Sari la conținut

xTeodor95_

Membru
 • Număr conținut

  365
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

365

Dată Naștere

12.01.2004

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. xTeodor95_

  Ce pot sa zic, am gasit anumite probleme, insa nu ceva care ar afecta serverul, si anume: In hub nu merge niciun meniu, In tab sunt niste "?", presupun ca trebuiau niste simboluri acolo Pe factions daca dau /help imi "You don't have the permission to do that!" In mare pare ok, astept sa deschideti si celelalte sectiuni, si cel mai mult imi plac stelele de pe brazi pe sectiunea Factions.
 2. Maine, cu ocazia zilei de Sf.Andrei, vom organiza un event cu iteme si grade la ora 18:00. In ce consta acest event? Pai, prima data se va organiza un event GiveAll, iar mai apoi va fi organizat un event de tip PvP (1vs1), si ultimii 2 jucatori ramasi in viata vor primi gradul de Legend respectiv Hero. Mai multe detalii puteti gasi pe serverul de discord *click*.
 3. xTeodor95_

  Astept sa vad ceva mai mult pe viitor.
 4. xTeodor95_

  1. Numele grupului : Elite Network 2. Câți membri are grupul : 22 3. Administratorii grupului : xTeodor95_, Matei, zaTymbark 4. Link de invite către grup : https://discord.gg/CGJEb8v 5. Alte precizări : Este conferinta serverului Elite.Minecraft-Romania.Ro, aici veti gasi diferite anunturi legate de server, concursuri s.a.m.d.
 5. Salut As dori sa va anunt ca am redeschis serverul de minecraft Elite.Minecraft-Romania.Ro cu update de iarna! De asemenea, mai mentionez ca pe SkyBlock, avem un concurs in desfasurare pana pe 5 decembrie care consta in construirea celei mai mari si mai interesante insule. Primii 5 membri din Top vor fi recompensati cu grade, kit-uri si bani in joc. Mai multe detalii veti gasi pe server. Cu stima, Elite Squad.
 6. xTeodor95_

  Respins. Inchis.
 7. xTeodor95_

  Regulament necitit + ca vad ca tot insisti sa ai grade pe "n" servere si sa nu faci nimic pe niciunul.
 8. xTeodor95_

  Ca pe orice alt server, pentru ca totul sa se desfășoare cum trebuie și pentru a nu exista probleme care sa afecteze gamplay-ul, trebuie respectate anumite reguli de baza, prezentate mai jos: Este strict interzisa promovarea site-urilor, serverelor, canalelor de YouTube ș.a.m.d. - Sanctiune BanIP. Este interzisa folosirea oricărui mod / tool / cheat și orice va poate oferi avantaje în joc. - Sancțiune Ban 30 zile. Nu toleram limbajul de cartier, limbajul vulgar, abuzul de tasta CAPS LOCK și spam ul. - Sancțiune Mute 15 minute. Nu aveți voie sa abuzați de exploit urile și problemele găsite pe server. - Sancțiune Ban permanent. Este interzisa folosirea fără sens a comenzii /helpop. - Sanctiune TempBan 20 minute. Este interzis sa jigniți un membru staff. - Sancțiune Mute 24 de ore. Camp-ul pe SkyPvP și pe Survival sunt interzise. - Sancțiune Ban 2 ore. Este interzisa orice disputa pe chat ul public. - Sancțiune Mute 6 ore. Ca membru staff, nu aveți voie sa ajutați jucătorii cu iteme din diverse kit uri, din gamemode, modate ș.a.m.d, si de asemenea nu aveți voie sa le folosiți cât timp jucați alături de jucători. Membrii staff care se cearta vor primi remove fără niciun avertisment. Ca membru staff, nu aveți voie sa va dati mare cu gradul. - Sancțiune Remove. Ca staff, nu aveți voie sa abuzați de comenzi: Sancțiune Remove. Orice dauna adusa serverului, atat tehnica, cat și materiala se pE depășește cu BANIP / Conform legii, după gravitatea problemei. La cererile de grade, la punctul cu "Ai citit regulamentul?" se va răspunde cu "Nu, nu l-am citit". Regulamentul va suferi modificări pe parcurs.
 9. xTeodor95_

  Prenume: Nick: Varsta: Număr de abonați: Link de la un clip filmat pe server: ID Discord + tag: Comentarii adiționale:
 10. xTeodor95_

  Prenume: Nick: ID Discord + tag: Vârsta: De ce vrei sa aplici pentru aceasta funcție?: Un videoclip / poza cu o constructie de a ta: Deții acest rang pe alte servere? Și dacă da, pe câte: Ai citit regulamentul?: Comentarii aditionale:
 11. xTeodor95_

  Prenume: Vârsta: Nick: ID Discord + tag: Data nașterii: (anul ne interesează mai mult): Descrie-te în minim 20 cuvinte: Secțiunea pe care dorești gradul: De ce vrei sa aplici pentru acest grad: Ai avut vreo problema cu unul din membrii din staff-ul nostru?: Ai citit regulamentul? Dacă vei fi acceptat, în ce interval de ore poți fi activ?: - 09:00-14:00, - 14:00-18:00, - dupa ora 18:00. Scenariu: Un membru spune ca vrea sa doneze și nu știe la cine, iar altul îi spune sa doneze la el. Cum reacționezi în aceasta situație?: Comentarii adiționale:
 12. xTeodor95_

  Nick: Nick-ul celui care te-a banat: Motivul pentru care ți-a fost restricționat accesul la joc: Subserverul pe care ai primit ban: Dovada ca ai primit ban: (cu F3 on): Data la care ai primit ban: Comentarii adiționale:
 13. xTeodor95_

  Nick: Nick-ul celui reclamat: De ce îl reclami pe respectivul?: Dovada video / poza: Persoana reclamata este: (jucător, donator sau staff): Cu ce a încălcat regulamentul: Cum l-ai sancționa pe respectivul:
 14. Nick: Problema / bug-ul găsit: Subserver: Cum crezi ca ar putea fi remediată problema?:
 15. xTeodor95_

  Nick: Propunerea ta: Cu ce ar ajuta serverul?: Secțiunea pe care vrei sa fie implementata: Comentarii aditionale:

Reputație Comunitate

11 Bun

Vizitatori Recenți Profil

696 citiri profil
×