Sari la conținut

RaresGabriel

Membru
 • Număr conținut

  56
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  4,755 [ Donate ]

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre RaresGabriel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. RaresGabriel

  salut ! poftim, sper sa ti placa: click
 2. RaresGabriel

  1. Nick: RaresGabriel 2. Poză cu mesajul avertismentului: a. click tutorialul meu, cum am mai spus, este complet diferit de cel postat de catre qGabby. Sunt autori diferiti, si chiar si tema clipurilor sunt diferite. El a postat un tutorial facut de RUNNIX, iar eu unul facut Ionut Panait. b. click in acea reclamatie am vrut sa ma apar, deorece mi am dat seama ca acel cineva care ar fi raspuns la reclamatie, ar fi vazut doar titlul, nu si ce e in tutorial. 3. Link spre topicul unde aţi primit avertismentul: am dat mai sus. 4. Motivul pentru care aţi primit warn: mai sus. 5. Comentarii adiţionale:
 3. RaresGabriel

  salut! vreau sa spun ca tutorialul meu are un creator diferit de cel postat de catre qGabby. le am vizionat pe ambele. cel pe care l am postat eu arata un mod de a face un efect de gif, si cel postat de qGabby arata cum sa faci un avatar gif.
 4. RaresGabriel

  salut ! pentru a face un nou grad comanda este asta: /mangadd pentru a-i oferi permisiuni acelui grup comanda este: /manuaddp daca le ai folosit si nu iti merge, foloseste acest tutorial (click) pe mine m a ajutat foarte mult, sau ia acest config (click) si ii schimbi tu tot ce doresti. sper ca te am ajutat.
 5. RaresGabriel

  1. Nick-ul userului reclamat:jetaa1 2. Motivul pentru care il reclami:p-h 3. Dovada:click 4. Link spre topic: 5. Comentarii adiţionale:
 6. RaresGabriel

  Heyya ! Astept propuneri ! click click click
 7. RaresGabriel

  1. Link de la tutorial:click 2. Autorul acestuia:Ionut Panait 3. O părere prorpie despre acest tutorial: Este foarte bun, pe mine chiar m a ajutat 4. Cu ce este acest tutorial?: Te invata sa faci la un avatar, efect de gif 5. Alte precizări:
 8. RaresGabriel

  in primul rand, nu stiu de ce folosesti bukkit si nu spigot, ma rog alegerea ta, dar spigot e mult superior. in al doilea rand poti cauta un tutorial pe net : cum ar fi astea (click si click) sau niste config uri : cum ar fi astea (click si click)
 9. RaresGabriel

  ai la FAQ toate launcherele pe care le poti descarca, atat premium , cat si non premium. Poftim un link catre FAQ, poate data viitoare le citesti: click . "De unde descarc Minecraft? Comunitatea Minecraft-România.RO vă recomandă următoarele launcher-uri premium și non-premium: TLauncher (Non-Premium) - click pentru a descărca TeamExtreme Launcher (Non-Premium) - click pentru a descărca Official Launcher (Premium) - click pentru a descărca"
 10. RaresGabriel

  cum au zis si ceilalti mai sus, MyCommands e foarte greu si te complici mult.. Foarte bine poti folosi acesta click ( tutorial: click e un tutorial la 2 pluginuri )
 11. RaresGabriel

  1) Nick-ul tău:RaresGabriel 2) Nick-ul celui reclamat:AsUl 3) Sectiunea:SkyBlock 4) Motivul pentru care il reclami:Camp + Un aim destul de ciudat, probabil avea si kill aura 5) Dovada: dovada 6) Alte comentarii:
 12. RaresGabriel

  BungeeCord e cel mai bun plugin de acest fel. Exista n tutoriale sa l faci sa mearga perfect.. Config Guide: CLICK Tutorial: CLICK Poti sa folosesti si asta: CLICIK ( alt plugin ) Chestia cu originalitatea n are nici un sens.. nu te ajuta cu nimic daca ai un plugin pe care nimeni nu l a mai folosit:)) Oricum, sper ca te am ajutat. Alte plugin-uri care il mai pot inlocui: click, click, click
 13. RaresGabriel

  Sper sa ti placa !
 14. RaresGabriel

  1) Nick-ul tău: RaresGabriel 2) Nick-ul celui reclamat:Ozn69 3) Staff/Donator: i don t know, cred ca staff 4) Sectiunea: skyblock 5) Motivul pentru care il reclami: mute 1d pentru spam 6) Dovada: CLICK 7) Alte comentarii:
 15. RaresGabriel

  MacOS este facut in mare parte pentru programare.. Ai un laptop cu niste specificatii bune, iti recomand windows 7 premium ( cumparat ), sau daca nu vrei sa dai bani pe el, iti recomand windows 10. Windows 7 cracked e destul de slab ( iti zic din proprie experienta ).
×