Sari la conținut

StefanAdv

Membru
 • Număr conținut

  93
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre StefanAdv

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  StefanAdv#5245

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. StefanAdv

  Sunt aproape 5 zile, si nici un raspuns. Astept in continuare.
 2. StefanAdv

  Da o am, dar nu vad nimica acolo..
 3. StefanAdv

  1) *Nick-ul tau: qStefanAdv_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: AlexandruSAN 3) *Motivul pentru care ai fost banat: cica hack vad la reclamatie 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) http://prntscr.com/nnmjti 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Stie doar sa fie avion, nu sa-i faca pe altii 7) Alte comentarii:
 4. StefanAdv

  Prime cu toate kit-urile de pe server.
 5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 6. StefanAdv

  Esti asa saracie ca nu ai bani de 2 pc-uri? .. Sau ce pnm, aia nu e o dovada ca am hack doar pentru ca sunt cu 2 cont-uri pe ip.. Ma ajuta frati-miu sa fac kill-uri, care-i problema ta? Si puteai sa nu dai ban pe silent?..
 7. StefanAdv

  Clar. am gresit sectiunea, poate sa-i dea un moderator move la sectiunea Factions?..
 8. 1) Nick-ul tău: qStefanAdv_ 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu 3) Staff/Donator: donator 4) Motivul pentru care il reclami: ban aiurea in *cenzurat*.. 5) Dovada: https://imgur.com/a/EVUqHoY 6) Alte comentarii: nope
 9. StefanAdv

  1) *Nick-ul tau: qStefanAdv_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: TensaZangetsu 3) *Motivul pentru care ai fost banat: Cica hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/EVUqHoY crash indata ce primii ban.. 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Nu am avut hack.. 7) Alte comentarii:
 10. StefanAdv

  Salut , as vrea plugin-ul featherboard si un config pt skypvp
 11. StefanAdv

  https://imgur.com/a/FBs4zBG
 12. StefanAdv

  1) *Nick-ul tau: qStefanAdv_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Brian 3) *Motivul pentru care ai fost banat: cica ''hack'' da' nici nu ma luptam cu el 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/FBs4zBG poza e mica pt ca era windowed jocu 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Ca nu aveam hack, si cred ca-s banat degeaba 7) Alte comentarii: Daca n ai dovada zi o data , sa nu mai astept 24h degeaba.
×