Sari la conținut

KyllerS

Membru
 • Număr conținut

  18
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

18

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. 1. Nick:Pupiiic 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o:Cand incerc sa intru pe server scrie Logging in si dupa Timed Out direct 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru:Cand incerc sa intru pe server deci lobby/hub 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Dau click sa intru pe server si imi scrie direct Timed Out , imi face asta doar pe serverul asta ... 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:- 6. Alte comentarii: Ajutor please ?
 2. 1. Nick:KyllerS 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o:Cand incerc sa intru pe creative ma da inapoi in lobby ca si cum as intra pe server 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru:Hub/Creative 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Dai click pe busola si dupa pe sectiunea creative 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:- 6. Alte comentarii:E de la versiunea 1.8.9 sau de la forge , doar intrati pe 1.9+
 3. KyllerS

  Rezolvat t/c
 4. KyllerS

  1.Numele tau:KyllerS 2.Esti sigur ca vei putea ajunge la eveniment:Yes 3.Numar (un numar de la 1 la 24):17
 5. 1. Nick:KyllerS 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o:E inchis de 4 zile 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru:Creative 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Nu putem intra pe sectiunea respectiva 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:- 6. Alte comentarii:4 zile si nimic nici macar un anunt ceva , baga-l macar pe Browk , macar ala facea ceva -.-
 6. 1. Nick:KyllerS 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o:Pentru cei cu grade , cand bagi potiune de invis , caracterul devine invizibil dar tot ne ramane gradul si numele vizibil 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru:Factions 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Pentru cei cu grade , cand bagi potiune de invis , caracterul devine invizibil dar tot ne ramane gradul si numele vizibil 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:Se poate vedea simplu in joc 6. Alte comentarii: Nu cumva sa rezolvati ma , e de la inceput de wipe bugu' , da' nimic
 7. KyllerS

  Factiunea pe care o reprezinti: BornToKill Numele tau:Alex0000 Numele coechipierilor:Leorzard CraizyL Am citit informatiile:Da !
 8. KyllerS

  De unde pana unde e alt joc ?? Plus ca ai fov 120 lag pe filmare si mai am o filmare , wait .
 9. KyllerS

  Destul de activ pe sectiunea SkyBlock si ajuti playeri cand poti din cate vad .
 10. KyllerS

  1. Nume in joc:KyllerS 2. Numar (alege un numar de la 1 la 200):2 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?:Yeah 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Dap 5. Sigur vei putea ajunge la event?: ofc ..
 11. KyllerS

  1) Nick-ul tău:KyllerS 2) Nick-ul celui reclamat:lecturatulct 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:SkyBlock 5) Motivul pentru care il reclami:Mi-a dat warn pe motiv off-topic in /ac . 6) Dovada: http://prntscr.com/l42m06 7) Alte comentarii: - Off-topic pe /helpop: presupune utilizarea comenzii /helpop in scopuri ce nu privesc cu nimic activitatea staff-ului. Am vazut ca a intrat Laur , op pe skyblock , acum Manager , si am scris in /ac fix asa : ''Laur fa si tu un event the floor is lava :D'' si dupa lecturatulct care este donator -> VIP imi da warn pe motiv off-topic , eu nu consider asta un off topic ..
 12. KyllerS

  1) Nick-ul tău:KyllerS 2) Nick-ul celui reclamat:Inferno5002 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea:SkyBlock 5) Motivul pentru care il reclami:A incalcat o regula de mai multe ori ( spam avoid ) 6) Dovada:http://prntscr.com/l3o6kr 7) Alte comentarii: A facut de vreo trei ori da' in fine .
 13. KyllerS

  Noslowdown este pentru arc , poti fugi si trage in the same time , din cate vad aici jucatorul respectiv are Anti-Velocity aka anti-kb , bafta .
 14. KyllerS

  Sterge repede postu' pana nu iti iei ban si tu :)))
 15. KyllerS

  1) Nick-ul tău:KyllerS 2) Nick-ul celui reclamat:daniel27 3) Sectiunea:SkyBlock 4) Motivul pentru care il reclami:A facut reclama la alt sv . 5) Dovada:http://prntscr.com/kxdslh 6) Alte comentarii:Ban ip sau sal

Reputație Comunitate

1 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×