Sari la conținut

TheRed5REKT

Membru
 • Număr conținut

  290
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Neutru

1 Urmăritor

Despre TheRed5REKT

Vizitatori Recenți Profil

549 citiri profil
 1. TheRed5REKT

  https://imgur.com/a/7krlxWn Daca folosesti un limbaj indecent nu trebuie sa te adresezi cuiva sa fii sanctionat...
 2. TheRed5REKT

  1. Cum te numești?: Daniell 2. Nume în joc (nickname): TheRed5REKT 3. Vârstă: 15 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): red < 3#7304 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Supreme 6. De cand deții gradul?:Am avut vip timp de 2 wipe-uri si ceva si recent am donat pentru up la supreme. 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru foarte activ . 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt activ, intelegator . 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?:Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Prima oara sanctionez pe cel care spameaza chat-ul , dupa o sa-l sanctionez pe cel care injura , o sa incerc sa filmez acel codat si o sa-l sanctionez conform regulamentului daca chiar este codat , O sa vorbesc cu respectivul player despre respectivul bug sa vad daca chiar acel bug exista si daca acel bug exista o sa chem un operator. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii spun ca nu detin acea informatie. 13. Alte comentarii: love
 3. TheRed5REKT

 4. TheRed5REKT

  Mhm de cand ai voie sa lucrezi cu god la cartier? L-ai uitat pornit :))) erai constient ca ai god si de aia ai si venit la mine + fly-ul . In timp ce eu incercam sa dau cu arcul in tine tu faceai misto pe chat.
 5. TheRed5REKT

  1) Nick-ul tău:TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat:AlexGG13 3) Staff/Donator:Staff 4) Motivul pentru care il reclami:Abuz de grad. 5) Dovada 6) Alte comentarii: mno
 6. TheRed5REKT

  Ai mai primit respins odata pe aceiasi dovada dar daca tot insinuezi ca am hack poftim filmarea in timp ce ne bateam : Salut.
 7. TheRed5REKT

 8. TheRed5REKT

  Salut , Momentele din filmare unde se vede clar hack-ul : 0:18 , 0:38 , 0:45 , 0:57 , 1:22 hit cu spalte si in cealalte faze date se vede reach ul
 9. TheRed5REKT

  1) *Nick-ul tau:TheRed5REKT 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:pugii 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/1oBVvCt 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:abuz din partea respectivului player 7) Alte comentarii:
 10. TheRed5REKT

  1) Nick-ul tău: TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat: pugii 3) Staff/Donator:Donator 4) Motivul pentru care il reclami:limbaj 5) Dovada https://imgur.com/a/DRkX3O9 6) Alte comentarii: .
 11. TheRed5REKT

  Salut ! Dovada cu care te-am banat eu a fost filmata inainte cu 1 ora si ceva pentru ca am dat dovada la un admin sa verifice daca chiar ai folosit pe necuratu , in acel timp ai avut timp sa te reconectezi fara hack , ti-am dat trade pentru a ma asigura ca nu esti in lupta . Poftim si dovada : secunda 0:6 pe viteza 0:75 pt a se observa mai clar dai cu spatele in mine!
 12. TheRed5REKT

  Vorbe fara rost.
 13. TheRed5REKT

  1) Nick-ul tău:TheRed5REKT 2) Nick-ul celui reclamat:xShadowPvP 3) Staff/Donator:Donator - Supreme 4) Motivul pentru care il reclami: hack 5) Dovada https://www.youtube.com/watch?v=9gOoKb2DsYg&feature=youtu.be 0.5 pe slowmoution se vede cum da cu spatele.. 6) Alte comentarii: .
 14. TheRed5REKT

  Inutil .
 15. TheRed5REKT

×