Sari la conținut

Raiquaza1

Membru
 • Număr conținut

  63
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

63

Dată Naștere

27.05.2002

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Raiquaza1

  De treaba + Cerere bine formulata .
 2. Raiquaza1

  + ca nu mergea nici tab pe tn. se vede acolosa.
 3. Raiquaza1

  1.puteai sa ai : reach , autoclicker etc. nu te baza doar pe poza :3 // 0:32 un hit detul de ciudat dar sa zicem ca nu. // 0.59 -> in fata // 1.10.
 4. Raiquaza1

  nu mai comenta. si asteapta verdictul. si gurita frt. se vede clar
 5. Raiquaza1

 6. Raiquaza1

  https://youtu.be/Xlag_OcYE_o 1.10
 7. Raiquaza1

  https://imgur.com/a/qkuVTbM
 8. Raiquaza1

  1:11
 9. Raiquaza1

  Ares. in primul rand nu m am purtat toxic cu toti playerii doar cu unul pt ca spama cu bitch lasagna. si tu nu ziceai nimic. si 2 la mana tu cu exo ziceati ca sunt fumat / ca am fumat carton / pai asa se face frt?
 10. Raiquaza1

  1. Cum te numești?:Alex 2. Nume în joc (nickname):Raiquaza1 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Raiquaza1 #2220 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Supreme 6. De cand deții gradul?:De Wipe trecut (aproximativ 6 7 sapt 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?: Skyblock Skywars ( Daca trebuie neaparat pt toate sectiunele voi alege si Practice pvp ) 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru staff Activ. 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca nu fac mare scandal si imi dau silinta pentru Mute / ban etc. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: HypeMC989 ( am rasfoit peste tot in tot regulamentul ) 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):Prima oara il sanctionez pe cel care spameaza cu 20m pentru a nu manifesta lag . apoi il sanctionez pe cel care injura cu 20m limbaj sau 1h jignire player . Dupa acceasta ii dau mesaj unui Operator pe discord sa ii explic buggul. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:II spun ca nu stiu sau nu ii raspund la mesaj 13. Alte comentarii: Acum , astept vot
 11. Raiquaza1

  1. Cum te numești?:Alex 2. Nume în joc (nickname):Raiquaza1 3. Vârstă:16->17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Raiquaza1 #2220 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Ultra 6. De cand deții gradul?:cred ca 3 sapt 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un Staff super bun . care s-a lasat de panaramele de inainte. 8. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca dau tot ce pot sa fiu un staff cat mai bun! 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:PlaySquad 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):dau mute celui care spameaza chatul si celui care injura, apoi ii spun jucatorului cu hackerul sa il filmeze si sa il puna pe forum, daca nu poate, voi face eu asta, si in final il intreb pe jucatorul cu bugul care e bugul si sa mi-l descrie cat mai clar si mai exact pentru a-i spune daca este nevoie intradevar de un operator, iar daca chiar este nevoie ii dau discordul operatorului sa ii spuna chiar el care este bugul 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun foarte clar ca nu am voie sa divulg acele informatii confidentiale 12. Alte comentarii:multumesc pentru timpul acordat citirii (data trecuta nu am luat din cauza cuiva cu care am glumit ) dar oricum nu mai sunt copilu ala cu (fmm) sau cu prelungirile.
 12. Raiquaza1

 13. Raiquaza1

 14. Raiquaza1

  '
 15. Raiquaza1

  1. Nick:Raiquaza1 2. Propunerea ta: /ban pt cei cu grade ultra + 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Global 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Cand un ultra sau alt grad + Va obtine sa zicem 80 warns sau 70 sa aibe acces la /ban pentru 4/4 warnings 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Aveti voi... . 6. Alte comentarii: Doar cei cu 80 sau 70 warns sa aibe dreptul sau daca doriti puneti pune voi un numar de wars , dar cred ca 80 este destul . ;)) sau poate chiar prea mare!

Reputație Comunitate

1 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

409 citiri profil
×