Sari la conținut

HereIsDavid

Membru
 • Număr conținut

  58
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  6,215 [ Donate ]

Reputație Comunitate

1 Neutru

Despre HereIsDavid

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. HereIsDavid

  1. Nume în joc: iDavid_ 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 6
 2. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: Tropical 3) Sectiunea: SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (Anti-Knockback) 5) Dovada: https://youtu.be/3iB6_nZR-eo 6) Alte comentarii:
 3. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: LolWhoLol1 3) Sectiunea: Factions 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (B-Hop) 5) Dovada: https://youtu.be/kV_HrR2B1CI 6) Alte comentarii:
 4. HereIsDavid

  1) Nick-ul tău: iDavid 2) Nick-ul celui reclamat: Maximilian_YT 3) Sectiunea: SkyPvP 4) Motivul pentru care il reclami: Hack (Kill-Aura) 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 5. HereIsDavid

  1) *Nick-ul tau: iDavid_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: Heros92 3) *Motivul pentru care ai fost banat: 2 conturi la event 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: 7) Alte comentarii:
 6. 1. Nick: iDavid_ 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Te scoate efectiv degeaba din combat. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: Survival. 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Nu e nevoie, puteti observa in videoclip. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: Video 1 Video 2 6. Alte comentarii: Presupun ca e ceva de la anti cheat idk.. inainte chiar nu facea asa nu aveam absolut nicio problema in pvp.
 7. HereIsDavid

  Nici macar un nume nu stii sa scrii corect.. Poftim dovada : https://imgur.com/a/pQguzrr
 8. HereIsDavid

  1. Nume în joc: iDavid_ 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 23
 9. HereIsDavid

  Poate imi scrii si tu numele corect, ar trebui sa primesti t/c ca eu caut direct cu numele meu nu stau sa ma uit prin toate cererile. 2018-10-11_21-48-11_.mp4
 10. HereIsDavid

  De ce toti trebuie sa faceti poza dupa 5 minute sau mai mult dupa ce luati ban.. dai prea ciudat. 2018-10-11_21-48-11_.mp4
 11. HereIsDavid

  Up.
 12. HereIsDavid

  1. Nume in joc: iDavid_ 2. Numar (alege un numar de la 1 la 200): 3 3. Esti sigur ca poti ajunge la event?: Da 4. Esti constient ca prin inscrierea la acest event vei pierde orice item pe care il vei avea la tine cand event-ul va avea loc?: Da 5. Sigur vei putea ajunge la event?: Da
 13. HereIsDavid

  1. Cum te numești?: David. 2. Nume în joc (nickname): R3becca (contul pe care vreau gradul, mai am un cont cu prime pe numele iDavid_ de pe care am fost activ pana acum) 3. Vârstă: 14. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): aolo guci#3406 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Flyer. 6. De cand deții gradul?: Din vara. 7. Păstrezi accesele de donator?: Nu am nevoie. 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru capabil sa-si indeplineasca conditiile si activ. 9. De ce să te alegem pe tine?: Pentru ca joc de mult timp pe acest server (cam de 3 ani) si pot face fata acestui rol si stiu cum este. 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Am citit cu atenție acest regulament, mă simt pregatit să intru în personalul Play, sunt de acord ca dacă abuzez sau greșesc să fiu sancționat. O să respect gradele superioare și mă voi subordona acestora. 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): In primul rand acord acele mute-uri pentru ca dureaza cel mai putin, apoi ii spun jucatorului sa raporteze hack-erul pe forum si dupa ii spun celuilalt jucator sa raporteze bug-ul pe forum si ii spun unui operator despre bug. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun frumos ca nu am voie sa-i zic acea informatie. 13. Alte comentarii: Stiu ca nu am eu 10 reclamatii dar am dat in jur de 50 de ban-uri doar pe survival si zic ca e suficient :))
 14. HereIsDavid

  1. Nume în joc: iDavid_ 2. Ești sigur că poți participa?: Da 3. Număr(DE LA 1 LA 24): 2
 15. HereIsDavid

  Daca tu zici ca e lag nu stiu ce sa zic, nu am mai vazut sa ai lag si sa mananci mar si sa dai cu sabia. Probabil aveai anti kb pe buton :))) da.mp4
×