Sari la conținut

k3nT_

Membru
 • Număr conținut

  47
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

47

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. k3nT_

  1) *Nick-ul tau: Mihai69 2) *Nick-ul celui care ți-a dat ban: CrazyZone 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare când încerci să intri (Obligatoriu cu F3 ON) : https://imgur.com/9bIL4aa 5) *Pe ce secțiune te aflai când ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi că ar trebui să-ți dăm unban?: Ca nu am hack.Dovada ca poti pune si dovada ca nu am frecam 7) Alte comentarii: VortexRO nu da respins ca esti prieten bun cu CrazyZone
 2. k3nT_

  1) *Nick-ul tau: mihaijakabanditu 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: J3eeso 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/XuXpvOe 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nici nu stiu cum sa incep.... Asa deci, cum sa se numeasca 'hack' un mod ce e folosit pe toate servererele de factions... Nu stiu unde scrie ca mod-ul schematica este interzis... Asa ca eu am primit ban neanuntat ca acest mod e interzis pe server,sunt nevinovat... Si stiu ca 'hack-ul' e 'unfair avantage' acest mod nu e unfair deoarece e accesibil pe toate serverele... 7) Alte comentarii: Va rog frumos un verdict de un operator pentru ca multi admini nu stiu sa deie verdict corect... M-ai ales ca nu Admin mi-a dat ban
 3. k3nT_

  Unu la mâna nick tau nu e parolasdsad ci e andu1a 2.la mină ai filmat cu hack și nu se ia în considerare și 3. La mâna dovada e de 24 de ore.
 4. k3nT_

 5. k3nT_

  1) *Nick-ul tau: Mihai69 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:DimiXd 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack (cica) 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/XH6diIQ 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Deoarece eram la spawn si ma uitam la niste playeri cum se bat si am luat asa ban pe degeaba cica hack. 7) Alte comentarii: Asa e abuz !
 6. k3nT_

  1) *Nick-ul tau: Mihai69 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: DimiXD 3) *Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/V0vNriv 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: In dovada prezentata cel care a filmat nu a vazut ca eu aveam hastle se vede foarte clar ca eu sparg normal.Eu spargeam stone care se ia cu hastle 2 din un hit de aia nu e hack. Daca aveam 'hack" putea sa ceara verificare. Alte comentarii: Sa dea verdict Laur sau peNNNk sau fallen,ca Titan nu stii ce e ala hastle 2.
 7. k3nT_

  Pro.
 8. k3nT_

  1. Numele pe server : k3nT_ 2. Sectiunea preferata pe server : Skyblock 3. ID discord : Mihai#6696 4. Managerul preferat de pe server ( Raden , Laur sau Pennk ) : Toti sunt manageri calificati. 5. Ce schimbari ati vrea sa fie pe serverul Play : As vrea sa se bage pluginul frozen. 6. Administratorul preferat de pe forum ( Dino , Blurry, Raden ,MrHero, Browk sau Delwe ) : Browk 7. Personajul preferat din benzile desenate (ex. Superman, Batman) : DeadShot(din Suicide Squad) 8. Alegeti un numar intre 1 si 9999 : 1009
 9. k3nT_

  1. Nume în joc: k3nT_ 2. Ești sigur că poți participa?: Desigur 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 13
 10. k3nT_

  Numele leader-ului insulei (IGN) : k3nT_ Discord leader (Discord#6969): Mihai#6696 Comentarii aditionale: #1 Stiu ca-s bun la build.
 11. 1. Nume in joc: k3nT_ 2. Varsta: 16 3. Gradul pe care l-ai detinut: Flyer 4. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 5. De ce il vrei inapoi: Pentru ca ma ajuta 6. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu 7. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: https://imgur.com/K5NmjqA 8. ID Discord: Mihai#6696 9. Comentarii aditionale:
 12. 1) Nick-ul tău: k3nT_ 2) Nick-ul celui reclamat: GardianulDl5 3) Sectiunea: SkyWars 4) Motivul pentru care il reclami: Reclama 5) Dovada: https://imgur.com/RPPlsjF 6) Alte comentarii:
 13. k3nT_

  1) Nick-ul tău: k3nT__ 2) Nick-ul celui reclamat: XStef_!1 3) Staff/Donator: Donator 4) Sectiunea: Skywars 5) Motivul pentru care il reclami: Mute abuziv 6) Dovada: https://imgur.com/FB4HeGY 7) Alte comentarii: In regulament nu scrie ca se pentru spam 1d poate pentru spam+injuraturi cred... insa nici nu am injurat sa vedem ce dovada aduce.Penalizatil Editat August 11 de Pydro

Reputație Comunitate

3 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×