Sari la conținut

MrHero

Administrator
 • Număr conținut

  1.304
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  20
 • Puncte

  1,002,495 [ Donate ]

Orice postat de MrHero

 1. Aici se adresează întrebări strict referitoare la forum. In caz contrar, veţi fi sancţionati. Maxim 2 întrebari pe zi, fară întrebari stupide. La întrebari vor raspunde doar cei care deţin minim gradul de gradul de Helper.
 2. MrHero

  1. Nume: Alin 2. Varsta: 17 soon 3. Activitati pe care le practici in timpul liber: Sala si LOL. 4. Poze: https://imgur.com/a/H2bdwv8 Is facute fara asta. 5. Alte informatii (optional): poate fac update la poze de ziua mea
 3. MrHero

  1. Prenumele tău : Alin 2. Vârsta : 17 3. Ce hobby-uri ai ? : Time wasting. 4. Ce filme / seriale îți plac ? : Anime for life. 5. Ce te-a determinat să te alături echipei Minecraft-România.Ro ? : In mare parte, prieteniile legate cu "veterani" Mc-Ro and i got nothing better to do tbh. 6. De cât timp ești în staff ? : Din 2014-2015. 7. Ce intenții ai / cu ce ai vrea să ajuți comunitatea ? : Thats not for me to decide, o sa vedeti si singuri. 8. Mai spune-ne câte ceva despre tine : -
 4. MrHero

  Scuzele sunt acceptate. Nu eu te-am bagat in Blacklist deci nici nu te scot. Bye
 5. MrHero

 6. MrHero

  lmao, provoc cearta? Ai venit aici atacand comunitatea. Why? ca ai fost dat afara de aici de 3-4 ori ca erai incompetent. De aceea nu cred ca esti competent sa faci nimic nici cu acea comunitatea fara ajutorul lui Mega si celorlalti din staff. Singurul motiv pentru care tu esti Admin e pentru ca platesti host-ul. Altfel ma indoiesc ca mega ar fi fost de acord sa colaboreze cu un copil ca tine. Si nu twat, ti-am dat link de la twitch browse, nu de la un video. Asta dovedeste ca mc-ul e mort, doar 60k viewers? Dintre care maxim 20k sunt vorbitori de engleza, ( Cel mai vizionat e din alta tara la fel si 60% din canalele din top) deci ce te face sa crezi ca situatia e mai stralucita in romania? Si ce exact ai spus despre mine? Si unde am incercat eu sa provoc cearta? Tu esti cel care a venit asteptand asta, daca crezi ca poti sa vi aici si sa insulti munca mea si a restul adminilor doar ca un copil iritat ca tine nu a putut ajunge mai sus de mod, si nu iti spune nimeni nimic. well there's ur answer.
 7. MrHero

  lmao nigga getting facts from wiki. Asa si ce visitatori atragem noi de la voi?
 8. MrHero

  Daca interactiunea nu conteaza, cum asumi tu ca doar 30-40 de membri sunt activi pe forum cand sunt sute de postari zilnice pe sectiunea server-ului play? Continui sa spui ca comunitatea e moarta, cea ce e normal cand se focuseaza pe un joc pe cale de moarte. Cautati argumentele mai bine, te contrazici singur. Iar legat de staff, doar el imi da speranta sa fie ceva de acest proiect. Stiu ca staff-ul e capabil, nu am zis ca l-ati luat fortat de la noi, voiam sa insinuez ca avem acelasi staff. Wonder why.
 9. MrHero

  Okay, dar interactiunea voastra cu membri se afla doar pe sectiunea serverelor din comunitate, nimic legat de forum. Si cu toate astea, noi samptamanal crestem cu 100 de membri. Criticile tale la adresa comunitati nu o sa te ajute sa intri in parteneriat, lmao. Grow up. Singurul motiv pentru care cererea merita o santa e pentru staff-ul care l-ai luat de la noi. Lmao.
 10. MrHero

  avem mai multi membri pe zi de cat aveti voi pe forum, si ai tupeul sa comentezi cand cineva iti spune ca comunitatea ta e mica? lmao
 11. MrHero

  same
 12. MrHero

  V1 effecte
 13. MrHero

  V2. Text si e mai imd style. Noice
 14. MrHero

  V2, funny idea. Creativ
 15. MrHero

  V1, mai simplistic dar idea e buna
 16. MrHero

  V1 text si idee. Culorile sunt bune too
 17. MrHero

  V1, idea pusa mai bine in practical si text
 18. MrHero

  1) Numele tău: Hiro 2) Username-ul de pe League: depinde de regiune 3) Rank: g4 4) Discord: - 5) Rolul ales (TOP/JUNGLE/MID/ADC/SUPPORT): orice but jungle
 19. MrHero

  No.
 20. MrHero

  1. Lucrare (avatar/semnătură/logo/rankbar): Avatar 2. Dimensiune: 150x300 sau 150x250 3. Stock/Temă: Ceva similar cu asta. logo-ul nou > 4. Text principal: - 5. Text secundar : Avatar 6. Alte cerinte: Amaze me.
 21. MrHero

  > În cazul în care postaţi în aceasta secţiune, asiguraţi-vă că nu încălcaţi vreuna din regulile de mai jos. 1. Nu aveţi voie să cereţi resurse ce trebuie cumpărate (ex.: plugin-uri premium). Sancţiune: [W] 2. ORICINE poate să raspundă, dar cu condiţia de a ajuta autorul topic-ului, fară a-l incurca. Sancţiune: [W] 3. Nu aveţi voie sa repeţati răspunsurile date deja. Sancţiune: [W] 4. Resursele banale, precum şi topicurile făcute în bătaie de joc sunt interzise. Sancţiune: [C] 5. Nu aveţi voie să raspundeţi altor cereri din acelaşi topic, decât cererii principale. Sancţiune: [W] 6. Nu aveţi voie să folositi link-uri ce generează bani. Sancţiune: [W] 7. Nu aveţi voie să faceţi mai mult de două cereri pe zi sau mai mult de 6 pe săptamană. Sancţiune: [W] 8. Nu aveţi voie să postaţi videclipuri care conţin mai multe resurse. (ex.:Top-uri de plugin-uri). Sancţiune: [W] 9. Pentru fiecare cerere se face un topic nou. Sancţiune: [C] 10. Nu aveți voie sa cereți traduceri mai lungi de 100 de randuri. Sancţiune: [C] 11. Este strict interzis sa oferiti resurse neactualizate de mai bine de UN 1 an decât dacă sunt perfect funcționale. Sancţiune: [W] Sectiunea de cereri resurse nu este pentru a cere servere/pluginuri/configuri gata făcute/traduse/configurate, este pentru a va ajuta cu un respectiv plugin sau respectivele resurse de care aveți nevoie, nici de cum sa lucreze staff-ul Minecraft-Romania.Ro in locul vostru.
 22. MrHero

  1. Tip lucrare: 2. Dimensiune: 3. Stock/Temă: 4. Text principal: 5. Text secundar: 6. Alte cerințe: Informatii utile *De acum puteți cere orice tip de avatar chiar dacă este .gif sau blackscreen, însă designerii nu sunt obligați să vă raspundă la cereri deoarece necesită un efort mai mare aceste tipuri de avatare. *Se recomandă citirea regulamentului înainte de a posta o cerere, click aici. Nerespectarea acestuia duce la sacționarea pe forum.
 23. MrHero

  1. Nu aveti voie sa cereti doua lucrari in aceeasi cerere. Sanctiune: [W] 2. Nu aveti voie sa cereti o lucrare pentru o alta persoana. Sanctiune: [W] 3. Cei care raspund la cereri sunt obligati sa folosesc watermark-ul "minecraft-romania." sau abrevierea "mc-ro".Variantele "minecraft-romania.ro" si "mc-ro.ro" sunt ,de asemenea,admise. Sanctiune: [W] 4. Cerintele nu se pot edita dupa ce acestea au fost postate. Sanctiune: [Blacklist] 5. Nu sunt permise stock-uri lq (low quality - calitate mica). Sanctiune: [W] 6. Nu sunt permise stock-uri cu tema pornografica (sa nu expuna partile intime a unei persoane). Sanctiune: [W] 7. Nu sunt permise stock-uri deja editate. Sanctiune: [W] 8. Minim 50 post-uri pentru a face o cerere, si staff-ul este obligat sa respecte aceasta regula. Sanctiune: [W] 9. Doar persoanele care detin gradul de vip au dreptul la avatare .gif. Sanctiune: [W] 10. Informatile de cerere trebuie completate corespunzator si in detaliu, cererea lucrarilor pe baza de "ceva cool" sau "ceva frumos" este interzisa. Sanctiune: [W] + [Lucrarea mutata la cos] Informatii aditionale * [W] - Warn la sectiune nu pe forum. Daca respectivul o sa primeasca 3/3 o sa fie bagat in blacklist pentru 30 de zile. * Avatarele blackscreen necesita un efort mai mare de cat avatarele pe teme normale, prin urmare daca la cerere nu veti primi raspunsuri, nu este vina designerilor. Este recomandata punerea unei teme secundare, daca prima tema este blackscreen.
×