Sari la conținut

MrWolvel

Membru
 • Număr conținut

  145
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2
 • Puncte

  6,276 [ Donate ]

MrWolvel a câștigat ultima dată ziua din Septembrie 26 2018

MrWolvel a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

22 Excelent

2 Urmăritori

Despre MrWolvel

 • Dată Naștere 10.10.2003

Personal Information

 • Descriere
  No.
 • Oraș
  Chisinau.
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  MrWoLveL#8880
 • ID Skype
  No.
 • ID Blizzard
  No.

Vizitatori Recenți Profil

997 citiri profil
 1. MrWolvel

  1. Numele pe server :DomnulWolvel 2. Sectiunea preferata pe server :Factions 3. ID discord :MrWoLveL#8880 4. Managerul preferat de pe server ( Raden , Laur sau Pennk ) :pennk 5. Ce schimbari ati vrea sa fie pe serverul Play :niciuna 6. Administratorul preferat de pe forum ( Dino , Blurry, Raden ,MrHero, Browk sau Delwe ) :delwe 7. Personajul preferat din benzile desenate (ex. Superman, Batman) :Batman 8. Alegeti un numar intre 1 si 9999 :4875
 2. MrWolvel

  Incearca cand intri pe server sa schimbi levelu de chunks intre [5;10]Si daca nu merge dezactiveaza antivirusul,daca nici asta nu o sa mearga atunci e de la server,dar putin probabil.
 3. MrWolvel

  DashDestroyer Th3FearLord Inf3riorLow MrInfor
 4. MrWolvel

  1. Nume:Andrei 2. Vârsta:14 3. Link către prezentarea ta:Nu am 4. Pe baza a ce dorești să aplici pentru grad? ( activitatea de pe forum / testare ) :activitate forum. 5. Ce idei pentru îmbunătățirea forumului ai avea?:Nu vreau sa ma complic dar tema forumului e complexa si atragatoare,ar fi interesant cand intri pe una din sectiunile serverelor ale comunitatii tema sa fie mai diferita,mai complexa,mai colorata asa incat sa atraga utilizatorii. 6. Link către topicul în care crezi că ai ajutat cel mai bine ( in cazul aplicării pentru activitate) :- 7. Experiență moderare:6/10 8. De cât timp navighezi pe această comunitate?:Din 2017 9. Ce schimbări ai aduce regulamentului actual?:Momentan nimic. 10. Contact (Discord):MrWoLveL#8880 11. Alte precizări:..
 5. MrWolvel

  1. Tutorial (Link sau descriere): 2. Din ce categorie face parte tutorialul:Pluginuri 3. Autorul sau:LtJim007 4. Cu ce ar ajuta utilizatorii:Pt bungecoord,adica in loc de busola sau ceva de genu ai putea folosi niste portale.
 6. MrWolvel

  1) Nick:DomnulWolvel 2) Gradul detinut:Manager 3) Motivul pentru care te retragi:nu mai ai timp de pc si vreau sa m-am cam saturat sa imi pierd timpul pe pc,poate in viitor o sa revin dar nu se stie. 4) Comentarii aditionale:as face o lista de respecte dar ii respect pe toti din staff,apropo sa ajungeti aici doar ca sa aveti sloturile pline https://imgur.com/a/GCjWXgw=]]]]]]]
 7. MrWolvel

  Pro<3
 8. MrWolvel

  Nume:Andrej IGN: (In-Game-Name):DomnulWolvel Varsta:14 Experienta:9/10 ID discord:MrWolvelL#8880 Intre ce interval de timp te putem gasi pe server?:idk,de la 6 pana la 9 sau cv de genu.
 9. MrWolvel

  Desi nu ai citit regulamentul,cererea e bine formulata. Pro
 10. MrWolvel

  SkaY
 11. MrWolvel

  Pro;<
 12. MrWolvel

  Pro
 13. MrWolvel

  Contra,regulament necitit si "imi place gaming" nu e calitate,scenariul la fel nu m-a impresionat.
×