nu este /vote in hub pentru ca nu are locul acolo. Ce vezi buguit la zapada, ai putea fi mai explicit? Si cat despre ASkyBlock, moare cineva daca il las asa? Vezi tu pe serverele mari fiecare paragraf tradus? Eu nu cred asta. Ce pot sa zic, prin scoreboard, asezare, cufarul ala de pe skypvp, /help-ul din hub si /vote-ul din hub care chiar nu isi are rostul, realizez ca ai vrut cu tot din adinsul sa cauti motive pentru contra. O seara faina!
 11. xTeodor95_

  Probele rezolvate, cu blacklist-ul nu este o problema fiindca am fost bagat pe nedrept, poate confirma si dino14. De asemenea, mi-a permis sa fac afilierea si mi-a spus ca ma va scoate de acolo cand va avea timp. UPDATE! Dupa ora 20 vom adauga un update destul de semnificativ si probabil vom deschide sectiunea de Survival.
 12. xTeodor95_

  o sa tin cont, voi rezolva mai tot in jurul orei 20 si voi adauga niste meniuri noi si poate un mini-update, de ce nu
 13. xTeodor95_

  Aia e de la plugin-ul OneSlotPlus, dar l-am scos daca chiar deranjeaza si cat despre /help, presupun ca voi face un meniu separat pentru fiecare sectiune in parte.
 14. xTeodor95_

  1. Nick detinator(i): xTeodor95_, ItzJustMatei 2. Platforma pe care ruleaza server-ul: BungeeCord respectiv Spigot 3. Numar sloturi: 200 (sau fara numar) 4. O mica descriere a server-ului: Am incercat sa redeschid serverul Elite Network in versiunea Beta cu un mic bungeecord care contine doua sectiuni basic, SkyBlock si SkyPvP insa pe parcurs vom readauga GunDeathmatch, Apocalypse si multe alte surprize, voi oferi detalii pe parcurs. 5. IP-ul server-ului: 178.63.26.252:25565 6. Versiunea de joc: 1.8 - 1.13.2 7. Firma hosting: kekshost.com 8. DNS dorit: Elite.Minecraft-Romania.Ro 9. Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/178.63.26.252:25565/ 10. ID Discord: Teodor#4238 11. Comentarii aditionale: Vreau sa lasati aici problemele care chiar sunt importante, nu chestii de genul "Vezi ca nu ai tradus /help, sau vezi ca aia nu imi place s.a.m.d, e decizia mea daca schimb unele chestii sau nu, si din cate vad, mai nou majoritatea cauta tot felul de chestii minore si neimportante doar pentru a vota contra.
 15. xTeodor95_

  1. Numele pe server : xTeodor95_ 2. Sectiunea preferata pe server : Factions, SkyBlock 3. ID discord : Teodor#4238 4. Managerul preferat de pe server ( Raden , Laur sau Pennk ) : Raden 5. Ce schimbari ati vrea sa fie pe serverul Play : Aparent serverul Play incepe sa devina din ce in ce mai ok, adica arata mult mai bine dupa update-ul de Halloween, dar singura chestie care nu imi place ar fi ca numarul jucatorilor scade considerabil... 6. Administratorul preferat de pe forum ( Dino , Blurry, Raden ,MrHero, Browk sau Delwe ) : dino14, logic, ne stim de atata vreme 7. Personajul preferat din benzile desenate (ex. Superman, Batman) : Spiderman 8. Alegeti un numar intre 1 si 9999 : 8264
×