Sari la conținut

HereIsDavid

Membru
 • Număr conținut

  70
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  10,034 [ Donate ]

Reputație Comunitate

2 Neutru

Despre HereIsDavid

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. HereIsDavid

  "Nu mai fac in veci reclama" :))))
 2. HereIsDavid

  1. Nick: iDavid_ 2. Propunerea ta: Sa nu se extinda focul cand arzi ceva. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nu mai iau foc casele jucatorilor PE PROTECTIE, am reusit sa dau foc uneia :)))) 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: No. 6. Alte comentarii:
 3. 1. Nick: iDavid_ 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Cand plasezi multe protectii incepe sa fie lag pe server. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival. 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: - 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Alte comentarii: Da.
 4. HereIsDavid

  1. Nick: iDavid_ 2. Propunerea ta: Sa se adauge un backpack mai mare in functie de gradul pe care il detii pe server. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival. 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Mai mult spatiu pentru a depozita iteme, pentru ca mie sincer nu-mi ajunge inventarul cand vreau sa construiesc ceva si am nevoie de multe materiale si spatiu. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 6. Alte comentarii: Desigur.
 5. HereIsDavid

  1. Nume in joc: iDavid_ 2. Numar (alege un numar de la 1 la 24): 6 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Da 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Da 5. Sigur vei putea ajunge la event? Da SCOATETI ANTI CHEAT-UL VIETII CA NE SCOATE
 6. HereIsDavid

  1. Numele in joc : iDavid_ 2. Esti sigur ca poti participa?: Da 3. Numar (De la 1 pana la 24, in ordine): 6
 7. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid_ 2) Nick-ul celui reclamat: DisTrugator 3) Sectiunea: Survival 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (Kill-Aura) 5) Dovada: 6) Alte comentarii: Se vede clar ca scria in chat si avea kill aura on, nu avea cum sa tasteze asa de repede.
 8. HereIsDavid

 9. HereIsDavid

  Am facut si eu o propunere la fel, au acceptat-o si nu au mai pus :))
 10. HereIsDavid

  1. Nick: iDavid_ 2. Propunerea ta: Sa schimbati versiunea de backpack pentru ca se sterg itemele cand mori si e aiurea + sa adaugati backpack-uri mai mari in functie de gradul pe care il detii. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival. 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Mai mult loc pentru stocare cand esti intr-o expeditie idk :)) 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu. 6. Alte comentarii: Desigur.
 11. HereIsDavid

  1. Numele pe server : iDavid_ 2. Sectiunea preferata pe server : Survival 3. ID discord : David.#3406 4. Managerul preferat de pe server ( Raden , Laur sau Pennk ) : Raden 5. Ce schimbari ati vrea sa fie pe serverul Play : Sa schimbati anti cheat-ul de pe survival ca e varza rau.. 6. Administratorul preferat de pe forum ( Dino , Blurry, Raden ,MrHero, Browk sau Delwe ) : Raden 7. Personajul preferat din benzile desenate (ex. Superman, Batman) : Spiderman 8. Alegeti un numar intre 1 si 9999 : 3605
 12. HereIsDavid

  1. Nume în joc: iDavid_ 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 6
 13. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: Tropical 3) Sectiunea: SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (Anti-Knockback) 5) Dovada: https://youtu.be/3iB6_nZR-eo 6) Alte comentarii:
 14. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: LolWhoLol1 3) Sectiunea: Factions 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (B-Hop) 5) Dovada: https://youtu.be/kV_HrR2B1CI 6) Alte comentarii:
 15. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: Maximilian_YT 3) Sectiunea: SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (Kill-Aura) 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
×