Sari la conținut

MaxYPro

Membru
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile câștigate

  2
 • Puncte

  4,673 [ Donate ]

MaxYPro a câștigat ultima dată ziua din Octombrie 29 2018

MaxYPro a avut cel mai apreciat conținut.

Reputație Comunitate

7 Neutru

Despre MaxYPro

 • Dată Naștere 19.03.2004

Personal Information

 • Descriere
  If you respect me, i will respect you too.
 • Experiență Minecraft
  Expert
 • ID Discord
  MaxYPro#4045

Vizitatori Recenți Profil

375 citiri profil
 1. MaxYPro

  1) *Nick-ul tau: MaxYPro 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: WaffleMast3r 3) *Motivul pentru care ai fost banat: reclama 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) https://imgur.com/a/Grv1bC5 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Factions (dar am luat global) 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Am primit ban pe motivul reclama doar ca am creat o factiune pe nume ''Gamster'' nu mi se pare foarte corect sa primesc ban doar ca am scris acel nume de factiune, acel nume poate insemna mai multe lucruri. 7) Alte comentarii: Daca intradevar a fost greseala mea, imi pare rau, nu se va mai intampla, doar ca as vrea sa mai joc pe acest server si nu as vrea sa raman banat pana la urmatorul wipe, daca voi fi debanat va multumesc, daca nu imi pare rau, nu am stiut. Multa Bafta!
 2. MaxYPro

 3. 1. Nick: MaxYPro 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: E un bug cu portalul din nether nu stiu mai exact cum se numeste 3. Sectiunea pe care ai sesizat acest lucru: creative 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: - 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: ep1.mp4 6. Alte comentarii: Ca sa explic mai bine, Acel player dintre portale (Mr_KenPaY) era in conferinta cu mine si acel tip eEzPzEe ia dat (/tpahere) lui Mr_KenPaY exact intre portale, si mia zis pe conferinta ca nu putea sa scrie nici o comanda, si faza asta nu facea doar cu el, si cu mai multi jucatori. (ultima speranta era sa dae disconnect)
 4. MaxYPro

  Ar fi ceva foarte frumos, dar nu cred ca se va merita sa muncesti la un minigame foarte mult timp pentru a fi jucat doar pentru o zi, si dupa sa fie pustiu.
 5. MaxYPro

  Cred ca poti asculta musica si de pe browser.
 6. MaxYPro

  1) Nick-ul tău: MaxYPro 2) Nick-ul celui reclamat: KillSkill2001 3) Sectiunea: Creative 4) Motivul pentru care il reclami: spam+lbj 5) Dovada: https://imgur.com/a/NBFpmGe 6) Alte comentarii: -
 7. MaxYPro

 8. MaxYPro

  Nu are rost.
 9. MaxYPro

 10. MaxYPro

 11. MaxYPro

 12. MaxYPro

  Ar fi destul de avantajos.
×