Sari la conținut

hex_

Developer
 • Număr conținut

  720
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2

Urmăritori

Informații

Group

Developer

Număr conținut

720

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. hex_

  Rezolvat. Locked.
 2. hex_

  Update.
 3. hex_

  E ciudat ca LabyMod să îți scadă FPS-urile, când, de fapt, ar trebui să te cam scape de lag (deși mă îndoiesc puțin de chestia asta). La ce ai nevoie de LabyMod?
 4. hex_

  Despre placa video nu mi-ai spus nimic
 5. hex_

  The Last of Us, idk
 6. hex_

  E driver-ul de la placa video la zi?
 7. hex_

  Încearcă să elimini jucătorilor permisiunea de a scrie în chat și să te folosești de OnTime, care le va da jucătorilor permisiunea respectivă după două ore de joc. 1.) Descarcă plugin-ul ModifyWorld. 2.) Neagă permisiunea modifyworld.chat pentru membri. 3.) Folosește-te de plugin-ul OnTime, care va adăuga înapoi permisiunea membrilor care s-au jucat deja 2 ore pe server. * cred că are de a face cu comanda /ontime rewards. Nu mai țin bine minte. Nu am mai lucrat de mult cu plugin-ul respectiv. Baftă, oricum!
 8. hex_

  Îți recomand să nu folosești Fluctis. Au un suport tehnic de proastă calitate (și dacă te gândești că e din cauza faptului că am cumpărat cel mai ieftin pachet, ei bine, asta e deja nesimțire din partea lor). Folosește GazduireJocuri, sau KeksHost, deși mi s-a pus puțin pata și pe a doua firmă din cauza timpului de așteptare, atât la tichete, cât și la activarea serviciului.
 9. hex_

  E normal ca atunci când folosești Forge, FPS-urile să-ți scadă. Câte moduri folosești? Încearcă să instalezi și Optifine pentru Forge. Observi ceva diferențe? Ai deschis cumva o mapă creată pe Vanilla? Ce elemente conține mapa respectivă?
 10. hex_

  Ce placă video folosești? Ai încercat un update la driver? Umm... nu am înțeles la ce te referi. Când nu face așa? Înainte mergea la fel de bine și când aveai aplicațiile respective deschise? Sau aplicația. Mă rog.
 11. hex_

  uhh... all right, let's do this: 56 membri, dintre care 19 staff și ceilalți extrem de activi (click) Te contrazici singur (aici) Câteva greșeli gramaticale pe ici-colo NU. ȘTERGE-O (http://prntscr.com/ljmlwx) N-ați organizat încă toate elementele în categorii (http://prntscr.com/ljmme6) Mă rog, niște treburi minore. Motivul pentru care vă dau contra este activitatea de care dispune forumul vostru, plus tema, la care s-ar fi putut depune mult mai mult efort. Nu vreau să par rău, dar sunt mereu direct. Parteneriatul va ajuta, probabil... de fapt, sigur va ajuta comunitatea voastră, dar cum rămâne cu a noastră? Cu ce ne ajută pe noi faptul că suntem partenerii voștri? Avem deja parteneriat cu comunități care se axează pe mai multe jocuri. Nu avem nevoie de încă una. Și, încă ceva: vă rog, schimbați imaginea de fundal... (aici) ** Logo-ul ăsta e mai mare decât cel din antet, ceea ce nu e ok ** Îmi plac imaginile de la grade, btw.
 12. hex_

  Nu intru în detalii. Cred că popularitatea voastră pe internet spune totul.
 13. hex_

  Sunt de aceeași părere cu Hero. Textele nu se prea potrivesc. În rest e ok.
 14. hex_

  Mulțumim pentru că ne-ați anunțat de existența acestei probleme. Vă informăm că aceasta va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

Reputație Comunitate

hex_ a câștigat ultima dată ziua din Octombrie 20 2018

hex_ a avut cel mai apreciat conținut.

33 Excelent

Vizitatori Recenți Profil

1.457 citiri profil
×