Sari la conținut

Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

52

Dată Naștere

27.05.2002

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Raiquaza1

 2. Raiquaza1

 3. Raiquaza1

  '
 4. Raiquaza1

  1. Nick:Raiquaza1 2. Propunerea ta: /ban pt cei cu grade ultra + 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Global 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Cand un ultra sau alt grad + Va obtine sa zicem 80 warns sau 70 sa aibe acces la /ban pentru 4/4 warnings 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Aveti voi... . 6. Alte comentarii: Doar cei cu 80 sau 70 warns sa aibe dreptul sau daca doriti puneti pune voi un numar de wars , dar cred ca 80 este destul . ;)) sau poate chiar prea mare!
 5. Raiquaza1

  1. Nick:Raiquaza1 2. Propunerea ta: Re-adaugarea de banuti play ( gold ingot ) 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:skyblock 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: banii se vor face mai usor si multi playeri vor intelege cum sa foloseasca shopul 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Aveti voi plugin pt villigeri 6. Alte comentarii: Am intrebat niste playeri dupa skyblock si au zis ca este o idee buna.
 6. Raiquaza1

  copile tot n ai inteles ..
 7. Raiquaza1

  1) Nick-ul tău:Raiquaza1 2) Nick-ul celui reclamat:smecheruFB 3) Staff/Donator:Moderator / ultra 4) Sectiunea:skywars 5) Motivul pentru care il reclami: amenintare 6) Dovada:https://imgur.com/a/O6VyVBr 7) Alte comentarii: sper sa castig
 8. Raiquaza1

  daca scrii prost pe chat / chatul il sterge eu d-asta i am zis / nu pt a ii da mute. deci data viitoare ai si tu grija. ce postezi pe forum fara sa intelegi povestea
 9. Raiquaza1

  am zis ca el a scris pr0st . si ca este limbaj cookie zicea ca nu este . i am zis : scrie prost spe chat sa vezi ca nu poti si ca este limbaj! ( anti cheatul blocheaza cuvintele cu mute adica : prost si altele )
 10. Raiquaza1

  1. Cum te numești?: Alex 2. Nume în joc (nickname): Raiquaza1 3. Vârstă: 16 -> 17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Raiquaza1 #2220 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Ultra 6. De cand deții gradul?: aproape 2 sapt si cateva zile. 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: un Helper activ . care isi dedica timp si da tot ce e mai bun din el. 8. De ce să te alegem pe tine?:Am muncit mult dand /mute /warn playerilor care nu au ce face .. cred ca ar merita sa imi incerc norocul. 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):In primul rand le dau mute celor doi care injura si spameaza, apoi rog pe cel care mi-a trimis mesaj in privat sa filmeze codatul si sa posteze o reclamatie pe forum iar pentru cel care vrea sa chem un operator ii zic sa zica ce Bug este .Daca bug-ul este ceva serios chem un operator sau raportez bug-ul pe forum. 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu am voie sa-i spun acel lucru confidential indiferent de ce lucru confidential imi cere... 12. Alte comentarii: M-am schimbat nu mai sunt tancu ala care injura si etc.
 11. Raiquaza1

  1) Nick-ul tău:Raiquaza1 2) Nick-ul celui reclamat:santamall 3) Sectiunea:Practice pvp 4) Motivul pentru care il reclami: Auto ,si posibil si un kill aura / activat /dezactivat . 5) Dovada: 6) Alte comentarii:0:45, (1,23 0.25 speed) a dat hit cu spatele.
 12. Raiquaza1

  1. Nick:Raiquaza1 2. Propunerea ta:cusstom enchants 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata:Skyblock 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nimeni nu mai joaca skyblock pvp ... si daca joaca foarte rar. acest plugin va ajuta foarte mult deoarece este mai distractiv. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Aveti voi / a mai fost acum ceva timp. 6. Alte comentarii: Nu.
 13. Raiquaza1

  the_bridges sau skygiants
 14. Raiquaza1

 15. Raiquaza1

  si se leaga pt ca asa merge si anti cheatu la kill aura cps si aimu ala.

Reputație Comunitate

0 Neutru

Vizitatori Recenți Profil

292 citiri profil
×