Sari la conținut

hex_

Developer
 • Număr conținut

  778
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2
 • Puncte

  19,395 [ Donate ]

hex_ a câștigat ultima dată ziua din Octombrie 20 2018

hex_ a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

43 Excelent

4 Urmăritori

Despre hex_

 • Rang
  just a weird nerd

Vizitatori Recenți Profil

1.800 citiri profil
 1. hex_

  Foarte imatur, având vedere că te-am amenințat în legătură cu niște protecții pe care le-ai pus în zona casei mele. Și prin "you'll regret that", m-am referit la faptul că nu te vei mai putea apropia de casa mea. Mă rog...
 2. hex_

  Na. Mesaje netraduse Mesaje care trebuie neapărat modificate (deși îmi place treaba cu descrierea warp-urilor) Comenzi - merge /ewarp și mă duce aici: (să nu uiți de /ewarps) - de asemenea, am acces la /ekits - apreciez faptul că ai blocat //sel, //desel și /we. Dar mai ai //worldedit. Alte lucruri care trebuie neapărat modificate - /warp event-ul pe skypvp e setat într-o lume flat, și se vede chestia asta. E deranjant. - la jail-ul de la skypvp, pot scoate găleata de apă din dispenser - sper că glumești. Ăsta nu-i spawn de KitBattle. http://prntscr.com/ocrm87 - n-am cum să ies din kitbattle. Și astea nu-s toate. O seară plăcută.
 3. hex_

  Prea puține secțiuni. Lucruri netraduse. Nu e cu nimic mai special decât ce-avem până acum. Plus că nu sunt playeri pe server.
 4. hex_

 5. hex_

  Este, cel mai probabil, o problemă apărută din cauza versiunii de IPS. O vom remedia pe cât de scurt posibil. T/C.
 6. Forum: Admin Server: Operator, idk
 7. hex_

  Inactivitate. Dai dovadă de imaturitate. Faci greșeli gramaticale în exces.
 8. hex_

  Tipul problemei*: O descriere a problemei*: De cât timp ai avut de-a face cu problema respectivă?: Ce ai încercat să faci până acum?: *1 se completează cu tema pe care o abordează problema (ex. Software, Hardware, Gaming); poate fi mai precis (Drivere, Placă video, etc.) *2 de preferat, să fie o descriere cât mai detaliată, astfel încât helperii, sau ceilalți membri ai forumului să nu fie nevoiți să ceară detalii suplimentare.
 9. hex_

  Adevărat. N-ai cum să promovezi E.N. Următorul are prietenă.
 10. hex_

  MOTD-ul mi-a dat câteva dubii. De ce ai scrie așa ceva? mă rog, ai spus că e de la OVH, și nu de la gratis-server, așa că am vrut să fac un check: (...) 7 (...) e, într-adevăr, de la OVH. ȘI ăia nu oferă hosting gratis. Mai ai puțin de lucrat la server. Chestii de tradus, plugin-ul de SkyBlock trebuie să-l traduci. Cum ți-am mai spus, adaugă mai multe tipuri de insule, kit-uri, și fă-l să fie special. Pentru că până acum, nu e. E la fel ca orice alt server de SkyBlock. Momentan, , dar am să revin peste câteva ore să văd dacă ai mai modificat câte ceva. Posibil să-mi schimb votul.
 11. hex_

  Ești foarte matur pentru vârsta ta. De asemenea, dai dovadă de activitate și ajuți mai mereu jucătorii, deși mai ai de lucrat puțin la "spelling".
 12. hex_

 13. hex_

  Bănuiesc că ți s-a pus pata pe mine și ai început să reclami orice :)). Fii mai atent în chat. Te faci de râs.
 14. hex_

  N-a fost prima abatere. Chiar ți-am iertat-o pe prima. Nu ești primul, și nici ultimul care i se adresează lui Daeryos (CataVarm), folosind "porecle", cum ar fi "Diarios" sau "Diarie". Din păcate, astea sunt singurele ss-uri pe care le-am făcut (și sper că ajung). Dar pot să confirm cu certitudine faptul că chat-ul era plin de insultele tale la adresa lui. Și, ca să știi: nu favorizez pe nimeni.
×