Sari la conținut

Bengalitos

Membru
 • Număr conținut

  45
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită


Urmăritori

Fără urmăritori

Informații

Group

Membru

Număr conținut

45

Dată Naștere

Necunoscut

Ultima Vizită


Înregistrat

 1. Bengalitos

  1) Nick-ul tău: sHred 2) Nick-ul celui reclamat: Sillas_ 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: Mi-a dat remove 6) Dovada : Mi-a fost spart contul iar cineva a dat pe chat ca il vinde , asa am inteles de la un prieten. eu acuma ce sa fac. Nu vreau ca sillas sa pateeasca ceva vreau decat sa iau gradul inapoi aveam supreme. 7) Alte comentarii:
 2. Bengalitos

  1.Numele tau: sHred 2.Esti sigur ca vei putea ajunge la eveniment: 100% 3.Numar (un numar de la 1 la 24): 24
 3. 1. Nick: sHred 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Uneori , cand tragi cu ak-ul te scoate de pe server si te glitchuiesti. 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: RolePlay 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Cant te bati cu cineva , se mai intampla ca atunci cand tragi cu ak-ul dupa el sa te glitchuiesti si dupa sa te scoata de pe server , iar dupa , cand intri iar pe server , pana ti se incarca , cel cu carte te bateai te omoara . :(( 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: Nu dar se poate verifica. 6. Alte comentarii : Sper sa se rezolve deoarece e un bug enervant.
 4. Bengalitos

  1) Nick-ul tău: sHred 2) Nick-ul celui reclamat: FakeNameHD 3) Staff/Donator: Staff (Politist RolePlay) 4) Sectiunea: RolePlay 5) Motivul pentru care il reclami: Abuz Jail 6) Dovada : Sa prezinte el dovada pt jail ( El a dat primul in mine si a incercat sa ma omoare , iar dupa tot el imi da jail , pai ce e asta ? Ori suntem golani ori nu mai suntem) 7) Alte comentarii: Ori suntem golani ori nu mai suntem
 5. Bengalitos

  De la cine ai primit shulkerul ?
 6. Bengalitos

  1. Nick: sHred 2. Propunerea ta: Sa se mareasca damageul Sabiei cu sharpness 5 de la 10 dmg la 13.75 dmg iar potiunea de strength sa dea 260% dmg bonus in loc de +6 dmg bonus 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: Survival 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: PvP-ul va fii mai distractiv si neplictisitor. Eu unul m-am saturat sa ma bat cu unu jumatate de ora sa ii sparg 2 seturi si dupa sa bage repede sticlute. Cateodata , ma bat si fara mar op , deoarece damageul e prea mic si nu imi iau dmg mare. Plus de asta , multi playeri isi doresc ca pvp-ul sa fie exact ca pe 1.8 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Am zis mai sus. 6. Alte comentarii: ar aduce un bonus mare sectiunii.
 7. Bengalitos

  1. Nick: sHred 2. Propunerea ta: 1. Sa se adauge anviluri la shop pe care le poti pune in casa , la un pret ridicat (5k) 2. Sa se faca si un top kills pe RolePlay gen o lista Most Wanted care sa fie la spawn sau la sediul politistilor , pentru ca acestia sa prinda criminalii in serie mai repede. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: RolePlay 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Eu , spre exemplu am o carte cu eficienta 4 de la pesuit si nu am ce face cu ea , plus de asta sunt multi playeri care vor sa isi repare itemele . Nu sunt absurd ca acest lucru sa fie gratis. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Am specificat mai sus 6. Alte comentarii: sper sa fie acceptata.
 8. Bengalitos

  1. Cum te numești?: Darius 2. Nume în joc (nickname): sHred 3. Vârstă: 14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Darius#1631 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Supreme 6. De cand deții gradul?: De 1 luna si ceva 7. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Sunt un membru al comunitatii foarte activ , am mult timp liber , asa ca ma pot ocupa de codati sau de cei ce au un limbaj necorespunzator . 8. De ce să te alegem pe tine?: Merg pe principiul : Ma respecti , te respect , si in plus , ma joc pe 4 sectiuni de pe server (Survival , Factions , SkyBlock , RolePlay , la momentul de fata pe RolePlay sunt cel mai Activ.) 9. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: PlaySquad 10. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): 1.Dau mute jucatorului ce injura in chat : 20m sau 1d daca injura serverul sau un membru staff. 2.Dau mute celui ce spameaza 20m sau 1d daca e spam excesiv. 3. Trimit mesaj pe discord unui operator pentru a verifica bugul cu scopul de a-l rezolva. 4.Pornesc un program de filmat si ma duc personal sa verific respectivul codat. 11. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu stiu , scuze. 12. Alte comentarii: * Daca nu am cele 25 de posturi pe forum mai am un cont mai vechi , pe care cred ca am cele 25 de posturi , daca e nevoie ma voi loga pe el si voi lasa un comentariu pentru a-mi confirma identitatea.
 9. Bengalitos

  1. Nick: sHred 2. Propunerea ta: Adaugarea Mai multor jocuri de noroc --- La casino sa se adauge si ruleta si barbut intre playeri/coinflip. Sa se miscoreze cooldown-ul de la coinflip din 1h in maxim 5m. Si sa mai poti modifica suma pe care vrei sa o joci la pacanele , nu doar 100 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: RolePlay 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Ar fii mult mai interesant cu mai multe jocuri de noroc. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nup 6. Alte comentarii: Sper sa fie implementata
 10. Bengalitos

  1. Nick: sHred 2. Propunerea ta: Sa se adauge sabii de iron drept cutit la dealerul de arme . 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: RolePlay 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Sunt putine arme pe roleplay , iar melee nu este niciuna , si cred ca ar aduce un bonus. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu dar nu cred ca este nevoie. 6. Alte comentarii: Sper sa fie aprobata.
 11. Bengalitos

  1. Nick: sHred 2. Propunerea ta: Sa se adauge veste antiglont ( armuri de iron ) care sa fie date politstilor si AWP (sniper care sa omoare un player din 2-3 lovituri , iar scope-ul sa fie capul de dovleac retexturat. 3. Sectiunea pe care doresti sa fie implementata: RolePlay 4. Cu ce crezi ca va ajuta?: Sunt multi playeri care vor acest update , iar mai ales awp-ul ar fii un update interesant , deoarece sunt doar 2 pusti in joc. 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Nu dar se poate realiza. 6. Alte comentarii: Sper sa se aprobe acest update.
 12. Bengalitos

  1) Nick-ul tău: Calvin 2) Nick-ul celui reclamat: zTheMihai69 3) Staff/Donator: Staff 4) Sectiunea: Factions 5) Motivul pentru care il reclami: mute gresit 6) Dovada https://imgur.com/a/DtwoNRa https://imgur.com/a/8Cu5IkP 7) Alte comentarii: unmute , nu ma intereseaza daca ia warn sau nu . Pt aia trebuia cel mult caps lbj
 13. Bengalitos

  1) Nick-ul tău:Calvin 2) Nick-ul celui reclamat:TecknoX 3) Staff/Donator:Donator 4) Sectiunea: Survival 5) Motivul pentru care il reclami: warn aiurea 6) Dovada : https://imgur.com/a/Ys9xBDO 7) Alte comentarii: - Editat Mai 27 de CHULMINKIM
 14. Bengalitos

  ai cam gresit poza sefule :)))
 15. Bengalitos

  1) Nick-ul tău: Calvin 2) Nick-ul celui reclamat: TecknoX 3) Sectiunea: surivival 4) Motivul pentru care il reclami: warn aiurea 5) Dovada: https://imgur.com/a/Ys9xBDO 6) Alte comentarii: Vreau sa mi se scoata si warnurile celalalte ( date de silviobxl2006) deoarece si acelea sunt pe motiv aiurea (spawn kill)

Reputație Comunitate

0 Neutru

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Activează
×