Sari la conținut

y k o

Membru
 • Număr conținut

  734
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  1
 • Puncte

  6,895 [ Donate ]

y k o a câștigat ultima dată ziua din Iulie 22 2018

y k o a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

11 Bun

1 Urmăritor

Despre y k o

 • Rang
  since 2015

Personal Information

 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  Uido#0512

Vizitatori Recenți Profil

950 citiri profil
 1. y k o

  1. Numele real: Valentin 2. Vârsta: 19 3. Toate nickname-urile folosite pe forum / în joc: yko 4. Numărul de ordine în blacklist: 61 5. Cine te-a adăugat în blacklist: Nu stiu sigur, banuiesc ca MrHero 6 Care a fost motivul adăugării în blacklist: Niste certuri intre mine si Hero cu mult timp in urma, pe vremea cand eram in administratie. 7. Îți recunoști faptele pe care le-ai făcut?: Bineinteles, imi asum tot ce am facut. 8. De cât timp ești pe comunitate?: 2015 9. De cât timp ești in blacklist?: Nu stiu sigur, am fost scos apoi am fost bagat iar, deci de foarte mult timp. 10. Explicații pentru care nu ar trebui să fi în blacklist însoțite de dovezi: Pentru ca am fost bagat in blacklist doar pe baza unor vorbe spuse de mine, nu am fost bagat pentru anumite fapte facute de mine. Daca era vorba sa fac ceva concret si sa deranjez intelegeam, doar am spus ceva, nu am facut nimic concret. Mi-am petrecut foarte mult timp aici, am cele mai vizualizate tutoriale de pe forum: acesta, acesta si asta la care am muncit foarte mult si am pus suflet. Nu vreau grad aici, nu vreau sa fac parteneriate/afilieri, vreau doar sa nu fiu in blacklist, din moment ce mi-am dedicat cativa ani si am administrat aici, inteleg ca am gresit, desi cred ca e exagerat sa fiu in blacklist. In plus, cred ca am stat destul..,ramane la decizia ta, daca nu poti sa treci peste, grow up.
 2. y k o

  De unde le-ai descarcat? Iti recomand sa descarci de aici fawe: https://www.spigotmc.org/resources/fast-async-worldedit-voxelsniper.13932/ Si sa iei worldguard de aici: https://dev.bukkit.org/projects/worldguard Daca nu merg, ce erori primesti?
 3. y k o

  pro, totusi mi-e sa nu se abuzeze.
 4. y k o

  1. Sugestie: Daca serverele comunitatii sunt offline mai mult de 2-3 saptamani sa fie scoase din comunitate, sau daca media jucatorilor pe o anumita luna este sub X numar jucatori sa fie scosi din comunitate. 2. Beneficii: Nu vad rostul serverelor care sunt inutile si care nu aduc efectiv niciun beneficiu comunitatii, adica nu inteleg de ce ai tine in comunitate un server care e offline de prea mult timp si care are 0 jucatori, denota faptul ca ownerii nu vor sa investeaza in server/promovare. 3. Tutorial de implementare: - 4. Comentarii adiționale:
 5. y k o

  contra.
 6. y k o

  Punctul 6 nu este doar ca sa vedem daca ai tu erori, este sa ne dam seama ce plugin-uri ai, altfel nu prea te putem ajuta. Daca scoti essentials mai apare mseajul ala? Daca tot apare incearca sa scoti fiecare pugin pe rand si spune-ne de la ce plugin era. Daca este de la essentials s-ar putea sa fie de la motd-ul de la essentials, daca tu l-ai pus gol s-ar putea as lase un mesaj gol in chat cand intri.
 7. y k o

  1. Sugestie: Daca un server iese din comunitate, indiferent daca renunta sau daca este dat afara, sa nu mai poata face afiliere decat peste 30 de zile. Server-ul msurgent a iesit acum cateva zile si ieri au facut afiliere iar, ori ies din comunitate, ori stau aici? Un delay de 30 de zile ar fi foarte ok, adica sa se aplice indiferent daca esti dat afara sau daca renunti. 2. Beneficii: Nu s-ar mai bate joc de comunitate si nu s-ar mai face post-uri aiurea. 3. Tutorial de implementare: - 4. Comentarii adiționale: -
 8. y k o

  Bine ai venit. rau ai nimerit
 9. y k o

  Nu stiu daca este cel de pe play, probabil cel de pe play este unul custom, fiind usor de facut asa ceva. Am gasit in schimb unul asemanator care-ti permite se selectezi ce block-uri si cate block-uri sa fie pe un chunk, aici Si poti modifica si mesajul.
 10. y k o

  Depinde ce plugin folosesti pentru tablist, eu ti-am facut un config pentru TitleManager -> aici Si pentru featherboard ti-am dat direct de la header pana la footer, aici
 11. y k o

  1. Nick-ul userului reclamat: Alexandruu 2. Motivul pentru care il reclami: t/c prea devreme 3. Dovada: 4. Link spre topic: 5. Comentarii adiţionale:
 12. y k o

  1. Nick-ul userului reclamat: BerkayFTW 2. Motivul pentru care il reclami: titlu aiurea / topic-aiurea 3. Dovada: 4. Link spre topic: 5. Comentarii adiţionale:
 13. y k o

  Ti-a raspuns si Teodor la intrebarea ta, de ce nu ramai la acel topic? Nu e nevoie sa faci 10 topic-uri pentru aceeasi problema. Uite aici unul facut de Teodor -> https://pastebin.com/ijdf0rtS Daca nu-ti merge incearca asta -> https://pastebin.com/dUFF80XM Si instaleaza si SilkSpawners, s-ar putea sa fie de la asta. Si vezi ca mai ai un ex facut de autorul plugin-ului aici
 14. y k o

  Daca te interesai putin inainte, si cautai MVdW Placeholders, gasesai linia asta {stat_kills} Total mob + player kills Returns: Number Foloseste asta: {stat_pkills} Player kills Returns: Number Uite aici un link unde gasesti mai multe placeholdere.
 15. y k o

  Nu prea e bine sa ceri plugin-uri de permisii, pentru ca tu nu stii exact ce plugin-uri foloseste acel server. Ca sa mearga complet trebuie sa folosesti exact aceleasi plugin-uri ca acel server. Uite un groupmanager configurat, aici Desi, iti recomand sa iti faci singur gradele, pe gustul tau, ai aici un tutorial Uite inca un tutorial succes.
×